Frankrijk, Fresnes
Wij zijn een Frans bedrijf gevestigd in Île-de-France, en we leveren aan restaurants en cateraars door heel Frankrijk in zeevruchten. - Verse en diepgevroren vis - Schelpdieren - Crustaceeën - Verwerkte producten zoals gerookte zalm, enz. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Frankrijk, Rennes
... inkoop in slechts enkele klikken, gericht op alle professionals in zeeproducten: groothandels, visgroothandels, restaurants, gemeentes, supermarkten en viswinkels. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten zeeproducten, verse en wilde vissen, schelpdieren, schaaldieren. Maar ook in tal van kweekproducten zoals kweekvissen (zalm, zeebaars, dorade...), zoetwatervissen (lamprei, aloses, glasaal...
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Opgericht in 1989, is Maison CASTEIGT gespecialiseerd in het roken van zalm. De zalmen komen van partners in Schotland en Noorwegen. Ze worden vervolgens met de hand, zonder machines, aan de voet van de Pyreneeën verwerkt en zijn gegarandeerd nooit bevroren. Maison CASTEIGT verkoopt zijn zalmen in Frankrijk aan de grote detailhandel, delicatessenwinkels en viswinkels.
Frankrijk, Rungis
... verwerkingslaboratoria, een onberispelijke producttraceerbaarheid en de nauwe banden die het onderhoudt met zijn leveranciers en klanten. Franse horeca: lijnbaars, kabeljauw, tarbot, dorade, tong, staart van de heilbot, gele en zwarte schelvis, pagre, wilde en gekweekte zeebaars, octopus, inktvis, rascasse,... Japanse horeca: filet van albacore tonijn, vet en rood, zalm uit Noorwegen en met een rood label, dorade uit kweek (Griekenland), zeebaars uit kweek (Griekenland), verse en bevroren octopus, witte mul,... Gemeenten: leverancier van zeeproducten aan grote gemeenten.
Frankrijk, Saint Remy De Provence
... categorieën: De Charmante Verhuur die het karakter en de authenticiteit respecteert. De Luxe Verhuur die hoogwaardige voorzieningen en unieke locaties omvat. De Prestige Verhuur: het neusje van de zalm op het gebied van verhuur, met exclusieve architectuur en ligging, vergezeld van persoonlijke diensten. De regio's waar u onze verhuur kunt vinden: Aix en Provence, Alpilles & St Rémy de Provence, Arles & Parc Naturel de Camargue, Kust van de Provence, Gard Nîmes & Uzès, Luberon Avignon & Vaucluse, Alpen Savoie Haute Savoie, Mauritius.
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Rungis Cedex
... van de grootste wereldmarkt voor verse producten, vinden we voor u alle producten: zuivel, kazen, vlees, worst, meel en brood, fruit en groenten, gerookte zalm, meel en eieren... Verzendingen, Leveringen in de regio Parijs.
Frankrijk, Tourlaville
... gespecialiseerd in schelpdieren: sint-jakobsschelpen en -noten, wulk, mosselen uit Barfleur, zeepieren, venusschelpen en clams; en Normandische schaaldieren zoals kreeften en krabben. We bieden ook een breed scala aan vissen van onze kust, zoals zeebaars, grijze dorade, makreel, zalm en verschillende koppotigen. We bieden tal van diensten aan om aan de eisen van onze klanten te voldoen: fileren, sorteren, schubben, ontdarmen, verpakken, invriezen, verzending binnen Frankrijk, exportverzending.
...praktische diepvriesoplossingen en delicatessen ontwikkeld voor professionals. Het huis MASSE staat vooral voor de passie voor goede producten zoals gerookte zalm, kaviaar, vlees (varkensvlees, varkenskarbonade zonder bot, varkensbout zonder bot, varkensschouder met bot, achterpoot van varkens met bot, maar ook organen zoals kalfsnier en kalfszwezerik met hartappeltjes, rundvlees / lam. en een aanbod van gesneden vlees en meer gedetailleerde benamingen per regio, gevogelte en wild, vleeswaren, paddenstoelen en ravioli, schaaldieren, zeevruchten en slakken, oliën en azijnen en delicatessen.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...
Frankrijk, Rungis
... zijn voornamelijk regionale charcuterie, foie gras, Label Rouge zalm, verse producten en ook samengestelde salades. Gastronomie: Productie van regionale en buitenlandse specialiteiten. Tel.: 01 46 87 33 00.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play