Frankrijk, Aizenay
... eindproducten een licht pittige smaak en een dichte, luchtige textuur geven. Onze roggevariëteiten zijn geselecteerd op hun robuustheid en opbrengst. Vooral zijn ze gekozen om hun meelkwaliteit. Daarnaast wordt onze rogge geteeld volgens milieuvriendelijke landbouwpraktijken. Dit garandeert een traceerbaar en gecertificeerd product dat voldoet aan de strengste eisen van de molenaars. Oorsprong : Oekraïne.
Portfolio (44)
Frankrijk, Brignais
...Gebacken mengsel van gouden havervlokken en rogge, verrijkt met frambozen. Haver uit Frankrijk Knapperig en verrukkelijk Rijk aan vezels Formaat: 325g, 800g, 5kg Biologisch: Ja 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Aix En Provence
...De geroosterde gesneden baguettes zullen aan al uw culinaire momenten van de dag voldoen: ontbijt, aperitief, salade, snack... Ze zijn een van de topproducten van Biscotte Roger. Geroosterde Gesneden Baguettes Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), invertsuiker, gerstemoutextract, bakkersgist, zout, soja...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Whisky is een iconische sterke drank, afkomstig van de distillatie van granen zoals gerst, maïs, rogge of tarwe. Verouderd in eiken vaten, onderscheidt deze sterke drank zich door zijn rijke en complexe aroma's, variërend van karamel- en vanilletonen tot rokerige en houtachtige accenten. Of het nu gaat om Schotse, Ierse, Japanse of Amerikaanse whisky, elke regio brengt zijn unieke vakmanschap in...
Bijpassende producten
Whisky
Whisky
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... tand Smaakkenmerken van het brood: Plantaardige tonen van tarwe, rogge, linzen en hennep Kleur van de kruim van het eindproduct: Karamel Gebruik: Voeg de gekiemde tarwegranen toe tot 20 tot 25% per kg gekneed deeg aan het einde van het kneden In welk type deeg kan Germinov worden toegevoegd: Baguette, traditioneel brood, roggebrood. Tendrarom kan worden toegevoegd aan verschillende soorten brooddegen Verpakking: Emmer van 10 kg THT: 9 maanden...
Portfolio (18)
Frankrijk, Montmorillon
...Gemaakt van een delicate mix van Pilsner, München, Pale Ale, tarwe en rogge, is onze blonde verfrissend en zacht. Een karaktervolle bier die je een explosie van smaken in de mond belooft! Kleur: Blond Stijl: Ale Alcoholpercentage: 5,50% IBU (bitterheid): 11...
Portfolio (23)
Frankrijk, Haute Rivoire
...Ontdek de uitgesproken smaak en het specifieke aroma dat verband houdt met zijn oorsprong: de bergrogge van de Terres de Margeride. Een uitzonderlijk gebied voor de teelt van rogge, gelegen in de Haute Loire, Lozère en Cantal. Het is zacht en heeft als bijzonderheid dat het lang houdbaar is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Soreze
...Ideale handmolen voor het bereiden van graanvlokken of kleine hoeveelheden volkorenmeel (niet bakbaar). 3 draairollen, behuizing en mechanisme van verchroomd staal. Bevestiging met pers. Hij is uitgerust met 3 instelposities - 1 - voor volkorenmeel, 2 - voor grove vlokken (tarwe, rogge, gerst), 3 - voor fijne vlokken (haver). Deze molen is motoriseerbaar sinds de versie 2016. REF:MOUMARGA GARANTIE:60 MAANDEN Hoofdmateriaal:verchroomd staal Lengte:170 mm Diepte:130 mm Hoogte:220 mm Nettogewicht:3,10 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017416 Ingrediënten : Granenvlokken* (havermout*, tarwe*, gerst*, rogge*), fruit* 31% (hazelnoten*, rozijnen* 7% [rozijnen*, zonnebloemolie*], vijgen* 7% [vijgen*, rijstmeel*], appels* 4%, pruimen* 3% [pruimen*, rijstmeel*], abrikozen* 2% [abrikozen*, rijstmeel*]), puffed grains* (rijst*, tarwe*, havermout*, gerst*, gedroogde gerstmoutstroop*). * Ingrediënten uit de biologische landbouw.
Portfolio (114)
Frankrijk, Villemandeur
Frankrijk, Poitiers
Caviste online sinds 2018, Spirits Station biedt een breed assortiment aan sterke dranken voor zowel particulieren als professionals. Ontdek meer dan 500 referenties, waaronder whisky, vodka, rum, gin, tequila, absint, cognac, armagnac en een mooie selectie likeuren. Ons concept is om betrouwbare waarden, erkend om hun kwaliteit, te combineren met meer originele producten die het verdienen om in ...
