Duitsland, Schoenebeck
... percentage enkelvoudig onverzadigd oliezuur bevatten, is het hittebestendiger dan in de oorspronkelijke, linolzuurrijke (=linoleic) vorm. Hierdoor kan onze higholeic biologische zonnebloemolie ook hogere kooktemperaturen aan. Door een extra raffinage is deze variant van zonnebloemolie ideaal voor bakken en frituren. In tegenstelling tot de oliezuurrijke biologische zonnebloemolie, onderscheidt deze zich.
Portfolio (143)
...GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten, ansjovis wordt gepresenteerd in gemarineerde vorm en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
Turkije, Manisa
Anatolia Food Company is de nieuwste dochteronderneming van de Aydn Group, met een geschiedenis van bijna 50 jaar. Het begon allemaal als een droom in 2005. De droom van HİSARÖNÜ. Het werd opgericht op de moed, toewijding en inventieve benadering van een kleine groep mensen die houden van wat ze doen, en het is uitgebreid door kwaliteit en inspanning. Hij heeft nooit zijn verlangen naar het creëre...
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
Aurora Olive is een zeer ervaren producent van voedingsmiddelen, gelegen in de Egeïsche regio van Turkije. We zijn begonnen met de productie van olijven en olijfolie en in de loop der jaren hebben we ons productportfolio uitgebreid met andere voedingsmiddelen zoals augurken, zongedroogde tomaten, geroosterde aubergine, rijstgevulde aubergine, wijnbladeren en rijstgevulde wijnbladeren. Nu zijn we e...
Portfolio (9)
Italië, Salerno
...Verse ansjovis van uitsluitend Italiaanse oorsprong (zone FAO 37.1.2.3), dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking. Ansjovis (Engraulis encrasicolus), 80% zonnebloemolie 20%, extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout...
Portfolio (8)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 30%, paprika's, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode pepervlokken, knoflook, munt, oregano). Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Finland, Turku
...Omschrijving Het is het authentieke vissersgerecht, gemarineerde sardinella (Sardinella Aurita) filets met paprika's en Mediterraanse ontpitte groene olijven. Zorgvuldig geselecteerd, verwerkt en gekruid met knoflook, peterselie en olijfolie. Tips Voor Consumptie Het product is klaar voor consumptie. Het is ideaal als voorgerecht of bijgerecht, maar het is ook een heerlijke snack.
Portfolio (177)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play