Frankrijk, Collégien
...Het PMC-400 model maakt het mogelijk om: - Al uw zachte deegwaren te dresseren en te pocheren. (choux, macarons, meringues….) - Uw deeg in flexibele of stevige vormen te plaatsen. (madeleines, financiers…) - Uw choux, éclairs… te injecteren. - Uw macarons, citroentaarten… te vullen. - Uw glazen potjes, glazen of andere containers te vullen. en ook om: - Tijd en comfort te winnen door de belasting van repetitieve taken te verminderen. - Een regelmatige en kwalitatieve productie te waarborgen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...De Doucelette kokosmelk is een Caribische lekkernij van kokosmelk en rietsuiker. Een smeltende zoetheid in de mond. * Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw Verpakking van ongeveer 100 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Ingrediënten: rietsuiker, kokosmelk, melk Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal vetten: 8 g verzadigde vetzuren: 5,62 g koolhydraten: 78,5 g eiwitten: 2,95 g...
Portfolio (3)
Frankrijk, Auxerre
... kaas of zachte kaas, verse kaas, dessert Vinificatie: De voorkeur maceratie duurt 10 dagen bij 8°C. De alcoholische fermentatie wordt gevolgd door een klassieke vinificatie met lichte dagelijkse remontages om de extractie te bevorderen. Na de malolactische fermentatie in vaten, is de rijping op droesem 4 maanden. Oog: indrukwekkende diepe kleur Advies van de wijnmaker: serveren op 17°C Alcoholpercentage: 13,5% Bewaarpotentieel: 34 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Château Lascombes Appellatie: Margaux Jaargang: 2016 Teelt: Traditioneel Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Frankrijk, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Kaasproducent. Het familiebedrijf Chavegrand verzamelt zijn melk van 135 lokale melkveehouders van koeien en 20 lokale melkveehouders van geiten. Het is gespecialiseerd in de productie van zachte kazen zoals camemberts, coulommiers en bries. We werken voornamelijk voor private labels en produceren meer dan 8000 ton kaas per jaar. We passen onze productie aan uw behoeften aan op het...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play