Portfolio (195)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Dit is de peperkoek zoals wij die graag delen. We beginnen met het mengen van de honing met de specerijen en de rogge- en tarwebloem om een moederdeeg te vormen. Vervolgens voegen we verse eieren en een beetje boter uit onze regio toe voor de zachtheid en de conservering. Na het afwegen van de peperkoeken in hun houten mallen, die in LoiretCher zijn gemaakt, volgt een langzame en zachte bakprocedure. Daarna komt de welverdiende rust voor onze peperkoeken, die na een goede nacht worden verpakt en verzonden. Netto gewicht: 150g Verpakking: doorzichtige zak Productietijd: 15 dagen...
Portfolio (28)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
....) worden gedronken... Een genot! De distilleerderij: Weinig vodka's in Polen kunnen zich beroemen over hun eigen distilleerderij. Opgericht in 1992 door de familie Dorda, produceert de distilleerderij Chopin vodkas op basis van aardappelen (Chopin Potato), rogge (Chopin Rye) en ook tarwe (Chopin Wheat). Ongeacht de gebruikte grondstof, worden alle vodkas vervolgens verdund met zeer puur artesisch bronwater en vijf keer gefilterd voordat ze worden gebotteld in Siedlce. Een referentiewoning gericht op kwaliteit! Type: Tarwevodka Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 40%...
Portfolio (321)
Frankrijk, Thiais
...De strooier wordt gebruikt na de oogst van granen zoals tarwe, haver, gerst, rogge, sojabonen en maïs, waarbij hij automatisch de stelen verzamelt via een gecombineerd systeem om ze naar de aanhanger te sturen. Kenmerken Werkcapaciteit: 2 Ton per uur...
Portfolio (82)
Frankrijk, Montpellier
...Tarwe Rijst Rogge Gerst Maïs Pinda's enz …...
Bijpassende producten
Granen
Granen
Andere Producten
Grondstoffen
Grondstoffen
Portfolio (5)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: 30,43% Honing van EU/Non-EU oorsprong, melk, rogge, havermout, ei, suiker, bakpoeder, anijs, vloeibare vanille, 4 specerijen (koriander, kaneel, nootmuskaat, peper, kruidnagel), nootmuskaat, gember, kardemom. Voedingswaarden per 100g: Energie 1071kj / 253kcal, vetten 2,1 g, waarvan verzadigde vetzuren 0,7 g, koolhydraten 53 g, waarvan suikers 31 g, eiwitten 5,3 g, zout 0,18 g...
Portfolio (109)
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Voor de snack van zowel klein als groot, de honing-speculaas uit Corrèze! Samenstelling: honing, tarwe, rogge, specerijen... Houdbaarheid: 3 maanden 350 g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Aubagne
...Nauwkeurige vochtigheidsmeters, waarmee u de vochtigheid en temperatuur van uw granen kunt meten, op het veld, bij de oogst, op de opslaglocaties... enz. Automatische temperatuurcompensatie. 20 programmeerbare kalibraties waarvan 17 standaard geleverd: Harde tarwe, Zachte tarwe, Gerst, Maïs, Vochtige maïs, Koolzaad, Zonnebloem, Erwten, Soja, Gerst, Havermout, Rogge, Maïs waxy (POPCORN), Triticale, Veldbonen, Rijst en Lijnzaad. Gemeten parameters: vochtigheid, temperatuur en specifieke gewicht van het graan (Mini GAC Plus). Inclusief transportkoffer (Mini GAC Plus).
Portfolio (15)
Frankrijk, Chalons En Champagne
...Deze silo's moeten op vlakke fundamenten worden geplaatst. Ze zijn standaard ontworpen voor een centrale en gravitaire afvoer. Ze zijn berekend voor de opslag van alle soorten droge granen die goed stromen (tarwe, maïs, gerst, rogge, soja, erwten, rijst, zonnebloem, koolzaad). Voor bepaalde toepassingen is een speciale samenstelling nodig: opslag van perskoeken, industriële pellets (houtpellets...).
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint-Denis
...Om de dagelijkse routine te doorbreken, een breed scala aan speciale broden gemaakt van verschillende soorten meel. Vaak rijk aan vezels, worden deze volkoren, rogge, rozijnen en olijven broden erkend om hun voedingsvoordelen.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Eragny
... glutenvrije, biologische en veganistische patisserielaboratorium dat gespecialiseerd is in de "cookie". Onze wens is om u een nieuwe manier van voeding aan te bieden, gezonder, evenwichtiger en geschikt voor iedereen. Bij La Cookiserie maken we uitsluitend biologische, veganistische en glutenvrije patisserie. De 5 allergenen die verboden zijn in glutenvrije voeding (tarwe, gerst, rogge, haver, triticale...
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play