Frankrijk, Paris
...Een altijd biologische, lokale en ambachtelijke aperitiefspread. Ambachtelijk bereid met verse wortelen die in het hart van de Auvergne zijn geteeld. Het zal een zomerse toets aan uw aperitief geven met zijn tonen van sinaasappel en citroen. Perfect om alle fijnproevers te verwennen. Prioriteit voor de korte keten dankzij de samenwerking met een dozijn lokale Auvergne producenten. Sterke waarden voor een geslaagd aperitief! Afmetingen: 6,5 cm (d) x 6,5 cm (h) Netto gewicht: 100 g Volume: 105 ML...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
...De salade "Omek Houria" is een salade van gekookte, verse en geurige wortelen. Een typisch Tunesische salade, eenvoudig en kleurrijk. Het lijkt ook op de voorgerecht wortelen met komijn die je in Algerije en Marokko vindt. Samenstelling: Wortelen, milde harissa, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen Samenstelling: Wortelen, milde harissa, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen Op voorraad: 92 Producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Portfolio (42)
Frankrijk, Malataverne
... conserveermiddelen en kleurstoffen, en de continue controle van de meester-kok tijdens het bereidingsproces. Deze romige preisoep is gepositioneerd in het segment van superieure kwaliteit. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten die in het veld zijn geselecteerd, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven en volgens methoden die vooral de oorspronkelijke smaak van een huisgemaakt recept respecteren. Ingrediënten: prei 33%, aardappelen 22%, uien, wortelen, kippenbouillon (selderij), verse room, extra vierge olijfolie 1,3%, zout.
Portfolio (188)
Frankrijk, Paris
... van gelei, sauzen en taarten. In beide gevallen zijn ze extreem rijk aan voedingsstoffen en zitten ze vol met gezondheidsvoordelen en -kwaliteiten. Ze zijn rijk aan vitamine C, koper, ijzer en mangaan. Ze worden geserveerd in een salade met jonge spinazie, fijn geraspte wortelen, komkommer en ongezouten geroosterde pinda's. We besprenkelen het met een dressing van rijstazijn, citroen- en sinaasappelschil, gember, sinaasappelsap, knoflook en tamarinde. Ean13:3770010599616 Referentie:CeriseBioFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Recept voor Provençaalse pistousoep. Ingrediënten: water, witte bonen 5,3%, rode bonen 5,3%, platte bonen 4,4%, aardappel 4,4%, courgettes 6,6%, citroenpulpe 1,3%, peper, pasta 1,3%, wortelen 4,4%, basilicum 4,4%, knoflook 4,4%, zout, olijfolie 2,2%, verse tomaat 11%.
Portfolio (142)
Frankrijk, Jean Moulin
... ingots Koolstof Nikkel Magnesium Kobalt Zink ingots Aluminium Koper Lobster Kraftpapier Toiletpapier Melkpoeder/gezond babymelkpoeder Verse taro/verse kokosknollen Cacaobonen Verse komkommer Biologische okra Slakken Kokosnoot Verse tomaten/blik tomatenpuree Verse cassave Bloedmeel Betelnoten Verse wortelen Rookrolpapier Baby luiers Verse chilipeper Plastic vaten en roestvrijstalen vaten PVC HDPE PP...
Frankrijk, Creances
Les Jardins de Créances bieden een breed scala aan groenten in verschillende verpakkingen: van 500 gram tot 1 ton onder verschillende huismerken en merken van distributeurs, zowel in Frankrijk als internationaal. Les Jardins de Créances bieden onder andere: wortelen, prei, knolraap, kool, selderij, peterselie, sla, radijs en aardappelen, het hele jaar door.
Frankrijk, Nogent-Sur-Seine
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.
Frankrijk, Phalempin
... zowel de verse productenmarkten als de voedingsdienst- en industrie. De familie Verduyn beheert het bedrijf al drie generaties. De toekomst is dus verzekerd! Producten op basis van wortelen zijn onze specialiteit. Als Europese specialist in wortelen bieden we een breed assortiment van kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen.
Frankrijk, Saint-Pol De Léon
... uitmuntendheid aan te bieden. De belangrijkste groenten die we verwerken zijn: wortelen, bloemkool, groene kool, witte kool, rode kool, broccoli, prei, aardappelen, peterselie, knollen, selderij, romanesco-kool, pot-au-feu, artisjokken en tomaten. De 'groene' groenten (bloemkool, prei, peterselie...) worden verpakt op pallets aangekocht, maar worden vaak doorverkocht na wijziging van verpakking...
Frankrijk, Gordes
...Het bedrijf LE CLOS DES BOUISSES is gespecialiseerd en erkend in de productie en commercialisatie van verse biologische groenten en fruit, bestemd voor de lokale en nationale markt. Ons bedrijf biedt een breed scala aan producten die divers en gevarieerd zijn, gedurende een groot deel van het jaar: Aardappelen, wortelen, tomaten, courgettes, aubergines, meloenen, watermeloenen, prei, zoete aardappelen, kool, knolrapen, pompoenen, salades, veldsla. Producten van onze grond, in de regio Provence Alpes Côtes d'Azur, met respect voor het milieu en de consumenten.
Frankrijk, Forcelles Saint Gorgon
...Producent van verse en seizoensgebonden groenten: Aardappelen, wortelen, sla, tomaten, aubergines, paprika's, courgettes, komkommers, radijs, bieten, bonen, doperwten, tuinbonen, spinazie, snijbiet, knolselderij, witte kool, rettich, zwarte radijs, prei, pastinaak...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play