Frankrijk, Condé-Sur-Marne
Na 16 jaar het bewerken van de Champagnelanden, zijn we sinds 2015 producent van pasta, met ons merk Les Nominettes. Onze pasta wordt gemaakt van zachte en harde tarwe die ter plaatse wordt verbouwd, afkomstig uit duurzame landbouw. Les Nominettes zijn een 100% streekproduct, dat de excellentie van eenvoud benadrukt. Onze productieatelier ligt aan de voet van de Reims-berg. Om de kwaliteit van onz...
Portfolio (17)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Griekenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUCTIE VAN TRADITIONELE EN BIOLOGISCHE GEDROOGDE PASTA MET EIEREN EN MELK. PRODUCTIE VAN ZOETE RINGEN MET OLIE. GEMAAKT VAN SEMOLINA EN TARWE MEEL.
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Gelegen in Varreddes in Île-de-France, is onze boerderij toegewijd aan de duurzame teelt van durumtarwe om ambachtelijke boerderijpasta in een korte keten te creëren. Opgericht door een familie van boeren sinds meerdere generaties, telen we onze durumtarwe en andere gewassen op een milieuvriendelijke manier. In 2020 hebben we onze pasta-productie op de boerderij gelanceerd, met behulp van de techn...
Portfolio (43)
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
Wij zijn producent en fabrikant van meel en ambachtelijke pasta's sinds 2 jaar in Saint Sulpice de Faleyrens 33. Onze specialiteit is dat we onze productie van het veld tot op het bord beheersen voor het grootste plezier van onze Franse klanten. Wij verbouwen diverse granen in duurzame landbouw (gecertificeerd HVE3 sinds 2019), waaronder zacht tarwe en grote spelt. We houden een deel van de oogst...
Portfolio (10)
De goede Lucaanse pasta...
Italië, Assoro
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play