Frankrijk, Castelnaudary
...In vacuüm verpakte gesneden eendenborst 100% huisgemaakt Ingrediënten: Eendenborst, zout, peper… EN DAT IS HET! €59,00/kg Minimale netto gewicht van 100 g. GEWICHT: 21 kg...
Portfolio (37)
Bulgarije, Rakovski
...Gerookte gedroogde eend Magret, in vacuümverpakking. Ingrediënten: Eendenvlees, conserveermiddel: nitraatzout, specerijen, zout, witte peper, suiker. Herkomst: Bulgarije Product voor directe consumptie. Opslagtemperatuur: 0 ° tot 4 ° C. Prijs: 12,35 € Gerookte gedroogde eend Magret, in vacuümverpakking Ingrediënten: Eendenvlees, conserveermiddel: nitrietzout, specerijen, zout, witte peper, suiker. Herkomst: Bulgarije Product voor directe consumptie. Opslagtemperatuur van 0° tot 4° C. Prijs: 24,15 лв/kg.
Portfolio (10)
Frankrijk, Soreze
... met thee, gedroogde eendenborst, ravioli, gnocchi, gedroogde bloedworst, bosbessenmuffins... Alle recepten zijn geïllustreerd en stap voor stap gedetailleerd. REF:LIXTVPYF Hoofdmateriaal:papier Breedte:21 cm Hoogte:21 cm Dikte:1 cm Netto gewicht:355 g...
Portfolio (195)
Frankrijk, Aix En Provence
...HIBISCUS - Hibiscus syriacus Bloem die wordt gebruikt om bissap of carcadé te bereiden, de "ster" drank van West-Afrika. Subtiele smaak van zoete kers met een geur die zowel zuur als zoet is. Plant Hibiscus - Hibiscus syriacus. Keuken Cocktails, desserts, eendenborst, in gelei (wild), infusie. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO DROGE Bloem / 30g - 160g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Antibacterieel, ontstekingsremmend, pijnstillend, bloeddrukverlagend, cholesterolverlagend, milde laxans, galafdrijvend. Vind alle referenties van gedroogde kruiden in de online kruidenwinkel!
Portfolio (9)
Frankrijk, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Onze grootste verkoop. Vleeswaren van gevogelte, zonder varkensvlees, 60% kalkoen, 40% eend, een verslavend product met eendenvet en aroma's die doen denken aan de smaken van foie gras, gecombineerd met die van gedroogde magret (dit is onze cola van droge worst). Worst van 480g en 50 cm. Zeer aantrekkelijke prijs. Het is ons onmisbare product. Aarzel niet om ons om onze productcatalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en eendenlever in blik. LE GRENIER DES GASTRONOMES zet zich in om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play