Frankrijk, Etaules
... ondergedompeld in onze claires met een lage dichtheid, zodat ze een dichte en stevige vleesstructuur kunnen ontwikkelen, evenals een uitgesproken smaak in de mond. Onze Speciale Koninklijke Oesters: Een hoogwaardig product dat al onze aandacht krijgt: zeer lage dichtheid in de claire, specifieke hydraulica, een omgeving met overvloedig voedsel die de ontwikkeling van een uitzonderlijk, zeer dicht vlees mogelijk maakt, dat een lange, zoute en vervolgens zoete smaak in de mond geeft. Een opmerkelijke balans tussen zoetheid en zoutheid.
Frankrijk, Rugles
...-industrie, de bouw en meer algemeen de industrie. Aplifil ontwerpt en produceert artikelen van verchroomd en/of roestvrij staal, voornamelijk voor de voedingssector en de voedingsmiddelenindustrie: vlees, vis, kaas, bakkerij. Aplifil produceert onder andere roosters, rekken, ovensteunen, kaasrijpingsrekken, pekelapparatuur, wagens en manden. Caliste Marquis vervaardigt tal van producten voor grote...
MATERIEL ALIMENTAIRE PRODUCTION is al meer dan 30 jaar fabrikant van rotisserieën en gekoelde gehaktmachines. MATERIEL ALIMENTAIRE PRODUCTION voorziet uw winkel van apparatuur en realiseert uw maatwerk inrichting. MATERIEL ALIMENTAIRE PRODUCTION produceert en biedt een selectie van producten, die systematisch CE-gecertificeerd zijn. De producten van MATERIEL ALIMENTAIRE PRODUCTION zijn: gekoelde g...
Frankrijk, Plemet
Couédic Madoré Equipement is een specialist in slacht- en snijprocessen van vlees. CME biedt een assortiment machines, apparatuur en diensten voor de verwerking van vleesproducten, vis en alle andere voedingsmiddelen. CME toont zijn verbeeldingskracht in het realiseren van processen en apparatuur voor verschillende snelheden en verschillende processen. Ongeacht de grootte van uw project, zullen...
Frankrijk, Rungis Cedex
De Ovimpex Groep is een belangrijke speler in de handel, het snijden en de verpakking van rund- en schapenvlees sinds 1964. Wij zijn gespecialiseerd in de import van vlees, voornamelijk uit Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rungis, maar onze aanwezigheid is nationaal. Ovimpex Groep: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Vlees Service - OVIMPEX DISTRIBUTIE - APA Alpes Provence Lam. Onze producten: lam in carcasse, snijden van lam, snijden van schaap, rund in carcasse, snijden van rund, sneden van lam, kalf in carcasse, snijden van kalf, schaap in carcasse.
Frankrijk, Mulhouse
HABASIT vervaardigt en verkoopt een breed scala aan producten voor het transport en de overdracht van kracht voor de volgende industrieën: Automobiel en banden, Hout, Bakkerij, koekjes en snacks, Kantoor, Snoep, Verpakking, Bottelen en conserveren, Fitness, Fruit en groenten, Drukkerij en papier, Voedingsindustrie, Tabaksindustrie, Handling en luchthavens, Post, Textiel, Vlees, gevogelte en vis...
Frankrijk, Boz
...LCB FOOD SAFETY biedt analyses, advies en trainingen op het gebied van voedselveiligheid en produceert hygiëne- en desinfectieproducten voor de agrovoedingssector (Dierlijke voeding & opslag; Pluimveehouderij; Varkenshouderij; Incubators; Kant-en-klaar maaltijden; Zuivelproducten; Opslag; Transport; Vlees, vleeswaren & vleesproducten) en de gezondheidszorg. Onze expertise in de besmettingswijzen...
Frankrijk, Carnoux-En-Provence
EMGY Conserverie is een bedrijf dat machines en professionele apparatuur ontwerpt in de agrofoodsector. Het bedrijf heeft zich altijd ten doel gesteld om concepten en materiaal te ontwikkelen die het werk van professionals in de agrofoodsector vergemakkelijken, zoals de verwerking van vlees, fruit en groenten. Het bedrijf beschikt ook over een assortiment verpakkingen voor de agrofoodsector (potten).
