ufs.country_names.RU, Moscow
...Hoogwaardige droge gist voor de bereiding van alcoholische dranken, ook thuis, genaamd "Samogon". Bij de productie van gist voor dranken "Samogon" hebben we een speciaal ontwikkelde stam gebruikt, die bijdraagt aan de maximale fermentatie van suiker en een verhoging van het % alcohol. "Samogon" heeft veel voordelen in vergelijking met verschillende gisten: ● Kortere fermentatietijd (4-5 dagen...
Portfolio (6)
Duitsland, Huglfing
...Rotschimmelreis Poeder en Extracten Beschikbare kwaliteiten: Poeder, Ratio-extracten, gestandaardiseerde extracten in biologische en conventionele kwaliteit. Toepassingsgebieden: Voor de industriële productie van voedingssupplementen en levensmiddelen, dranken, cosmetica, sport, huisdieren- en diervoeders. Kwaliteitscontrole: Eigen laboratorium & opslag Zeer hoge kwaliteit & veiligheid...
Portfolio (21)
Turkije, Akdeniz / Mersin
... zijn passie voor goed voedsel en de wens om het goede in alles met iedereen te delen, heeft de voedselproductiefaciliteit opgericht met als doel de Smaak van het Leven wereldwijd te verspreiden. De productie van Fruit Aroma Poederdrank heeft geleid tot een betrouwbare succes voor ons bedrijf in korte tijd. Luqman JAMAL WALI heeft het Productportfolio uitgebreid door te beginnen met de productie van Bouillon, Oplosbare Koffie, Kant-en-klare Soepmix, Poederroom, Poedergelei, Slagroom en andere Taartingrediënten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (19)
Frankrijk, Blagnac
... bacteriefabriek in Aurillac (Frankrijk), gevolgd door de overname van de Laporte Biochem-fabriek in Milwaukee en het Rosell Instituut in Montreal, ongeveer tien jaar later. LALLEMAND heeft een sterke onderzoeks-, productie- en marketingactiviteit ontwikkeld op het gebied van bacteriën voor menselijke en dierlijke voeding, evenals voor de farmaceutische industrie. In 2006 lanceerde het zijn...
... natuurlijke en ambachtelijke productieproces worden de tijd en de zorg toegevoegd die aan de bereiding van elke batch bier worden besteed, waardoor de smaak "zoals vijftig jaar geleden" is. Om de verschillende biersoorten te verkrijgen, moeten ze worden gemaakt met een basismout waaraan andere meer geroosterde mouten worden toegevoegd, om een andere kleur en smaak te geven; daarnaast beïnvloeden andere factoren zoals de inweektijd, de fermentatietemperatuur, de gist of de rijping, die verschillen afhankelijk van het type bier. "Het is een volledig individueel en persoonlijk productieproces voor elk type."...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play