Frankrijk, Caromb
...Druivenrassen: Grenache 95%, Carignan 5% Leeftijd van de wijnstokken: 12 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Intense rosé • Eerste neus: Intens op het hout • Tweede neus: Rijpe rode vruchten • In de mond: Verfrissend, mineraal en rond • Lange afdronk Spijs/wijn combinatie: • Kruidige regionale gerechten, • Gerookte vleeswaren • Gegrild vlees met kruiden Bewaarpotentieel: 2 jaar Wijnbereiding: Directe persing. Mosten worden snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Snelle vinificatie en rijping in Franse eikenhouten vaten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrine...
Portfolio (2)
Frankrijk, Auros
... Pyreneeën en geen zeezout, met verschillende organoleptische eigenschappen. Het is rijk aan mineralen en sporenelementen. Het is een regionale curiositeit afkomstig uit ondergrondse zoutbronnen. Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Marseille
... wensen van uw klanten. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar regionale producten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij sourcen ook specifieke ingrediënten en producten op verzoek van onze klanten. Dit alles dankzij ontmoetingen met producenten, boeren, chefs, distributeurs, consumenten en vele andere spelers in de landbouw- en agrovoedingssector. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Frankrijk, Pamiers
... kwaliteitsvleeswaren die onze producten in Ariège hebben geproefd, vragen ons om ze te blijven delen met hun vrienden in heel Frankrijk. Onze vleeswaren de wereld in brengen, onze specialiteiten delen, ons vakmanschap en onze eisen op het gebied van kwaliteit, dat is ons familiale credo. Ontdek honderden kilometers van Ariège wat u bij ons heeft betoverd: smaak, vakmanschap, kwaliteit en eisen! Dit alles rond het varken, ons unieke vlees, onze exclusieve grondstof. Een inzet voor een gerichte, Franse en regionale productie. Dit is in onze ogen een extra waarborg voor kwaliteit.
Frankrijk, La Fouillade
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Figeac
... en vrouwen die gehecht zijn aan het regionale vakmanschap en gepassioneerd zijn door deze onmiskenbare delicatesse van de feestdagen: de Foie Gras. Om u uitzonderlijke Foies Gras aan te bieden, wordt er bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit van onze grondstoffen en de selectie van onze foie gras. Een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij hebben er alles aan gedaan om u altijd tevreden te stellen, daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe smaken die de Foie Gras kunnen verheffen en in de schijnwerpers kunnen zetten.
Frankrijk, Lyon
... vervaardigen. We hechten veel waarde aan de agrarische en culinaire traditie van de regio, daarom hebben we ervoor gekozen om alleen met regionale producten van de hoogste kwaliteit te werken en nauw samen te werken met de verschillende lokale actoren. Dit maakt deel uit van de identiteit van ons bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (40)
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Sinds 1874 heeft ons familiebedrijf voortdurend de trends INNOVATIES gevolgd, waardoor we traditionele regionale vleeswaren hebben weten te transformeren in actuele producten die erkend en gewaardeerd worden in vele Europese landen. Onze twee productielocaties in Bourgondië stellen ons in staat om onze producties te scheiden: aan de ene kant de gedroogde specialiteiten die in de bergen van de...
Frankrijk, Chaponost
Randy is een MKB opgericht in 1903, gelegen in Chaponost in het zuidwesten van de regio Lyon. Gevestigd in een ambachtelijke omgeving, steekt Randy al zijn vakmanschap in de productie van hartige gebakjes, vleeswaren en regionale salades. Dit vakmanschap wordt al meer dan een eeuw doorgegeven binnen het Huis Randy. Onze medewerkers bestaan uit professionals in de vleeswaren en patisserie, die goed bekend zijn met de Lyonese producten, om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Frankrijk, Lacaune
... Vandaag de dag blijft de 4e generatie de traditie voortzetten door authentieke producten te vervaardigen. De goede smaak van vroeger wordt gerespecteerd, terwijl er een moderne touch aan wordt toegevoegd. Vakkennis die is geërfd uit een lange familiale traditie van vleeswarenmakers in Lacaune Lacaune is een kuuroord in het hart van het regionale natuurpark van Haut Languedoc. Gelegen op 800 meter...
Frankrijk, Aicirits Camou Suhast
De Coöperatieve Groep LUR BERRI biedt een breed scala aan plantaardige en dierlijke producten van haar leden. De groep biedt kwaliteitsproducten met vakmanschap uit het Baskenland. De groep creëert een verbinding tussen boeren en consumenten en stelt hen in staat om het regionale aanbod te consolideren door het te delen met andere actoren.
Frankrijk, Les Aldudes
Het bedrijf PIERRE OTEIZA produceert regionale voedingsmiddelen. Wij bieden hammen, buiken, eendenborsten, saucissons, chorizo, garbures, romige soepen, foie gras, rillettes, patés, confits, cassoulets, kazen en wijn aan. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES is een ambachtelijke en regionale charcuterie. De kwaliteit van de varkens die door de vestigingen Bories worden verwerkt, wordt gedefinieerd door een strikte "lastenlijst". Gewicht, oorsprong, percentage mager vlees (PMV), niets wordt aan het toeval overgelaten. Het bedrijf Bories werkt al jaren met dezelfde leverancier om een constante kwaliteit van zijn aanvoer te...
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Fontaine-Simon
... bijzondere terugwinningssysteem garandeert een maximale organoleptische kwaliteit van de vruchten en behoudt hun voedingsstoffen. Aanpasbaar in verschillende korrelgroottes, heel, in stukjes, in schilfers of in poeder, zijn de gedroogde vruchten beschikbaar in biologisch en conventioneel en combineren ze flexibiliteit en gebruiksgemak voor tal van agrovoedingsapplicaties: koekjes, vleeswaren en worstproducten, chocolade, kant-en-klare maaltijden, voedingssupplementen, zuivel- en kaasbereidingen, dieetproducten, sauzen en specerijen, thee en infusies.
Frankrijk, Rungis
... zijn voornamelijk regionale charcuterie, foie gras, Label Rouge zalm, verse producten en ook samengestelde salades. Gastronomie: Productie van regionale en buitenlandse specialiteiten. Tel.: 01 46 87 33 00.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play