Frankrijk, Paris
Evia Foods is een handelsbedrijf in verse en diepvries voedingsmiddelen, gevestigd in Parijs, gespecialiseerd in gevogelte, vlees, vis en groenten. Evia Foods exporteert wereldwijd en levert per vrachtwagen en volle of gemengde containers, afhankelijk van uw wensen.
Frankrijk, Brugheas
INNOVIAA, adviesbureau voor agrovoedselinnovatie, biedt u ondersteuning aan op het gebied van: - een product (ontwikkeling van innovaties) - een proces (opzetten van een productielijn) - een verandering (structurering, training...) ons expertise ligt vooral op het gebied van vlees en plantaardige alternatieven.
Frankrijk, Gorrevod
Arcos - Constructeur van drogers, rokers en ovens. De ervaring van een constructeur...Specialisten in de verwerking van vlees- en viswaren, staan wij voor u klaar om innovatieve oplossingen aan te bieden die passen bij uw productie. Onze expertise en perfecte kennis van de productieprocessen garanderen u een resultaat van ongeëvenaarde kwaliteit. Door uw vakmanschap te combineren met onze technologie, kunt u er zeker van zijn dat u uw klanten producten kunt aanbieden die voldoen aan de eisen van de consumenten.
Frankrijk, Orly Aérogare Cedex
MURZAN, INC. is een ingenieursbedrijf dat pompen en procesapparatuur ontwikkelt en produceert voor de voedingsmiddelenindustrie, pluimvee, vlees, zeevruchten, de farmaceutische sector, dranken, cosmetica en de biomedische industrie. De verwerkingssystemen van MURZAN bieden de beste oplossing voor het transport van viskeuze producten (zoals pindakaas), producten die gevoelig zijn voor schuifkracht...
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
...Sinds meer dan 30 jaar en met een omzet van meer dan 100 miljoen euro, is CIPA gespecialiseerd in de import/export van diepvriesvoedsel over de hele wereld. Opgericht in 1983, ligt onze kernactiviteit in de handel in vlees dankzij onze samenwerking met de Socopa-groep. Echter, sinds bijna 15 jaar hebben onze teams met succes zeevruchten, groenten en op maat gemaakte bewerkte producten ontwikkeld in fabrieken die voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC, ISO...).
Frankrijk, Prades-Le-Lez
... Meat & Prepared Food (Vlees en Bereide Voeding) en Food & Beverage (Voeding en Dranken) gevestigd op onze locatie in Montpellier, verantwoordelijk voor de verkoop in dezelfde geografische gebieden als onze locatie in Arpajon (Frankrijk, Luxemburg, België, Marokko, Tunesië en Algerije). Een Wereldwijd Expertise Centrum is ook gevestigd op deze locatie. Dit centrum richt zich op onderzoek naar...
Frankrijk, Lapalud
... voeding te bieden. Onze passie en liefde voor vlees van hoge kwaliteit, geworteld in de Franse traditie, en onze waardering voor onze fokkers en medewerkers, zonder wie we u geen uitzonderlijk product zouden kunnen bieden. ETS Ribot is een Frans bedrijf dat konijn- en geitenvlees (geit) verwerkt. We werken voornamelijk met verse producten, maar we kunnen ook diepvriesproducten leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we praten graag met u. Dank u.
Frankrijk, La Crèche
... producten kunnen aanbieden die bij u passen. We willen dat onze economische relaties belangrijk zijn. We bedienen de grote distributie, distributeurs, groothandels en industrieën. Onze producten: Verse en bevroren vlees van Franse en Europese oorsprong. We bieden lamsvlees, rundvlees, schapenvlees, wild, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte... We hebben verschillende productlijnen, van Franse...
