Frankrijk, Arras
...Bekend als pinda, is de pinda een jaarlijkse soort van peulvrucht. Hij kan rauw, geroosterd, gekookt, gemalen tot boter of geperst tot olie worden geconsumeerd; pindakaas is zeer populair in soepen en sauzen. Onze pinda's worden doorgaans verpakt in formaten van 25 kg. Neem contact met ons op voor een offerte.
Portfolio (3)
Frankrijk, St Pol De Leon
...Rijk aan antioxidanten, vitamine B, ijzer, magnesium, fosfor en kalium Verbetert de spijsvertering. Bevordert de verlaging van de bloedsuikerspiegel en verlaagt het cholesterolgehalte. Consumptie: gekookt, het vlezige deel van de bladeren en het hart, ontdaan van het hooi, kan worden gegeten met sauzen of vinaigrette.
Portfolio (3)
Frankrijk, Broons
... gegarandeerd vrij is van fosfaten (die verantwoordelijk zijn voor het eutrofiëringsfenomeen, dat wil zeggen, groene algen) en zonder zeoliet (dat slib in rioolwaterzuiveringsinstallaties veroorzaakt). Zonder fosfonaten (afgeleid van fosfaten), zonder polycarboxylaten, zonder EDTA, zonder NTA, zonder optische witmakers. Het is een compleet wasmiddel versterkt met enzymatische middelen voor het wassen van was die vervuild is met eiwitvlekken (bloed, ei…) en voedselverontreinigingen (sauzen, chocolade…). Het respecteert de vezels en kleuren en behoudt de witheid van de was.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Le Plessis Trevise
...Deze mengmachine is een veelzijdig apparaat dat u zal ondersteunen bij uw bereidingen met meel, sauzen, vlees... Hij is perfect geschikt voor gebruik in de Bakkerij, Patisserie, Slagerij, Pizzeria, Catering, Restaurant, omdat hij zowel zachte deegsoorten als harde deegmengsels zoals pizza en brood kan kneden. De voordelen van dit product: - Gemakkelijk schoon te maken - Volledig roestvrij staal - Geschikt voor professioneel gebruik...
Portfolio (66)
Frankrijk, Oyonnax
...Veelzijdigheid van gebruik: Deze transparante voedselpot van 359 ml kan worden gebruikt voor het opslaan van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals sauzen, specerijen, conserven of andere voedingsproducten. Esthetisch aspect: Het heldere glas maakt het gemakkelijk om de inhoud van de pot te zien, wat handig is voor het identificeren van de opgeslagen voedingsmiddelen en voor een esthetische presentatie op de planken. Duurzaamheid: Glas is een robuust en duurzaam materiaal dat effectieve bescherming biedt tegen besmetting en de versheid van voedsel waarborgt.
Portfolio (5)
Frankrijk, Plaisir
...0,023 l/rev – 0,246 l/rev www.realaxpumps.com Top Toepassingen Sludge, kalkmelk, mortel, persfilterafvoer, slurrie, carbonaten, kaolien etc... Verf, lijmen, inkten, latex, pigmenten, harsen, oliën, schoonmaakmiddelen, zuren, peroxiden etc. Additieven, aroma's, wijnen, sauzen, jam, eieren, vloeistoffen, mayonaise, vruchtensappen etc. Datasheet Leverancier: realax...
Portfolio (15)
Frankrijk, Le Creusot
Hallo, wij zijn importeur-exporteur van producten zoals zonnebloemolie, wijnen, vleeswaren en vlees, alcoholvrije dranken en alcoholische dranken, en producten voor supermarkten en kruideniers. Als u specifieke verzoeken heeft, kunnen wij de gewenste producten voor u vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Gemaakt in Frankrijk, Zonder Sulfieten, Zonder Allergenen, Geen Conservanten. Oude Rode Wijnazijn afkomstig uit Biologische Landbouw (98,5 %) Frambozenaroma afkomstig uit Biologische Landbouw (1,5 %) 100 % Natuurlijk. Met een aardappelsalade of een salade van kippenlever. Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van sauzen enzovoort... Een vleugje zoetheid vermengd met zuur versterkt uw bereidingen. Deze Rode Wijnazijn met Frambozenaroma is verkrijgbaar in 25cl. In cubi van 3,5, 10 liter. In container op aanvraag.
