Polen, Brzozów
...Rauwe boekweit kan worden gemalen in een molen, waardoor de resulterende bloem wordt gebruikt voor taarten, pannenkoeken en glutenvrije pannenkoeken. Geroosterde boekweitgrutten en de slechte zaden hebben vergelijkbare hoeveelheden voedingswaarden, waarbij de geroosterde iets minder is, wat wordt veroorzaakt door het brandproces. In de pap vinden we veel eiwitten, zoals eiwitten van peulvruchten en vezels. Het bevat essentiële aminozuren: lysine die de opname van calcium verbetert, wat de immuniteit versterkt, en tryptofaan dat nodig is voor de productie van serotonine.
Portfolio (781)
Nederland, Vianen
Inno Food Company BV is een vertegenwoordiger, verdeler en groothandelaar van (nieuwe) merken en producten in de levensmiddelensector, opgericht in 2009 in Nederland. Ontwerper en ondersteuner van voedingsconcepten om uw winkelformule en ROI te verbeteren. Wij helpen onze klanten de juiste concepten, producten en (nieuwe) merken te ontwikkelen en te verbeteren. Op deze manier kunt u op tijd op de ...
Portfolio (12)
Zuid-Korea, Bucheon
...De rijstcake-poppermachine van Shinyoung Mechanics is een apparaat dat graan snacks, chips, taarten, enz. kan maken van 100% natuurlijke granen. Glutenvrije producten met rijst of maïs kunnen worden gemaakt, en ontbijtgranen of snacks voor kinderen kunnen ook worden gemaakt met tarwe, sorghum, gerst, zilvervliesrijst, boekweit, enz. Daarnaast kunnen verschillende voedselpellets, aardappelchips, bonen of zoete aardappelen worden omgevormd tot gezonde snacks zonder het frituurproces te doorlopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen !! Dank u...
Portfolio (198)
...25 KG Kraft Bag. Voorgeschreven gebruik Glutenvrije broodmix (1 kg), zout (20 g) en Maya (30+20) grondig mengen. Voeg vet (12 gram) en warm water (1 liter) toe. Meng het mengsel met een houten lepel of vork tot je een pasta krijgt. Strooi glutenvrije broodmixmeel aan de binnenkant en verspreid het deeg op een ingevette bakplaat. Dek de bakplaat af met een vochtige doek en wacht tot het volume...
Portfolio (194)
Italië, AVERSA
...Traditioneel Amerikaans gebak, gemaakt van kaas, eieren en suiker, met een bodem van koekjes. De glutenvrije Cheesecake in eenpersoonsportie is gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een zijdezachte textuur en een rijke, omhullende smaak. De krokante bodem van glutenvrije koekjes past perfect bij de zachtheid van de roomkaas, wat een onvergetelijke sensorische ervaring biedt, perfect voor wie op zoek is naar een onweerstaanbaar dessert in een praktische verpakking.
Portfolio (6)
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Zoete bakkerij. Glutenvrije chocoladekoekjes. Chocoladekoekjes in bulk. Chocolade-stokjeskoekjes. Bevat geen conserveermiddelen. Oorsprongsplaats van het voedsel: Sicilië (Italië)...
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Het product wordt op elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Crossed Grain"-merk. Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 600 g...
Portfolio (116)
Italië, Forlì
... gevoel geven. De aanwezigheid van vezels kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze biologische meel is ook een bron van belangrijke vitamines en mineralen. Onder deze vitamines spelen de B-vitamines een cruciale rol in de energiehuishouding, terwijl mineralen zoals ijzer, magnesium en zink essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties. De BIO Glutenvrije Amaranto Meel kan in veel recepten worden gebruikt. Het is geschikt voor het bereiden van brood, taarten, koekjes en pannenkoeken zonder gluten.
Portfolio (50)
Turkije, Ankara
...{"Inhoud:":"Biologische maïsmeel, biologische appelsapconcentraat, biologische kokosolie\n\nConsumptie;\n\nDr.Gluten biologische maïsvlokken kunnen direct als snack worden gegeten, maar ook met melk, honing, stroop of ontbijtgranen worden gemengd en als tussendoortje met granola's worden genoten. Daarnaast kunnen ze worden toegevoegd aan gebak zoals cakes en taarten, waardoor de voedingsmiddelen...
Portfolio (10)
...Een gezonde snack die je met een gerust hart aan je kinderen kunt geven, met de perfecte harmonie van biologische appelsapconcentraat en biologische cornflakes. Dr. Gluten biologische cornflakes kunnen direct als snack worden gegeten of gemengd met melk, honing, melasse, ontbijtgranen en granola's als snack. Het kan ook worden toegevoegd aan gebak zoals taarten en gebak om ze lekkerder en gezonder te maken.
Portfolio (2)
Duitsland, Niederkrüchten
...Kwaliteit: conventioneel, Biologisch Herkomst: Oostenrijk Toepassing: Bakken, Desserts Bijzonderheden: Sesamemeel is grotendeels smaakneutraal en is uitstekend geschikt voor het bereiden van koekjes, taarten en zoete broden – het geeft het eindproduct een lichte nootachtige smaak. Het glutenvrije meel biedt veel voordelen, zoals een laag koolhydraatgehalte en een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten en vezels. Naast deze positieve eigenschappen voorziet het meel ons lichaam van belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.
