Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Lyon
MVO Distribution, handelaar in alle soorten vlees sinds 2002, biedt u zeer competitieve prijzen voor VARKENSVLEES / RUNDVLEES / GELOPEN / KALF / WILD / LAM / SCHAPEN / EEND / GANS / EVERZWijn / HERT / EZELSVLEES ... Wij onderhandelen rechtstreeks met onze partner-slachthuizen en snijders die actief zijn in Frankrijk en de EU, om bijzonder competitieve tarieven te bieden, zodat u maximale financië...
Portfolio (51)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Natuurlijke darm, Zout, Peper. En dat is alles 14,40€/Kg product van minimaal 500g netto THT 6 dagen, te bewaren tussen 0 en 4 graden KOKENDE TIPS: verse worst ideaal om te grillen op de barbecue of gewoon in de pan VERZENDING: Om u de maximale versheid te bieden, maken we onze worst op dinsdag om deze (via Chronofresh) woensdagochtend te verzenden. Dus we verzenden woensdagochtend alle bestellingen die voor dinsdag 15.00 uur zijn geplaatst, bedankt voor uw begrip. Eet smakelijk Anthony Visentin en zijn team GEWICHT: 21 kg...
Portfolio (37)
Frankrijk, Ascain
...De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Portfolio (8)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een uitstekende confit van de Cul Noir uit Limousin!\n\nProefadvies: Geniet van deze confit warm, met aardappelen of verse pasta.\nAls je het liever koud hebt, combineer het dan met noten of hazelnoten en een scheutje azijn.\nIdeaal in combinatie met een rode of rosé wijn.\nZonder kleurstoffen of conserveermiddelen.
Portfolio (71)
Frankrijk, Rungis Cedex
...Verse stukken rundvlees, kalfsvlees, lam en varkensvlees...
Bijpassende producten
Abats
Abats
Andere Producten
Lamsvlees
Lamsvlees
Portfolio (7)
Frankrijk, Luitré-Dompierre
... te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Of u nu een professional in de horeca bent of een detailhandelaar, wij hebben het vlees dat u nodig heeft om aan de eisen van uw meest veeleisende klanten te voldoen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vleessoorten, waaronder: - Rundvlees - Kalfsvlees - Varkensvlees - Gevogelte - Lamsvlees Door te kiezen voor CBViandes-Distri kiest...
Portfolio (37)
Frankrijk, Pont-Aven
...Terre & Paille presenteert zijn boerderij in Bossulan, Pont Aven in Bretagne. Het is een familiebedrijf dat al vele generaties bestaat. Momenteel biedt Terre & Paille directe verkoop van varkensvlees en vleeswaren aan op de boerderij. Deze keuze is gemaakt om dichter bij de consumenten te komen, direct contact met hen te hebben en zo beter aan hun behoeften te kunnen voldoen. Varkens die op stro...
Frankrijk, La Crèche
... producten kunnen aanbieden die bij u passen. We willen dat onze economische relaties belangrijk zijn. We bedienen de grote distributie, distributeurs, groothandels en industrieën. Onze producten: Verse en bevroren vlees van Franse en Europese oorsprong. We bieden lamsvlees, rundvlees, schapenvlees, wild, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte... We hebben verschillende productlijnen, van Franse...
Frankrijk, Quimperle
... uw behoeften. Varkens VPF, Gecertificeerd Varkensvlees van Bretagne, Label Rouge Varkensvlees, Boeren Label Rouge Varkensvlees, Varkensvlees van de Bleu Blanc Cœur keten... Vleesrassen, jonge runderen, stieren, melkkoeien... BIGARD biedt u een breed scala aan producten zoals Label Rouge lam.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
... producenten: Limousin rundvlees, Limousin kalfsvlees, Franse varkensvlees, lam, paard en Challans gevogelte. Het menu en de gerechten evolueren met de seizoenen. De cateraar werkt samen met lokale producenten en bereidt traditionele gerechten met verse producten. U heeft de keuze uit verschillende vleespakketten (rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, gevogelte en gemengd), buffetten (groenten, salades, tabouleh, paté/rillette, assortiment charcuterie, bijgerechten, verschillende vleessoorten en kaasplank), verschillende warme gerechten, grillades en garnituren.
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
...praktische diepvriesoplossingen en delicatessen ontwikkeld voor professionals. Het huis MASSE staat vooral voor de passie voor goede producten zoals gerookte zalm, kaviaar, vlees (varkensvlees, varkenskarbonade zonder bot, varkensbout zonder bot, varkensschouder met bot, achterpoot van varkens met bot, maar ook organen zoals kalfsnier en kalfszwezerik met hartappeltjes, rundvlees / lam. en een aanbod van gesneden vlees en meer gedetailleerde benamingen per regio, gevogelte en wild, vleeswaren, paddenstoelen en ravioli, schaaldieren, zeevruchten en slakken, oliën en azijnen en delicatessen.
Frankrijk, Rungis Cedex
... producten zoals opgerolde en gebonden kalfskoppen, PAD (Klaar om te Snijden, geschild zonder het zenuw), gesneden rund- en kalfslever, in blokjes gesneden runderen nieren, in blokjes gesneden rundvleeswangen, gesneden of in blokjes gesneden rund- en kalfsherzen, enz. Handel in slachtproducten: PRODAL heeft een stand op het slachtproductenpaviljoen in Rungis. Hier bieden we onze klanten een breed scala aan producten (vacuumverpakt vlees, slachtproducten, rundvlees, kalfsvlees, lam, varkensvlees, verse en diepgevroren producten…). Bel ons op 01 41 80 02 80.
Frankrijk, Ploeren
Onafhankelijke ambachtelijke KMO, gespecialiseerd in de verkoop van verse vleeswaren en verse vleesstukken voor collectieven. Vlees van Franse oorsprong alleen (behalve lam). Korte keten voor rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees. Vlees rechtstreeks van Franse slachthuizen. Handel in gevogelte en charcuterie (oorsprong Frankrijk). Levering door onszelf in heel BRETAGNE. Opdrachtgever van openbare aanbestedingen. Referentie voor groepen van collectieve catering en inkoopgroepen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play