Frankrijk, Changé
ARARAT Group is een officiële distributeur van het merk HOMELAND, een fabriek gevestigd in Armenië die veel Armeense specialiteiten produceert. We bieden meer dan 100 verschillende soorten de meest heerlijke conserven aan. Onze prioriteit is de kwaliteit van de voedingsmiddelen. We bieden conserven aan die zijn bereid met een speciaal recept, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van fruit dat is geselecteerd door onze meest professionele boeren uit de stad.
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
Frankrijk, CHANCELADE
... plukken van champignons in hele voeten zorgt voor een betere conservering, de teelt van blonde champignons garandeert een meer uitgesproken smaak en de groei bij lage temperaturen zorgt voor een betere houdbaarheid. In tijden van overproductie transformeert CHAMPIDOR een klein deel van zijn productie in conserven en diepvriesproducten voor de industrie.
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrine...
Portfolio (2)
Frankrijk, Lorp Sentaraille
Het is in het hart van de Ariège, in Lorp Sentaraille, dat we al meer dan 25 jaar unieke confituren en fruitbereidingen ontwikkelen (gelei, compotes, sauzen…). Sinds kort zijn er ook confits en condimenten bijgekomen, en daarom veranderen we van naam… "Confitures des Pyrénées" wordt nu… de "Compagnie des Pyrénées"! Ons team, dat vanaf het begin van het avontuur aanwezig is, onze productiemethoden...
Frankrijk, Mane
Het bedrijf Oliviers&co is een onderneming die actief is in de agrovoedingssector. Het is gespecialiseerd in voedingsproducten op basis van olijven, variërend van olijfolie, tafelolijven tot cosmetische producten. Nadat het alle productlijnen met olijven als hoofdingrediënt heeft gedomineerd, heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid door verschillende soorten voedingsproducten aan te bieden, ...
Het bedrijf CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO biedt een assortiment van jam, honing, wijnconfits en lekkernijen uit Sauternes aan zijn professionele klanten. De fruit en groenten komen van regionale producenten en worden geselecteerd op het optimale rijpingsstadium om ze vervolgens te verheffen tot jam. De fruit en groenten worden met de hand gesorteerd, met een mes gesneden om hun textuur en sma...
Frankrijk, Nogent Sur Oise
In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise, ...
Frankrijk, Biars Sur Cere
ANDROS is een agro-industriële onderneming en een Frans merk dat gespecialiseerd is in de verwerking van fruit en zuivelproducten tot compotes, jams, fruitdesserts, vruchtensappen, yoghurt, drinkyoghurt, zuivel desserts, fruit desserts, kwark, enz. Het bedrijf bezit onder andere de merken ANDROS, BONNE MAMAN en MAMIE NOVA. Het is ook actief op de suikerconfectiemarkt via zijn merk PIERROT GOURMAND...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen)...
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen...
Frankrijk, St Christol Les Ales
Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia is vooral een verhaal van passie, van gepassioneerden. Gepassioneerden in goed vakmanschap, gepassioneerden in menselijke relaties, gepassioneerden zoals Gilbert en zijn vrouw Jeanine, die in 1961 besluiten hun winkel te openen in het hart van het mooie dorp Castelnau d’Estretefonds. Een mooi bedrijf waar mevrouw al haar energie steekt in het benadrukken van de slagerskwaliteite...
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöpe...
Frankrijk, Captieux
Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor no...
Frankrijk, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini is de Franse specialist in de bereiding van ingelegde slakken, schelpen en gevulde slakken... De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is sinds 1921 trouw aan de gastropoden: slakken in hun natuurlijke staat, slakken in saus, bereide slakken gerechten, slakken tartelijnen, kruidenboter, mosselen, kikkers, slakken in hun natuurlijke staat, recepten voor ingelegde slakken, diepvries...
Frankrijk, Vitrolles
Provence Olives bestaat al meer dan tien jaar en heeft als doel haar klanten een breed scala aan kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Alle middelen worden ingezet om deze kwaliteits- en prijsnorm te bereiken. We bieden verschillende verpakkingen aan die zijn afgestemd op elk type klant.
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aa...
Frankrijk, Bergerac
De CONSERVERIE DE BERGERAC produceert en commercialiseert een breed scala aan groenten. De conserverie maakt verschillende groenten afhankelijk van de seizoenen. Ze biedt zeer fijne en extra fijne doperwten, extra fijne wortelen, doperwten met wortelen, zeer fijne en extra fijne groene bonen, extra fijne flageolets, aardappelen, spruitjes, kastanjes, een groentemix, witte bonen in ganzenvet, linze...
Frankrijk, Monteux
Gelegen in de PROVENCE, heeft onze conservenfabriek, onder de eerste impuls van zijn oprichter de heer Louis MARTIN, sinds 1918 zijn vakmanschap ontwikkeld in het vervaardigen van kwaliteitsproducten. De seizoensgebonden activiteit van het verwerken van verse, voornamelijk regionale groenten en fruit die voldoen aan onze eisen, stelt ons in staat om grondstoffen volledig onder onze controle te pro...
Frankrijk, AUBAGNE
Het bedrijf Kruz Seafood is gespecialiseerd in de handel in diepgevroren zeevruchten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en betrouwbare leveranciers, die meer als partners worden beschouwd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Europese markt.
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Brain Sur L'authion
...Import-/exportbedrijf voor heel Europa van allerlei producten afkomstig uit uitverkoop en andere bronnen. Bazar, textiel, schoenen, huishoudelijke apparaten, decoratie, basisproducten, voedingsmiddelen, conserven, enz. Uitstekende prijzen bij volumebestellingen en verschillende voorraden beschikbaar elke week. Distributie naar meerdere Europese landen.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Frankrijk, Lanzac
...De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide...
Frankrijk, Le Mas D'agenais
Gelegen in de Lot-et-Garonne, in het hart van de gastronomische Zuidwesten tussen Périgord en het Baskenland, zet ons familiebedrijf zich in om een eeuwenoude culinaire traditie in stand te houden. Opgericht in 1956 in Mas d'Agenais, hechten wij veel waarde aan het behoud van de traditionele kwaliteit met respect voor moderne normen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in nieuwe, originele en aty...
In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, vo...
Frankrijk, Ars En Re
Sinds 20 jaar heeft Les Confitures du Clocher een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van jam in Poitou-Charentes. Het familiebedrijf behoort tot de 10 meest bekroonde bedrijven in de wedstrijd van de smaken van Poitou Charentes. De oorsprong van de jams gaat terug tot 1974 en in 1983 begon Françoise Heraudeau met de productie van aardbeienjam. Dankzij de bekendheid van de producten en de kwa...
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van ...
Frankrijk, Wissous Cedex
... vleesproducten voor de voedingsindustrie van kant-en-klaar maaltijden, conserven en gedroogde producten. We hebben twee productielocaties: één voor de productie van rauwe producten en één voor de productie van gekookte en bewerkte producten. Deze faciliteiten stellen ons in staat om jaarlijks 6500 ton eindproducten te produceren, met een omzet van ongeveer 21 miljoen euro.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play