Portfolio (132)
Frankrijk, Baixas
...Sinds 2010 is ons bedrijf EURL ID BIO gespecialiseerd in de selectie, import en verkoop van biologische voedingsproducten. Uit India, Frankrijk, Spanje en Griekenland bieden wij basmatirijst, specerijen, thee, aromatische kruiden en olijfolie aan. We hebben ook een ambachtelijke verwerkingsactiviteit en bieden plantaardige lekkernijen, currypasta's, oude mosterd en sauzen aan. We hebben ons eigen...
Frankrijk, Ustaritz
...Opgericht in 1996, is de Maison du Piment gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige Piment d’Espelette AOC AOP. Naast de poeder van Piment d'Espelette, produceert en commercialiseert de Maison du Piment ook touwen van Piment d'Espelette AOC AOP, oliën, azijn en mosterd met Piment d'Espelette, zouten met Piment d'Espelette, sauzen met Piment d'Espelette en Baskische tapas met Piment d'Espelette. De Maison du Piment verkoopt zijn specialiteiten op basis van Piment d'Espelette in Frankrijk en in het buitenland.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, Rungis
... - mango - zoete aardappel - safou - Afrikaanse bladeren (spinazie, fumbwa, bissap, lalo, enz.) - ... Verkoper van conserven zoals: - zaad sauzen - tomatensauzen - pindakaas - sardines - enz. Verkoper van dranken zoals: - Mogu Mogu - Jus Star - Guiness Kameroen - Fanta uit Afrika - Top - Djino - enz. Wij bieden ook rijst, specerijen, griesmeel, zetmeel, chikwangue, bobolo, enz. Sinds 2022 bieden...
Andere Producten
Okra
Okra
Portfolio (2)
Frankrijk, Marseille
... zoek naar smaak en kwaliteit. Dit heeft ertoe geleid dat bekende ketens in de grote distributie MOULIN VILLE Frankrijk hebben gekozen als importeur leverancier. Wij importeren en distribueren aan professionals in de agro-alimentaire sector conserven en voedingsproducten uit verschillende regio's: Tunesië, Marokko, Spanje, Italië, Griekenland, Letland (Balkan), VS, België, Peru, Ecuador. Wij...
Frankrijk, Rungis Cedex
... uit China, Kameroen. - Mango - Zoete aardappel: rood, wit, oranje. - Safou, bobolo, chikwangue - Afrikaanse bladeren (spinazie, fumbwa, bissap, lalo, enz.) - ... Verkoper van conserven zoals: - zaad sauzen - tomatensauzen - pindakaas - sardines - enz. Verkoper van dranken zoals: - Jus Star - Guiness Kameroen - Fanta uit Afrika - Top - Djino - enz. Wij bieden ook rijst, specerijen, griesmeel, zetmeel, enz. Diepvriesproducten zoals: Sinds 2022 bieden wij ook diepvriesproducten aan zoals: - Tilapia - Kapitein - Gerookte kip - Zachte kip - Barracuda - Chinchard enz....
Andere Producten
PLANTAIN
PLANTAINBANANEN
Portfolio (1)
Frankrijk, Vincennes
MAISON ANETH, gevestigd in Vincennes, is een merk van biologische groenteblikken opgericht in 2021. Mélissa, de oprichter, maakt ambachtelijke conserven in samenwerking met lokale producenten en biedt aan: - biologische Pickles: groenten gemarineerd in een zoetzure pekel - biologische Chutneys: zoet-zoute sauzen op basis van groenten Het concept is om gezonde, smakelijke en biologische...
Portfolio (5)
... te wisselen en u ideeën voor eenvoudige en originele recepten aan te bieden. Ons doel is om u te helpen uw gerechten te verfraaien en uw gasten te verrassen met onze producten, of u nu een beginner bent of niet. Ons assortiment omvat bouillons en soepen, specerijen en sauzen, dranken, desserts, broden en zaden, en zelfs biologische producten. We bieden ook regionale aanbiedingen aan met ons trio...
