Frankrijk, Montelimar
... ambacht belichamen. Onze toewijding aan het ambacht komt tot uiting in een nauwgezette aandacht voor detail, vanaf de selectie van de beste ingrediënten, zoals de Amandes chocolatées de Montélimar, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. Wij breiden ons assortiment uit met Confiseries en Friandises, al dan niet chocoladeachtig, en een unieke Pâte à tartiner die uw ontbijt zal transformeren in momenten van pure verwennerij. Verbind u met ons in deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van het Franse ambachtelijke snoepgoed.
Portfolio (154)
Frankrijk, Lambersart
Maison Chuques, voorheen Chuques du Nord, is een familiebedrijf uit het noorden van Frankrijk. Het is een groothandel die een breed scala aan regionale maar ook nationale specialiteiten distribueert. Wij leveren aan professionals producten in snoepgoed, koekjes en chocolade. Gevestigd nabij Lille sinds meer dan 100 jaar, bieden wij ongeveer 2.000 typische producten aan om zo goed mogelijk aan de...
Frankrijk, Airon-Saint-Vaast
... gelatineachtige lekkernijen, zoals de Schtroumpfs of de spiegelei, passen perfect bij uw dieetbehoeften. Liefhebbers van intense smaken zullen dol zijn op onze zure snoepjes in bulk. Hun gelatineachtige textuur bevat een opwindende zuurheid, beschikbaar in een breed scala aan kleuren en vormen voor een gevarieerde en spannende smaakervaring. Onze collectie chocolade zal uw zintuigen verwonderen. Ontdek...
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... of zelfs macarons. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. We spelen met combinaties van smaken, texturen en esthetiek om leven te geven aan memorabele chocoladecreaties en -emoties. Onze ambachtelijke en authentieke ijsjes en sorbets worden ook in onze werkplaats gemaakt. Onze ijsjes bevatten geen kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen aroma's (zowel...
Portfolio (85)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in de chocoladeproductie, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels … Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade …) en creatie van...
Portfolio (36)
Frankrijk, Furiani
... die chocolade hun enige specialiteit hebben gemaakt. ALINE CHOCOLATIERE gebruikt alleen ingrediënten van hoge kwaliteit. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor vragen of specifieke verzoeken.
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
... allemaal afkomstig uit de Franse Biologische Landbouw of Verantwoorde Landbouw. Onze CBD is ZONDER zware metalen, zonder GMO's en ZONDER pesticiden. Elk van onze partijen wordt geanalyseerd door een onafhankelijk Medisch Biologisch Laboratorium om een THC-gehalte van 0% te garanderen. Op onze website hebben we artikelen voor u gecreëerd die toegankelijk, duidelijk en gedetailleerd zijn. Enerzijds...
Portfolio (36)
Frankrijk, Vitry Sur Seine
Fabricage van grondstoffen uit cacaobonen voor oorsprong, we maken ook onze praline van de hazelnoot uit Piemonte, fabricage van amandelpasta. Uit de grondstoffen: realiseren we onze eindproducten: assortiment van praline en ganache. Onze andere snoepjes: fruitpasta, nougat, marshmallow worden ook zonder conserveermiddelen of andere additieven gemaakt. We hebben ook producten voor consumenten die allergisch zijn voor lactose of gluten. We hebben een assortiment van koosjere of halal producten.
Portfolio (1)
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
Frankrijk, Houlgate
...Het familiebedrijf Patrelle bestaat nu al meer dan anderhalve eeuw. Aan de basis van dit bedrijf stond één enkel product: het Patrelle-aroma. Patrelle is tegenwoordig uitgegroeid tot een breed scala aan producten: de aroma's nog steeds (Patrelle-aroma, balsamico, barbecue, rundvlees) maar ook de vruchtensauzen (frambozen, aardbeien, rode vruchten, abrikozen, zwarte bessen, abrikozen-mango) en chocolade.
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
... "Gingembre Confit Chocolat Noir" combineert de gedurfde smaak van gember met de diepte van pure chocolade, een harmonie van smaken voor de liefhebbers van sterke sensaties. De "Doucelette Lait de Coco", een echte zoetheid van de eilanden, biedt een vleugje frisheid met zijn smeltende hart van kokosmelk, omhuld door een tropische glans. Naast deze lekkernijen brengt onze "Coffret Petite Découverte...
Portfolio (3)
Frankrijk, Collobrieres
Het bedrijf Confiserie Azuréenne is gespecialiseerd in de productie van cacao, chocolade en snoepwaren. De producten zijn specifiek gekonfijte kastanjes, kastanjepasta en kastanje-ijs.
Frankrijk, Marseille
...Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op...
Portfolio (1)
Frankrijk, Tulette
...Le Comptoir de Mathilde, een Franse en ambachtelijke productie sinds 2007. Fijne delicatessen, chocolade, smeerpasta's, babas, allemaal traditionele recepten voor het plezier van fijnproevers en originele cadeau-ideeën. Meester in de kunst van het maken van de beste chocolade en specialist in Franse smeerpasta, zonder palmolie en zonder GGO's, onthullen wij ons ambachtelijke vakmanschap. Ontdek...
Frankrijk, Vallon Pont D'arc
Frankrijk, Aubenas Cedex
IMBERT: Edelheid van kastanje in de Ardèche...
Frankrijk, St Gely Du Fesc
AUZIER-CHABERNAC, banketbakker sinds 1890, behoudt de traditie van Montpellier door zijn vakmanschap en traditionele recepten voor vanillepasta, drop, honingdrop, marshmallows en natuurlijk de dragées.
Frankrijk, Louvigny
Frankrijk, Lognes
... horizontale flowpack-verpakkingsoplossingen (HFFS) en verticale verpakkingsoplossingen (VFFS) en weegsystemen voor de markten van bakkerijproducten, pizza's, tortilla's, salades, fruit, groenten, vlees, kaas, doekjes, chocolade, snoepgoed, diepvriesproducten en andere industrieën. ILAPAK ontwerpt en produceert ook op maat gemaakte flowpack-machines (HFFS) en oplossingen voor verpakken en wegen (VFFS...
Frankrijk, Sarreguemines
Frankrijk, La Roche Sur Yon
Frankrijk, St Etienne
... Mijn ballotin Ik stel mijn ballotin samen - Ballotin met chocolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Cadeauset van chocolade Cadeauset met snoep en chocolade. Napolitains Chocolade Ibaria 67% - Chocolade Ebène 72% - Chocolade Acarigua 70% - Chocolade Tribago 64% - Chocolade Melk 37% - Chocolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestige Cadeauset - Culinaire Ontdekking - Biologische...
Frankrijk, Montelimar
Frankrijk, La Teste De Buch
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Frankrijk, Chartres
Frankrijk, Le Garric
Frankrijk, Montelimar

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play