Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Paris
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee... PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca. PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
Portfolio (5)
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Frankrijk, Rungis
... zijn voornamelijk regionale charcuterie, foie gras, Label Rouge zalm, verse producten en ook samengestelde salades. Gastronomie: Productie van regionale en buitenlandse specialiteiten. Tel.: 01 46 87 33 00.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play