Frankrijk, Saint Cannat
... traditionele methode genoemd, waarvan de specificiteit een tweede fermentatie in de fles is. Alcohol: 12% Restsuikers: 10-12 g/L PROEVERIJ Lichte, gele kleur met glanzende reflecties. Frisse neus en "oraal" met noten van amandel. Gulle sensatie in de mond, gevolgd door een mooie afdronk. De frisheid en de aroma's van fruit vermengen zich elegant. Deze Bourgogne mousseux is ideaal als aperitief en zal perfect passen bij uw vis- en schaaldiergerechten. Ideale serveertemperatuur: 6-8°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Roubia
... vruchten. Mond Intens, zijdezacht, lichte tonen van cassis, genereuze tonen van kers, genereuze tonen van rode vruchten, elegante tannines, fijne tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Gegrild rood vlees, Witte vlees, Gevogelte, Wild, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 18° Kleur: Rood Druivenras: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play