Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze Chinese dumplings met varkensvlees en lente-ui zijn bereid van tarwemeel en gevuld met gehakt varkensvlees. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. Je kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van je voorkeur. Netto gewicht zak: 400g Stuks per zak: 20 stuks Aantal zakken per doos: 15 zakken van 400g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...Een van de bekendste Tunesische gerechten is de onmiskenbare salade mechouia. Gemaakt van gegrilde paprika's en tomaten, wordt het soms verrijkt met tonijn en geserveerd met brood als mezzés. Samenstelling Zoete paprika, verse tomaat, ui, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen Samenstelling: Zoete paprika, verse tomaat, ui, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen Op voorraad: 1000 Producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Ham
... prikkelen en een vleugje frisheid aan uw culinaire bereidingen te geven. Receptidee: Verfrissende tabouleh met munt Ingrediënten: 200 g griesmeel 2 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 1 bosje vlokken munt Het sap van een citroen 3 eetlepels olijfolie Zout en peper, naar smaak Bereiding: Kook de griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Laat het volledig afkoelen. Referentie:AR805118 Ean13:3760306805118...
Portfolio (127)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: azijn, wortelen, rode paprika, groene paprika, rode ui, radijs, suiker, water. Nettogewicht uitgelekt 200g. Referentie: PICKLES Gewicht: 200g...
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
... proces zou de voordelen van klassieke knoflook verveelvoudigen en de licht zoete smaak, variërend van karamel tot drop en afhankelijk van de droogtijd, wordt beschouwd als een van de vijf basissmaken, umami. Zwarte knoflook is bijzonder veelzijdig en wordt in veel recepten gebruikt, van voorgerecht tot dessert. Het is zeer gewild bij fijnproevers en sterrenchefs. Ean13:3701511709891 Referentie:ZwarteKnoflookBioAOPVoghieraCrème1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Vourles
...Voorbereiding voor falafel en groenteburger met amberkleurige brouwerijgrutten. De Malti’mix zijn bereidingen die gebruikt worden om het maken van zowel hartige als zoete recepten te vergemakkelijken. Samenstelling: Kikkererwtenmeel*, Amberkleurig gruttenmeel (afkomstig van graanmout)* (35%), Gepelde zonnebloempitten*, Havervlokken*, Chiazaad (Salvia hispanica)*, Knoflook*, Ui*, Zoete paprika...
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play