Frankrijk, Thionville
Cynoland is groothandel in hondenbrokken. Cynoland biedt u kwaliteitsmerken hondenvoer aan. Gammas van brokken samengesteld uit recepten met een hoog percentage vers vlees. Hypoallergene brokken voor gevoelige honden, evenals monoproteïne brokken en graanvrije brokken. De voedingsmiddelen die wij aan onze distributeurs van hondenbrokken aanbieden, zijn zorgvuldig geselecteerd. Sinds jaren bieden...
Portfolio (3)
Frankrijk, Flagey Les Auxonne
...De Ferme O'Liomousine is een biologische rundveehouderij die sinds 2005 actief is in de buurt van Auxonne in de Côte d'Or (21). De Ferme O'Limousine biedt directe verkoop van pakketten biologisch rundvlees, rechtstreeks van onze productie, van de producent naar de consument. De pakketten rundvlees zijn 100% biologisch gecertificeerd en het vlees wordt in ons laboratorium gesneden door een erkende...
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) is een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor hoogwaardig segmenten van de voedingsverwerkings- en luchtvaartindustrie. Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren technologisch geavanceerde systemen en producten voor onze klanten. Voedselverwerkingsproducten: oplossingen voor het invriezen en koelen van vlees, zeevruchten...
Frankrijk, Wissous Cedex
Het bedrijf VARACHAUX werd opgericht in 1968. Het is een MKB dat gespecialiseerd is in voedingsingrediënten (PAI) op basis van vlees. We betrekken onze producten uit Franse en Europese slachthuizen en snijwerkplaatsen en we verkopen onze producten aan de industrie van kant-en-klaar maaltijden en de collectieve horeca. Onze activiteit is de industriële voorbereiding van rauwe en gekookte...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale...
Frankrijk, Fraisses
... in de technologie zijn we in staat om op maat gemaakte machines te ontwerpen en te fabriceren voor uw projecten. We zijn experts in de productielijn van industriële of ambachtelijke spiesen voor vlees, vis, groenten en fruit. Automatische distributeur van bakjes. Ontdek ook het volledige assortiment van verschillende soorten machines in ons gamma: cubeermachines voor het snijden van blokjes, lucifers, stempels, lucht- of pneumatische systemen voor het transporteren van alle voedingsmiddelen, vibrerende banden met of zonder zeef, modulaire persen voor vlees, varkensborst en meer.
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Frankrijk, Chemy
...Lesage Prestige, de locomotief van de groep, richt zich op de verkoop van hoogwaardige vleeswaren en de selectie van producten, in B to B. Onze belangrijkste producten zijn: gerijpt vlees, Galicisch rundvlees, Angus, Kobe-rundvlees, onder anderen. Onze belangrijkste klanten zijn steakhouses, restaurants die hoogwaardige 'prestige' vleeswaren willen aanbieden, en traditionele slagerijen.
Frankrijk, Queven Cedex
... voortdurend aangepast door in te spelen op de ontwikkelingen in de voedingssector: we bieden gevarieerde en originele producten die goed aansluiten bij de smaak van de consumenten en de behoeften van de professionals. We beheersen de inkoop, snijden, koken en invriezen. Onze ervaring in meerdere sectoren (vlees, vis, kaas) stelt ons in staat om alert te blijven op trends en innovatieve oplossingen aan te bieden aan onze partners.
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Brive Cedex
Krill is een Frans bedrijf dat hoogwaardig bevroren rundvlees verkoopt aan professionele cateraars, restauranthouders en distributeurs. In onze snijwerkplaatsen voor vlees bestaat ons team uitsluitend uit ervaren slagers. Deze ongeëvenaarde expertise garandeert ons: kwaliteit van het vlees, traceerbaarheid, veiligheid en maatwerkbestellingen. We doen er alles aan om u kwaliteitsvlees te leveren, gesneden tot op de gram nauwkeurig.
Frankrijk, Saint-Viance
... een 100% Franse oorsprong, voornamelijk uit de Limousin. Viandes de Corrèze is trots op een team dat bestaat uit vleesliefhebbers en kwaliteitsbewakers. De snijding en verwerking van het vlees voldoen aan de specifieke behoeften van traditionele slagerijen, groothandels, supermarkten en de collectieve horeca.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play