Italië, Portogruaro
...GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten, ansjovis wordt gepresenteerd in gemarineerde vorm en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
Turkije, Istanbul
... verwerkt. Onder ons brede assortiment producten zijn de belangrijkste items: Verse, Blauwvintonijn Levende, bevroren, verse kikkerbenen, gemarineerde ansjovis, bevroren zilvermeerval, bevroren snoekbaarsfilets, bevroren topschelpvlees.
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play