Frankrijk, Aizenay
Welkom bij European Food Import Market. Wij zijn gespecialiseerd in de import en distributie van granen, meel, oliën, suikers en zaden van de hoogste kwaliteit, voornamelijk afkomstig uit Oekraïne. Ons assortiment omvat tarwe, rogge, maïs, boekweit, zonnebloemolie, koolzaadolie, gepelde zonnebloempitten, bruine lijnzaad, gele lijnzaad, pompoenzaden, en meer. Al onze producten voldoen aan de streng...
Portfolio (44)
Frankrijk, Aix En Provence
...Zoek je de echte Provençaalse crouton? Roger heeft het gedaan! Gemaakt in de pure bakkerstraditie die het huis Roger sinds 1945 beroemd maakt, is deze crouton 100% palmolie-vrij en ook 100% lekker en krokant! Provençaalse Croutons Samenstelling: Tarwe meel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), gerstemoutextract, bakkersgist...
Portfolio (31)
Frankrijk, Haute Rivoire
...Ontdek de uitgesproken smaak en het specifieke aroma dat verband houdt met zijn oorsprong: de bergrogge van de Terres de Margeride. Een uitzonderlijk gebied voor de teelt van rogge, gelegen in de Haute Loire, Lozère en Cantal. Het is zacht en heeft als bijzonderheid dat het lang houdbaar is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3421557111006 Herkomst: EU/Non EU. Gemaakt in Frankrijk Certificering: FR-BIO-01 Ingrediënten: graanvlokken*(havermout*, tarwe*, gerst*, rogge*), rietsuiker*, graan puffers*(rijst*, gerstemout*, tarwe*, havermout*, rietsuiker*, zout), niet-gehydrogeneerde palmolie*, tarwe siroop*, rode vruchten*3.5%(aardbeien*, frambozen*, bosbessen*), tarwe meel*T65, amandelen*, kokosnoot*, volle sesam*, maïsbladeren*. *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Saint-Denis
...Om de dagelijkse routine te doorbreken, een breed scala aan speciale broden gemaakt van verschillende soorten meel. Vaak rijk aan vezels, worden deze volkoren, rogge, rozijnen en olijven broden erkend om hun voedingsvoordelen.
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play