Frankrijk, Arengosse
...Le PET kan Nettogewicht van suiker 100gr Mogelijk gebruik: yoghurt, yoghurtmaker, taarten, slagroom, meringue, macarons, karamel, marshmallow, ijsblokjes, waterijs, snoep en lolly's, pannenkoeken, wafels, granita's, cocktails, glasdecoratie.... Samenstelling: ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijke praline-aroma, natuurlijke bruine kleurstof (E150) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0029A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Brignais
... praline* 8% (suiker*, amandelen* 18%, tarwsiroop, kleurstof (concentraat van radijs* en wortelen*), olie van oliezaad*, rijstkorrels*, amandelen in stukjes*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen bevatten van andere noten, melk, soja. Voedingswaarden per 100 g Energie: 1733 kJ / 412 kcal Vetten: 10 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,3 g) Koolhydraten: 67 g (waarvan suikers: 21 g) Voedingsvezels: 8,7 g Eiwitten: 9,2 g Zout: 0,03 g Gewicht: 325g BIO: Ja 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Montelimar
...Een heerlijke combinatie van Montélimar Nougat en deze specialiteit uit Lyon. De zoetheid van de nougat en de knapperigheid van de praline combineren harmonieus. Een echte traktatie! Een nieuwe zak met een geklonken sluiting voegt een vleugje elegantie toe aan deze delicatesse. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen 15%, rode praline (suiker, amandelen 15%, glucosestroop, zetmeel...
Portfolio (154)
Frankrijk, Yssingeaux
...Noten: Pure pasta, praliné pasta met noten en suiker Kokosnoot: Praliné pasta met kokosvlees en suiker 50/50, bereide en gearomatiseerde pasta's Cashewnoten: Pure pasta Pecannoten: Pure pasta...
Portfolio (55)
Frankrijk, Etaples
...Onze Pâte à tartiner is het resultaat van een combinatie van Chocolat noir Excellence 55 % en een heerlijke praliné Amandes Noisettes. Ontdek dit originele en smakelijke recept waaraan heerlijke stukjes knapperige crêpes dentelles zijn toegevoegd. Altijd meer smaken met deze knapperige versie! Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, suiker, Chocolat noir 55 %, stukjes crêpes dentelles. Houdbaarheid: 6 maanden.
Portfolio (13)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Melkchocolade 38% van niet-EU herkomst (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad), praliné van amandelen en hazelnoten (suiker, hazelnoot, amandel, boter, emulgator: lecithine van koolzaad). Voedingswaarden per 100g: Energie 2372Kj, 569Kcal, vetten 38g, waarvan verzadigde vetzuren 22g, koolhydraten 51g, waarvan suiker 50g, eiwitten 5.8g, zout 0.07g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Assortiment van Paaschocolade. Dit jaar hebben we voor u kleine Huisgemaakte eieren bereid, met praliné en karamel (hazelnoot, sesam, pinda, geroosterde maïs, Madagascar vanille en citroenkoekjes), evenals kleine schattige dieren van chocolade. Ingrediënten: suiker, pure chocolade (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, vanille), melkchocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder...
Portfolio (85)
Frankrijk, Talant
...Breng krokante en knapperige texturen aan uw creaties met onze glinsterende crêpe dentelle (Brisures de gavottes), geproduceerd in Frankrijk, gegarandeerd palmolie-vrij. Maak knapperige bases voor desserts, borddesserts, koekjes en ijs. De glinsterende crêpe dentelle Déco ’Relief is natuurlijk, zonder palmolie, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, en bestaat uit tarwebloem, suiker...
Portfolio (192)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...krijtachtig en de vinificatie is zeer weinig ingrijpend (inheemse gisten, lage doseringen uitsluitend uitgevoerd met suiker uit druiven, enz.). Inhoud: 75cl Type: Mousserende wijn Dosering: Extra Brut (3-4g/L) Druivensoort: 100% Chardonnay AOC: Champagne 1er Cru Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2033 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits uit de Provence omhuld met gianduja-praliné van Provençaalse amandelen en fruitcoating. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, Provençaalse amandelen, cacaomassa, magere melkpoeder, gedroogde glucose-siroop, stabilisator sorbitolpoeder, abrikoos, kers, vijgen, aardbei, water, aardbei, kers, vijg, abrikoos, gelatine pectine, omhulmiddel arabische gom, citroenzuur, sojalecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Angers Cedex 2
...Distributeur in Frankrijk en export van snoepgoed. (snoepjes, nougat, praline, ambachtelijke lolly's, Amerikaanse drop, gedroogd fruit). Ingrediënten voor de productie van gekookte suiker en nougat, patisserie. Productassortiment voor specialisten in snoepgoed. Groot merk. Plastic en papieren verpakkingen. (polypropyleen zakken, cellofaan, papier, buis of granita fles, rietje). Granita producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play