Frankrijk, Lattes
Opgericht in 1990, FOOD DESTOCK is een toonaangevende Franse voedingsgroothandel. In samenwerking met de belangrijkste spelers in de distributie en de voedingsindustrie zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van productdonaties aan verenigingen. Onze oprichting werd gedreven door de erkenning van de moeilijkheden waarmee fabrikanten worden geconfronteerd bij het commercialiseren van specifie...
Portfolio (2)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
... product op een koele en droge plaats, bij een temperatuur onder de 25° C en uit de zon. Houdbaarheid 12 maanden onder optimale opslagomstandigheden in een gesloten container. Botanische naam: Plukenetia volubilis, L Oorsprong: Plukenetia volubilis L: Peru Product: Inca inchi smeersel Kleur: Bruine kleur Geurovereenkomst: Kenmerkend Smaak: Kenmerkend en lichtzoet Uiterlijk: Stevige en homogene...
Portfolio (17)
Frankrijk, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS positioneert zich in het hart van het Franse ambacht, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougats die de geschiedenis en het traditionele vakmanschap van Montélimar vieren, de onbetwiste hoofdstad van nougat. Onze Producten: Wij bieden een scala aan nougats, variërend van de klassieke Nougat de Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische No...
Portfolio (154)
Frankrijk, Biguglia
...Het is omdat we amandelen in al hun vormen leuk vinden dat de chef een smeersel heeft gemaakt... Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Amandelen 43%, melkchocolade (cacaoboter, cacaomassa, lecithine) Netto gewicht: 230 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
...Melkchocolade, pure chocolade (melkpoeder, sojalecithine, fructosestroop) Chocoladeconfituur met de smaak van sinaasappel is een decadente en harmonieuze combinatie van rijke chocolade en de pittige frisheid van sinaasappel. Deze verrukkelijke smeersel verenigt de fluweelachtige zoetheid van chocolade met de citroenachtige smaak van rijpe sinaasappels, wat een luxueuze traktatie voor de zintuigen creëert.
Portfolio (46)
Frankrijk, Paris
...We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana. Hazelnoot is afgeleid van noot door suffixatie en het diminutief -ette; de term noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met schil en amandel" betekent, "noot". Ean13:3701511700959 Referentie:NOIBIOGIFFONI1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze smeersel op basis van groene en zwarte olijven is een grote klassieker uit de Zuid-Europese keuken. Het wordt gebruikt in pastagerechten, als basis voor een bruschetta of vinaigrette, simpelweg op een stuk brood of om je soepen en groenten op smaak te brengen. De ingrediënten van biologische oorsprong worden koud verwerkt om een authentieke smaak te garanderen. 100% vegan, deze pesto met...
Portfolio (80)
Frankrijk, Montauroux
...Een boterachtige, smeltende taartbodem in de door jou gewenste 3D-vorm, bedekt met jam of een smeersel. Smaken: framboos, citroen, aardbei, sinaasappel, abrikoos, chocolade- of hazelnootspread. Andere smaken op aanvraag beschikbaar.
Portfolio (43)
Frankrijk, Furiani
...Wat een plezier om deze prachtige houten doos te ontvangen, gevuld met heerlijke specialiteiten. Het bestaat uit: - Een nougatreep met Corsicaanse honing. - Een tablet pure chocolade met delicately geroosterde hazelnoten. - Een assortiment proeverijblokjes, melkchocolade en pure chocolade bestrooid met kleine stukjes gedroogd fruit. Perfect om te combineren met thee of koffie. - Een pot smeersel met paprika om warm (op pasta) of koud als aperitief te genieten. - Een pak crackers met zaden om onze paprikasaus te begeleiden. Referentie: COFFRETFRAGILE...
Portfolio (97)
Frankrijk, Lamothe-Montravel
...Een fluweelachtige textuur, een vreselijke zoetheid met een lichte crunch. Maak een reis van sensaties met deze krokante smeersel: van het ontbijt dat uw smaakpapillen wakker maakt, tot de taart na de maaltijd, deze smeersel zal zowel jong als oud verrassen. Van de Beste Patissier ter wereld (Nina Métayer) via haar merk: Delicatisserie...
Portfolio (4)
Frankrijk, Quiberon
... vullingen zoals pralines, ganaches, caramels, nougatines, marsepeinen... Bezoek de online winkel van Henri Le Roux om de verfijning en elegantie te ontdekken! U vindt er onze assortimenten van pure of melkchocolade, onze chocolade tabletten van grote cacaobonen met nobele oorsprong! Laat u ook verleiden door de caramels van Henri Le Roux, naast de heerlijke CBS® zijn er meer dan 10 fruitige smaken om te ontdekken! En niet te vergeten onze andere lekkernijen: de Caramélier®, een smeersel met CBS® (Caramel au Beurre Salé), of de Bonsoncoeur®, een fijne chocoladepasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play