Frankrijk, Yssingeaux
...Gianduja: chocolade/hazelnootpasta Nougat: nougatpasta, knapperige of gladde pasta Tiramisu: hazelnoot, koffie, Marsala...
Portfolio (55)
Frankrijk, Wingles
...Chocolade gianduja bonbon 870 g Aantal per doos: 1 Minimale hoeveelheid per bestelling: 1 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: BBC-13-P Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Nee Gewicht (lbs): 1.92 Lengte (inches): 9.21 Breedte (inches): 6.81 Hoogte (inches): 2.76...
Portfolio (43)
Frankrijk, Talant
... vullen met praliné, gianduja, marshmallow, fruitconfituur... Voor decor op het bord, verkoop per stuk, of als tafeldecoratie voor een bruiloft. U kunt deze jurk mal ook gebruiken om individuele desserts te maken, kleine mousse jurken, ijs... Een koud dessert dat uw gasten zal verrassen! Voor de verkoop adviseren wij de verpakking referentie PLDOME, voor een elegante presentatie van de chocolade...
Portfolio (192)
Frankrijk, Objat
...Ballotin met chocolade gevuld met een assortiment van fijne witte, donkere en melkchocolade. Het bestaat uit ganache en praliné. DDM: 4 maanden Ingrediënten: Donkere Chocolade 66%, Melkchocolade 38%, Witte Chocolade 30% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), lecithine van koolzaad, bourbon vanille, gianduja, karamel, feuilletine (tarwemeel, plantaardige...
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Piemontese hazelnoten, geroosterd, gekarameliseerd en omhuld met Gianduja-praliné, om zonder mate van te genieten. Ingrediënten: HAZELNOTEN uit de Piëmont, suiker, cacaoboter, VOLLE melkpoeder, cacaomassa, natuurlijke Bourbon vanille-aroma, emulgator SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Englos
...Heerlijke gouden chocolade gemaakt met de legendarische 'Tonda Gentille' hazelnoot uit Piemonte. In 1806 blokkeerde keizer Napoleon Bonaparte de export vanuit Engeland, en de cacao, die tot deze exporten behoorde, werd zeer moeilijk te vinden en een duur product. Om deze reden moesten bakkers uit de stad Turijn een alternatief vinden om hun producten te blijven maken, dus besloten ze de overgebleven cacao te mengen met een soort hazelnoot genaamd 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', waardoor ze een nieuw smakelijk product creëerden, namelijk 'Gianduja'.
Portfolio (15)
Italië, Taranto
Soms moet je de moed hebben om in je dromen te geloven en je instincten te volgen! Aldo Predari is de eigenaar van de patisserie Dolce amorsi. Na jaren in de industriële sector te hebben gewerkt, heeft hij besloten een nieuwe weg in te slaan: de weg die leidt naar de schoonheid van smaak en patisserie. Hij heeft een hooggekwalificeerd team in dienst, waar verschillende vaardigheden samenkomen in...
België, Goé-limbourg
...Sinaasappel, Marsepein, Bruin van kokos, Gianduja, Parfait. Macarons: Koffie, Hazelnoot, Chocolade, Violette, Framboos, Pistache, Vanille. Koffiepasta met romige hazelnoten, 100% natuurlijk. Fruitpasta smaken: Aardbei, framboos, kiwi, zwarte bes en passievrucht. Ter gelegenheid van Pasen kunt u een assortiment handbeschilderde chocolade-eieren ontdekken in de puurste traditie, evenals een veelheid aan figuren en gevulde onderwerpen die zowel jong als oud zeker zullen verrassen.
België, Gozée
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
Frankrijk, St Etienne
... en Eerlijke Chocolade. Tabletten Chocolade Tabletten witte chocolade - Tabletten melkchocolade - Tabletten pure chocolade - Tabletten Praliné en Gianduja ... Cadeaus: Bijzondere Gelegenheden - Cadeaus van Chocolade Weiss...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play