Frankrijk, Coron
... de rest van de wereld (rood, wit en rosé) en een breed scala aan kwaliteitswijnen en sterke dranken (hoogwaardige whisky's, cocktails, bieren, alcoholvrije dranken, champagne, andere sterke dranken). - een samenwerking met cateraars om de perfecte combinatie van gerechten en wijnen voor uw evenementen te garanderen - verhuur van materialen: biertaps, percolators, vaten, glazen, fonteinen, gekoelde vrachtwagens en aanhangers, plancha, barbecue, friteuse, partytent, tent - ontwerp van cadeaupakketten en gevulde manden - delicatessen en streekproducten.
Frankrijk, Tulette
...Le Comptoir de Mathilde, een Franse en ambachtelijke productie sinds 2007. Fijne delicatessen, chocolade, smeerpasta's, babas, allemaal traditionele recepten voor het plezier van fijnproevers en originele cadeau-ideeën. Meester in de kunst van het maken van de beste chocolade en specialist in Franse smeerpasta, zonder palmolie en zonder GGO's, onthullen wij ons ambachtelijke vakmanschap. Ontdek...
Frankrijk, Rouffiac-Tolosan
...gezondheid en schoonheid, huisdiervoeding, en nog veel meer. We bieden de beste aanbiedingen en promoties rechtstreeks van de fabrikanten, met een all-in shipping service rechtstreeks naar retailers, distributeurs of groothandelaars over de hele wereld. We behandelen veel soorten FMCG-producten. We bieden alleen de beste erkende merken aan zoals Coca-Cola, Procter & Gamble, Colgate, Unilever, Nestlé...
Frankrijk, Mulhouse
...De Melfor azijn, opgericht in 1922, is een condiment dat is gemaakt van alcoholazijn, honing en kruideninfusie. Deze azijn, die een amberkleur heeft, is afkomstig van verdunde bietalcohol, die wordt aangepast door een azijnfermentatie, gefilterd en opnieuw verdund met water. Dit zal de gerechten subtiel op smaak brengen. De Melfor l'Original azijn is verkrijgbaar in flessen van 50 en 100cl. De lijn is verkrijgbaar in andere versies, waaronder Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial conserves en Melfor Côté balsamico.
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
... klanten vertrouwen Carniato, overal in Frankrijk. Carniato Europe laat in Italië producten maken die bijdragen aan het succes van de Franse professionals die ze kopen. Zo draagt Carniato Europe al jaren energiek bij aan de bekendheid en de ontwikkeling van Italiaanse wijnen en voedingsproducten in Frankrijk, soms door nieuwe markten te creëren. Carniato Europe staat voor logistiek, garantie, ondersteuning en service. Carniato heeft ook 1.600 m² in Rungis.
Frankrijk, Roeschwoog
... verantwoordelijkheid. We maken ook geschenkdozen of proefdozen. Een perfect cadeau-idee voor bedrijven of personeelsverenigingen! - Onze "Bredele Potten": de Bredele Pot is een pot waarin je alle ingrediënten vindt om gemakkelijk en snel heerlijke bredele te maken. De pot van het merk Weck is herbruikbaar. Een perfect cadeau-idee voor bedrijven of personeelscommissies! - Onze geschenkdozen: kies de producten...
Frankrijk, Strasbourg
... vanillepeulen op onze locatie in Sambava, Madagaskar, tot het verzenden van de bestelling, inclusief de voorbereiding, verpakking en opslag van de producten. Deze controle over de gehele productieketen is een echte kwaliteitsgarantie voor onze klanten. Pontiac Vanilla richt zich zowel op professionals (industrie, grootdistributie, specerijverkopers, restaurants, hotels, patissiers-bakkers) met de mogelijkheid om de hoeveelheden aan te passen aan uw behoeften van 10 kg tot 500 ton per bestelling.