Portfolio (93)
Frankrijk, Baud
Heolbio biedt voedingspreparaten aan (taarten, pannenkoeken, koekjes, chocoladedrank, zaadbrood) op basis van biologische, van nature glutenvrije bloem, waaronder groene bananenbloem. Met een lage glycemische index zijn deze mixes geschikt voor iedereen. We bieden ook cassave- en zoete aardappelbloem aan. Onze waarden stimuleren ons om mensen met een handicap te integreren in het...
Griekenland, Ionia, Thessaloniki
... improvers, improvers for flour mills, Gluten free cake mix & bread. We also develop and produce Private Label products":"De kern van ons productassortiment omvat: banketmengsels, broodverbeteraars, verbeteringsmiddelen voor meelmolens, glutenvrije cakemix en brood. We ontwikkelen en produceren ook Private Label-producten.","All our products are top quality":"Al onze producten zijn van topkwaliteit.","3...
Portfolio (9)
Spanje, La Pobla De Vallbona
... taarten en gebak, geschikt voor zowel coeliakiepatiënten als niet-coeliakiepatiënten. De taarten en gebak worden ambachtelijk bereid met hoogwaardige grondstoffen. Kom en ontdek onze heerlijke taarten voor je familie- en bedrijfsfeesten.
Duitsland, Saarlouis
...De Theodor Rietmann GmbH is specialist op het gebied van premixen en concentraten. Theodor Rietmann biedt: -Vormixen: Brood & Toast, Broodjes & Baguettes, Fijne Bakwaren zoals bijvoorbeeld: Buttermilkbrood; Pompoenpitbrood; Zweedse mixbrood; Spelt-yoghurt broodjes; Multicerealen broodjes; Biscuitrolletjes; Cake donuts; Vanillevulling; Chocolade muffin mix; Kwarkballetjes... -Glutenvrije vormixen -Hoog-eiwit vormixen: Eiwitbroodjes, Eiwitavondbrood, Wrap, Panini, Crackers, Wafels, Pannenkoeken...
... bakkerij en #Bakmixen. Onze BIO-ambachtelijke bakkerij groeit zeer snel. Dit komt voornamelijk door de uitstekende sensoriek van de producten. Glutenvrij en lekker is het handelsmerk van de glutenvrije BIO-versgebakken producten, evenals de kant-en-klare glutenvrije BIO-broodmixen in vele verschillende varianten. De BROTGEFUEHLE bakmixen zijn uiterst eenvoudig te hanteren. Glutenvrije BROTGEFUEHLE...
... gratis wifi met hoge snelheid en geweldige vibes, wat ons een van de beste plekken maakt om te werken. Ons ontbijtmenu omvat salades, smoothie bowls, verse sappen en een verrukkelijk fusionmenu met speciale gerechten die je nergens anders zult vinden. Dus als je op zoek bent naar brunch en taarten, ben je op de juiste plek. We betrekken verse en biologische ingrediënten en maken al onze gerechten in...
Duitsland, Ettenheim
De GmbH is actief op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige brood- en fijngebakmixen, bakmiddelen en speciale producten. Het bedrijf umCereal maakt gebruik van molen- en baktechnologie om een breed scala aan producten te vervaardigen: -Broodmixen -Fijngebakmixen -Glutenvrije bakmixen -Bolletjesmixen -Slagroomstabiliserende middelen -Bakmiddelen -Toppings -Bio-bakmixen...
Duitsland, Kulmbach
IREKS GmbH biedt een breed scala aan bakmiddelen, bakmixen en fijne baksels. Het productportfolio omvat onder andere: -Aromen (zuurdesems en mout) -Bakmiddelen -Glutenvrije producten -Eco-bakmiddelen, eco-bakmixen, eco-zuurdesem, eco-moutproducten...
Spanje, Barcelona
Gula Sana is een glutenvrije zaak gelegen in de stad Barcelona, bedoeld voor alle mensen met coeliakie zodat zij kunnen genieten van heerlijke glutenvrije zoete en hartige lekkernijen. In deze glutenvrije koffiebar vind je kwaliteitsvoedsel en -producten, vers en volledig geschikt voor mensen met coeliakie. We bieden glutenvrije ontbijtjes, brunch, lunches, tapas en bakproducten zoals glutenvrije en lactosevrije taarten, cakes, koekjes of muffins. Daarnaast hebben we ook een breed aanbod dat geschikt is voor diabetici of mensen met andere allergieën zoals lactose, noten of eieren.
... hebben ook de optie om bevroren snacks te produceren en te leveren. Producten/Diensten We produceren niet alleen grab & go-snacks, maar ook bevroren producten voor de +4 en ambiance, zoals suikervrije cheesecakes, glutenvrije brownies, suikervrije koekjes, taarten, salades, enzovoort... We distribueren glutenvrije, veganistische en eiwitrijke producten via meer dan 800 verkooppunten. Ervaring/Klanten...
Verenigd Koninkrijk, Blackburn
Better Life Bakery is gespecialiseerd in het bakken van heerlijke glutenvrije producten en heeft een breed assortiment glutenvrije taarten, pasteitjes, cakes en hartige snacks. Het ervaren team van Better Life bakt vers op bestelling.
Sinds 1984 de oudste gecertificeerde biologische bakkerij in OWL. Productie uitsluitend van pure biologische bakkerijproducten zoals brood, broodjes, snacks, taarten en glutenvrije biologische bakkerijproducten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play