Frankrijk, LE BOURGET
... professionals in de horeca en de voedingsindustrie in staat om perfect in de behoeften van hun klanten te voorzien. Met zijn 5 actieve magazijnen in Frankrijk, in Parijs, Lyon, Bordeaux, Straatsburg en Marseille, dekt het bedrijf het hele Franse grondgebied. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Frankrijk, Raismes
Covinor is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de verwerking en verpakking van azijnen, vinaigrettes, sauzen, mayonaises, Dijon-mosterd, enz. Onder de belangrijkste azijnproducenten in Frankrijk biedt Covinor zijn producten aan in 90% van de voedingsdistributie en exporteert het nu naar meer dan 50 landen verspreid over 5 continenten.
Frankrijk, Montredon Labessonnie
Regionale conserverie gelegen in de Tarn, aan de voet van het Languedoc-park, ik maak in mijn lab natuurlijke gesteriliseerde sauzen met het label: SUD DE FRANCE; maar ook marinades en natuurlijke sauzen zonder gluten, toegankelijk voor vegetariërs. Ik maak ook gearomatiseerde mosterd, gesteriliseerde knoflook en sjalotten. Ons bedrijf creëert ook sauzen en specerijen op aanvraag voor externe...
Frankrijk, Blagnac
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...
Frankrijk, Nimes
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Frankrijk, Gennevilliers
...Opgericht in 2015, is SENEAFOOD de toonaangevende industriële importeur en fabrikant van exotische Afrikaanse producten. Onze specialiteit: chili pasta's en pittige sauzen in verschillende smaken, exotisch fruit zoals ananas, papaja, mango, kokosnoot, maar ook andere fruitvariëteiten zoals madd, bissap, bouye en moringa. We produceren ook glutenvrije producten op basis van gierst: tiakri (dégué...
Portfolio (9)
...Lokale Producent van de bekende chilipeper Piment d'Espelette AOP in Ainhoa, Frans Baskenland. Segida is Onderscheiden met diverse prijzen voor de uitstekende kwaliteit van de producten in poedervorm en puree. Piment d’ Espelette is de enige specerij in Frankrijk dat beschermd is door het keurmerk AOP , het wordt ook wel het purperen goud genoemd, een hoogwaardig licht pittige peper met veel...
Portfolio (1)
Frankrijk, Layrac
... industriële beheersing om op maat gemaakte oplossingen met hoge toegevoegde waarde voor onze klanten te ontwerpen. INNOVI werkt aan nieuwe concepten, producten of processen. We ondersteunen uw ontwikkelingen op het gebied van formulering, productie en verpakking in de volgende domeinen: - Cosmetische producten - Voedingssupplementen - Voedingsproducten (sauzen en marinades) - Biobased materialen (thermoplastische folie, spuitgieten, molding, extrusie, blazen) - Producten voor planten en gewassen...
Bedrijf gespecialiseerd in de nationale distributie van diepvriesproducten voor de fastfoodsector. Groothandel en detailhandel in diepvriesproducten zoals bevroren kebabvlees, bevroren frietjes, maar ook diverse sauzen en niet-alcoholische dranken.
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Frankrijk, Antibes
... internationale chefs. Olijfolie met witte of zwarte truffel, truffelcarpaccio, truffelbrokjes, truffelzouten en diverse andere sauzen en spreads verrijkt met onze eigen truffels. Een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid. Producten die we lokaal in onze werkplaats vervaardigen om al uw maaltijden en gastronomische bereidingen perfect te begeleiden.
Frankrijk, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE is een familiebedrijf, opgericht in 1957. Het heeft zijn bekendheid verworven door de productie van het oude Provençaalse recept van de Terrine de Grive. Andere ongekende recepten en specialiteiten uit het Zuidoosten hebben de huidige productlijn gevormd en bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. De specialiteiten uit het Zuidoosten vormen ons productassortiment: Provençaalse terrines, oude terrines, kant-en-klare gerechten in glazen potten, bijpassende sauzen, fruitdesserts.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play