Frankrijk, Concarneau
...Soort: Tuber Borchii Vittadini Veelzijdig neemt de Bianchetto dezelfde rol aan als de witte truffel. De sterke smaak en aroma kunnen bijna elk gerecht met een saus begeleiden. Seizoen: Middenwinter tot lente, ongeveer van januari tot april.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brue Auriac
... witte perzik, subtiel aangevuld met zachte specerijen en vanille. De mond is vlezige, rond en volumineus, met een fruitige zoetheid die zich uitstrekt naar een lange, kruidige afdronk. Accords mets-vin Service : Vis in saus, kalfsblanquette, champignons Conservation Particularité 8-10°C Te drinken vanaf nu of binnen 5 jaar De naam van de cuvée, Réserve du Prieuré, verwijst naar het oude priorij en de kapel Notre Dame die de wijngaarden van het domein omringen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Bauduen
Nicolas PLANCHON heeft al vroeg een passie voor truffels. Hij werkt al 10 jaar als truffelteler en truffelmakelaar op de verschillende markten in het zuiden van Frankrijk, op beurzen, maar ook met groothandels. Nicolas PLANCHON streeft ernaar bekend en erkend te worden door makelaars in Frankrijk die vervolgens naar het buitenland verkopen. Hij wil ook bekendheid verwerven bij restauranthouders ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play