Frankrijk, Avignon
...De tomatenconcentraat 2830° brix is gemaakt van biologische tomaten die in de volle grond zijn geteeld en geoogst. Na de oogst worden de tomaten uit de biologische landbouw gewassen, gemalen, verwarmd en gezeefd met behulp van zeefjes, waardoor de zaden en de schil van de tomaten worden verwijderd. Het tomatensap wordt geconcentreerd om een geconcentreerde puree van 2830° brix te verkrijgen. De...
Portfolio (105)
Frankrijk, Geispolsheim
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten: Gefrituurde aubergines in zonnebloemolie 53%, tomaten 46% (tomaten, tomatensap), uien 6,2%, tomatenconcentraat, extra vierge olijfolie 1,2%, zout, knoflook, suiker, tijm 0,1%, peper.
Portfolio (188)
Frankrijk, Renaison
...De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De fijne pulp van Mutti-tomaten behoudt de versheid van vers geplukte Italiaanse tomaten. Deze unieke tomatenconserven combineren fijngehakte pulp en tomatensap.
Portfolio (187)
Frankrijk, SAINT PAUL EN JAREZ
Ambachtelijke productie en commercialisering van verse fruitsappen. Door de jaren heen is het assortiment fruitsappen van Jean-Louis Bissardon uitgebreid met "traditionele" sappen: sinaasappel, appel, druif, tomaat; vakkundig samengestelde sappen: appel-kweepeer, appel-zwarte bessen, maar ook meer verrassende smaken: mirabelle, perzik van de wijnstok, kers. Huidige verpakking, fruitsappen verpakt ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play