Frankrijk, Segonzac
169km
...De Extra Extra Old, ook wel Hors d’âge (XXO) genoemd, is een mengsel van Cognacs van verschillende leeftijden, waarvan de jongste minimaal 30 jaar in eikenhouten vaten heeft doorgebracht. Zijn gouden reflecties, zijn neus met houtachtige tonen, zijn fijne rancio zullen je laten kennismaken met de eaux-de-vie van het Paradijs (traditionele naam voor de plaats waar we onze beste elixirs bewaren).
Portfolio (4)
Frankrijk, Cognac
180km
...Deze VSOP cognac van pure Charentaise traditie, rond en evenwichtig, biedt fruitige tonen vergezeld van subtiele vanille-aroma's. De afdronk opent met een fijne geroosterde houttoon. Dit product wordt geleverd met een sobere, elegante en robuuste verpakking. SKU:3760305860200...
Portfolio (4)
Frankrijk, Lignières-Ambleville
167km
...De belangrijkste troeven van het Couprie Huis zijn dus ons terroir en vooral ons ancestrale vakmanschap. Al onze productie wordt gedistilleerd op droesem, een traditionele methode die een extra finesse en aromatische rijkdom aan onze Cognacs, Pineaux des Charentes en Likeuren geeft. Vijf kwaliteiten vormen ons assortiment Cognacs: De V.S Sélection rijpt 4 jaar in vaten, de V.S.O.P 8 jaar, de...
Portfolio (3)
Frankrijk, Jarnac
167km
... aanzienlijke invloed op de aroma's van de cognac, maar weinig mensen weten dat. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan het tulpglas boven het traditionele ballonglas. De unieke vorm laat de aroma's volledig ontwikkelen." Ruik aan uw cognac "U vraagt zich misschien af waarom we zoveel belang hechten aan aroma's. Simpelweg omdat we weten dat het cruciaal is voor het grootste plezier van onze consumenten...
Portfolio (12)
Frankrijk, Auros
186km
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Mazion
197km
... champagnes aanbieden om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Ons prijsbereik is net zo divers als onze producten, variërend van minder dan 1 € voor Spaanse schatten tot meer dan 10.000 € voor de kostbare flessen van Domaine de la Romanée-Conti. Ons domein produceert een gevarieerd assortiment wijnen, van wit tot rood en rosé, allemaal vervaardigd volgens de traditionele methoden die we door...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint Didier
218km
Traditionele nougat uit de Provence, we karameliseren de honing van onze eigen bijenkorven door deze op hoge temperatuur te koken in kleine koperen ketels, vervolgens flambé met cognac en geparfumeerd met sinaasappel. De geroosterde amandelen uit onze terrassen op de Ventoux worden heel toegevoegd, alles wordt bedekt met hostiebladen. Productie van nougat, honing en jam.
Frankrijk, Jarnac
166km
Vandaag de dag wordt het huis TIFFON geleid door drie kleinzonen van de oprichter Sverre Braastad: Jan, Antoine en Richard Braastad. De cognac is Tradition. De familie geeft er daarom de voorkeur aan het domein op traditionele wijze te beheren: hun eigen wijngaarden te cultiveren, hun eigen wijnen te maken en hun eigen cognacs te distilleren. Cognac is traditie, daarom ontwikkelt de familie...
Frankrijk, Cognac
179km
De cognacs A. De Fussigny worden vervaardigd in een distilleerderij die in 1814 aan de oevers van de Charente is opgericht. De nabijheid van de rivier zorgt voor een perfecte luchtvochtigheid in de kelders van A. De Fussigny, wat uitstekend is voor de rijping van zijn cognacs. Het huis A. De Fussigny behoudt het ambacht van Meester Blender door traditionele producten van hoge kwaliteit te...
Frankrijk, Gensac La Pallue
173km
... vandaag de dag uit 2 tonnelleries: Doreau en Vernou, een productielocatie in Gensac la Pallue nabij Cognac, 2 merranderies in Genouillac en Piègut, en een werkplaats in Sigogne, gespecialiseerd in de productie van grote vaten en in de reparatie van vaten. De groep Doreau behoudt haar traditionele vakmanschap door elke stap van de productie te beheersen, met name de natuurlijke droging. Als een...
Frankrijk, Angouleme
140km
LA CAVE CHARLEMAGNE zorgt voor de transformatie van wijnen uit de regio volgens een authentieke traditionele methode die de reputatie van grote mousserende wijnen garandeert. Geproduceerd in kelders, vinden de cuvées Charlemagne hun elegantie in de kwaliteit van de Charentais terroir en de diversiteit van de geselecteerde druivensoorten. Gelegen in het hart van de beste terroirs van de Cognac...
Frankrijk, Cognac
178km
IMPRIMERIE COGNACAISE: Wij zijn gespecialiseerd in etiketten (zelfklevende rol of traditionele) voor de voedingsindustrie. Herdruk van zelfklevende rollen in flexo en foliebedrukking. Heetfolie. Blinddruk. Snijden. Wij verzorgen al uw drukwerk.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play