Frankrijk, Condom
...Ook wel "Goddelijke Tranen" genoemd, brengt deze aperitiefwijn ons in de fruitige sfeer: er is een balans aanwezig tussen zuur, zoetheid en alcohol. Past perfect bij Foie-Gras (bij voorkeur halfgaar). GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: 005...
Portfolio (66)
Spanje, Altea, Alicante
...Het is verfrissend en ideaal bij een eenvoudig aperitief, maar heeft ook voldoende body en persistentie in de smaken voor contrastpairing met meer verfijnde, gekruide gerechten, stoofschotels of gegrild voedsel. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, tarwemout, havermout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerst, tarwe, haver GESCHIEDENIS: Posidonia oceanica is een schat van de baai van ALTEA, genoemd naar de Griekse god Poseidon.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Esteve
... hartige gerechten, in salades of als aperitief. Zelfs gemalen tot dieetmeel, zullen ze het spijsverteringssysteem reguleren dankzij hun zeer hoge vezelgehalte. Ingrediënten Biologische hennepzaadjes naturel (rijk aan magnesium, ijzer, fosfor, kalium, vitamine E, B, B1, B2, B3, B6, C, F en vezels) Hoeveelheid 1 kg Opslag Buiten het licht, op een koele en droge plaats Voorzorgsmaatregelen Dit product is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen of te voorkomen. Dit product vervangt geen evenwichtige voeding. Hoeveelheid: 1 kg...
Portfolio (36)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een distributeur, een groothandelaar, een groenteboer, een patissier, een restaurateur of een inkoopcentrale in Frankrijk? En bent u op zoek naar bruine pinda's in een verpakking van 1 kg? De pinda wordt ook wel de cacahuète genoemd. De bruine pinda wordt gebruikt als snack, aperitief en zelfs in de patisserie. De bruine pinda wordt verpakt in de CROC'ELLA-fabriek in Marseille...
Portfolio (145)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... openen als aperitief bij een plank met charcuterie of aan tafel bij wit vlees. Een reis naar de zon! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: Primitivo IGT: Puglia (Apulië, Italië) Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Saint Cannat
... traditionele methode genoemd, waarvan de specificiteit een tweede fermentatie in de fles is. Alcohol: 12% Restsuikers: 10-12 g/L PROEVERIJ Lichte, gele kleur met glanzende reflecties. Frisse neus en "oraal" met noten van amandel. Gulle sensatie in de mond, gevolgd door een mooie afdronk. De frisheid en de aroma's van fruit vermengen zich elegant. Deze Bourgogne mousseux is ideaal als aperitief en zal perfect passen bij uw vis- en schaaldiergerechten. Ideale serveertemperatuur: 6-8°C...
Portfolio (46)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play