Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is verrijkt met een saus op basis van Provençaalse tomaten. Ingrediënten kleine spelt (44%), tomatensaus (tomaten, uien, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden en specerijen), olijfolie, uien, knoflook, zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
Frankrijk, Marseille Cedex 14
... Geroosterd gedroogd fruit: amandelen, pinda's, bonen, maïs, mengsels, hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, kikkererwten. Gedroogd fruit: zachte vruchten, exotisch fruit, vijgen, abrikozen, pruimen, dadels, rozijnen. Peulvruchten: gebroken tarwe, bonen, linzen, erwten, maïs, gerst, erwten, rijst. Conserven: kant-en-klare maaltijden, groenten in blik, varianten, puree, tomaten. Olijven en specerijen: olijven in blik, olijven in pot, oliën, specerijen, sauzen, kruiden.
Portfolio (10)
Frankrijk, FRONTIGNAN
...Onze onderneming is gespecialiseerd in gemarineerde olijven, evenals andere afgeleide producten, zoals tapenade, pistou, gemarineerde knoflook, en halfgedroogde tomaten... Onze olijven worden zorgvuldig geselecteerd en bereid volgens verschillende recepten. Dankzij onze vakkennis behouden de olijven een unieke kwaliteit van textuur en kleur. We bieden ook vooral een assortiment van beroemde olijven uit verschillende regio's, zoals de Lucque en de Picholine. Zeker dat we u tevreden zullen stellen, worden onze producten verpakt in potten, emmers, blikken, bakjes, zakken en zakjes.
Frankrijk, Castets
... vissen van de veiling van Saint Jean de Luz of de Adour (chipirones, witte tonijn, lamprei...). Al onze conserven worden bereid en gekookt in ons atelier van 600m2 volgens CEE- en HACCP-normen, door ons team van drie koks.
Frankrijk, Mougins
Groothandel in Provençaalse specialiteiten sinds 25 jaar. Conserven en bakjes voor detailhandel. Gemaakt in de Provence, zonder conserveermiddelen. Zwarte tapenade, Groene tapenade met basilicum, Auberginekaviaar, Artisjokdelicatesse, Anchoïade, Basilicum-pesto uit de Provence, Delicatesse van gedroogde tomaten, Sardinade met gekonfijte citroenen, Thoionade met gedroogde tomaten, Gedroogde...
Portfolio (10)
...L'Olivetta promoot de producten van kleine producenten uit Zuid-Italië. Productassortiment: amandelen, sinaasappels, biologische extra vierge olijfolie, pasta's, sauzen en spreads, conserven in extra vierge olijfolie en azijn, hartige taarten op basis van extra vierge olijfolie en traditionele koekjes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play