Portfolio (10)
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, Le Teich
L’Esturgeonnière is een van de drie pioniersbedrijven in Frankrijk die 20 jaar geleden voor de Siberische steur heeft gekozen. Sinds 1991 produceren wij uitzonderlijke kaviaar, voortkomend uit het originele idee van een visser uit Arcachon en de wens van de gemeenschap om de lokale geothermische productie te waarderen. Vandaag de dag streven we naar uitmuntendheid met een bescheiden productie van 4 ton kaviaar per jaar.
Frankrijk, Les Mées
...De Maatschappij Midi Charcuterie, verhandeld onder het merk Gil Traiteur, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de agrovoeding, en meer specifiek in de mediterrane keuken. Afgestapt van de traditionele charcuterie, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van "Provençaalse Smaken", zoals Gemarineerde Groenten en Paddenstoelen, Gemarineerde Specialiteiten "Gil Traiteur", Gemarineerde Zeevruchten in olie, Tartinables (onze "Taillas") en Culinaire Hulp.
Frankrijk, Saint Martin Des Entrées
...Frial is gespecialiseerd in premium diepvriesvoedsel: zeevruchten en bereide maaltijden. Frial is de Europese marktleider in bereide maaltijden, vooral dankzij zijn filosofie: smaak, service en natuurlijkheid. Frial selecteert natuurlijke ingrediënten, zonder GMO's of kunstmatige kleurstoffen, en bereidt deze met respect voor tradities en ambacht, met een laag zout- en vetgehalte. De verpakkingen zijn gekozen om hun praktische aspecten voor conservering en voor een snelle bereiding voor de consument.
Frankrijk, Figeac
... en vrouwen die gehecht zijn aan het regionale vakmanschap en gepassioneerd zijn door deze onmiskenbare delicatesse van de feestdagen: de Foie Gras. Om u uitzonderlijke Foies Gras aan te bieden, wordt er bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit van onze grondstoffen en de selectie van onze foie gras. Een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij hebben er alles aan gedaan om u altijd tevreden te stellen, daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe smaken die de Foie Gras kunnen verheffen en in de schijnwerpers kunnen zetten.
Frankrijk, VALRAS-PLAGE
La BIROULADE, een handelsbedrijf gevestigd aan de Middellandse Zee - waarvan de naam is geïnspireerd op een lokale gewoonte - biedt u producten die representatief zijn voor de Languedoc-regio: olijfolie, biologische jam, siroop, smeersels, foie gras, terrine...
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
Frankrijk, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS is gespecialiseerd in de productie van zuivelproducten die het onder de merken Mont Blanc en Gloria op de markt brengt.
Frankrijk, Neuvic
Domaine HUSO is gespecialiseerd in de productie van kaviaar en beslaat 19 hectare aan de samenvloeiing van de Isle en de Vern. De steuren worden gekweekt in een van de vier vijvers van het domein. Ze worden grootgebracht vanaf hun geboorte tot het moment waarop hun eieren kunnen worden geoogst. De kwaliteit van het water, het voedsel en de zorg voor de vissen bepalen de levenskwaliteit van de steuren en hun eieren. De extractie van de eieren en de productie van de kaviaar vinden ter plaatse plaats op het domein HUSO.
Frankrijk, St Agathon
... biedt, waarbij ons erfgoed en onze traditionele liefde voor brood worden benadrukt. Vandaag de dag bereidt Daunat ook salades, desserts, snacks, tussendoortjes... Een grote verscheidenheid aan recepten om te ontdekken... Baguettesandwiches. Club sandwiches en driehoekige sandwiches. Wraps. Salades. Taarten. Van salades tot driehoeken en van desserts tot tussendoortjes, Daunat biedt u de snackpauze van al uw wensen. Geniet van elk moment.
Frankrijk, Lattes
... gebruik van ambachtelijke methoden en traditionele ovens. Wat onze gedroogde vruchten uitzonderlijk maakt, is de totale afwezigheid van conserveermiddelen en smaakadditieven. Ze zijn perfect geschikt voor alle momenten van de dag: als snack, bij de thee, als aperitief of om uw gerechten te verrijken. Daarnaast strekt ons assortiment zich ook uit tot gedroogde of gekonfijte vruchten, wat onze...
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Nice
... ingrediënten en zorgt voor een betrouwbare en professionele service aan zijn klanten. Onze collectie omvat gastronomische specialiteiten zoals saffraan, dadels, zeldzame oliën en specerijen. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geanalyseerd om de authenticiteit, smaak, marktwaarde en vooral de kwaliteit te verifiëren.
Andere Producten
Saffraanthee
Saffraanthee
Portfolio (2)
Frankrijk, la Trinité
...-diffusion.com. Onze kwaliteitsvolle gastronomische producten zijn bedoeld voor fijnproevers die houden van verfijning en culinaire en smaakvolle knowhow. Melba diffusion.com nodigt u uit om zijn hoogwaardige en uitzonderlijke delicatessen te ontdekken, geselecteerd op basis van hun oorsprong uit de regio en hun bereiding in de pure ambachtelijke traditie. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele...
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
... tot de opgezette doos, POS, marmot of persmap, onze drie productielocaties voor op maat gemaakte verpakkingen in Parijs, Barcelona en China (voor de handmatige productie van grote series) stellen ons in staat om aan alle soorten verzoeken voor de productie van hoogwaardige op maat gemaakte verpakkingen te voldoen. Onze klanten komen uit de sectoren van cosmetica, parfumerie, delicatessen, sterke dranken, enz. Alle prototypes worden in directe samenwerking met onze klanten gerealiseerd.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
... de Provençaalse traditie maar houdt ook van het creëren van vernieuwingen, zowel in het product als in de verpakking. De nieuwigheid van dit jaar komt van de combinatie tussen onze smeersels en het ancestrale recept van de Provençaalse 'gibassié', wat heeft geleid tot een aperitiefkoekje op basis van olijfolie, zonder boter of eieren, met de smaken van de Provence: de Croq’ Apéro.
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
Frankrijk, Le Mesnil-Esnard
Onze winkel biedt meubels en interieurdecoratie, evenals een ruimte met cadeaus voor alle gelegenheden. We zijn gevestigd in een gerenommeerde buurt. Een webwinkel is in aanbouw vanwege de grote vraag van onze klanten.
Frankrijk, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van originele recepten met hoogwaardige producten, zoals sint-jakobsschelpen, slakken, truffels... en de commercialisering van deze gastronomische producten aan professionals. De toegevoegde waarde: "durven" verschillende productfamilies te combineren om recepten aan te bieden die buitengewoon en feestelijk zijn.
Frankrijk, Paris
...Pelmeni is een mooi klein Russisch restaurant, gelegen aan de Torricelli 16, in Parijs in het 17e arrondissement, dat uitnodigt om 'de smaak van het grote Rusland' te ontdekken door middel van heerlijke ter plaatse bereide gerechten en fijne delicatessen uit Rusland. Pelmeni biedt een vleugje vernieuwing aan het type Russische etablissementen dat je meestal in Parijs vindt, vaak een beetje...
Frankrijk, Narbonne
... professionaliteit, en biedt een heerlijke traditionele keuken, gebaseerd op lokale recepten met mediterrane inspiratie en regionale wijnen. Deze cateraar heeft ook een winkel waar u een ruime keuze aan dagschotels, groenten en hors d'oeuvres kunt vinden, evenals delicatessen en regionale wijnen. Hij biedt verschillende afhaalmaaltijden aan: paëlla, gardiane, zarzuella, couscous, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. Voor bedrijven in Aude (11) levert Traiteur del Païs heerlijke maaltijdschalen, met prijzen variërend van 10,80 € tot 17,20 €.
Frankrijk, Mundolsheim
Het bedrijf SARMABO is gespecialiseerd in de verkoop van apparatuur voor slagerijen en delicatessen (vullers, vleesmolen, clipmachines, mixers).
Frankrijk, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes is een bedrijf dat specerijen, azijnen, sauzen en andere condimenten produceert en verhandelt. Het ontwikkelt een assortiment van hoogwaardige condimenten, kruiden en delicatessen, bereid volgens recepten en met producten van hoge kwaliteit uit de regio.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play