Château Beaumont is gelegen in de Haut-Médoc nabij Bordeaux. Château Beaumont heeft gekozen voor een verantwoorde wijnproductie om druiven van hoge kwaliteit te produceren met het grootste respect voor het milieu. De wijnen van Beaumont hebben een soepele, vrouwelijke, zijdezachte structuur. De tannines zijn over het algemeen smeltend en zacht. Ze kunnen jong worden geproefd, met uitzondering van sommige jaargangen.
Frankrijk, Gevrey Chambertin
... naar zwarte vruchten en pruimen. Krachtig, vet, gespannen en lang, deze 2011, gerijpt in nieuwe vaten, toont vandaag de dag een beetje abrupte tannines die een rijping van minstens vijf jaar suggereren. Het zal een geweldige fles zijn die goed zou passen bij een ossenhaas met morieljes.
Frankrijk, Saillans
...CHÂTEAU LA VIEILLE CURE produceert en commercialiseert opmerkelijke kwaliteitswijnen. De geproduceerde wijnen zijn vol fruit, aroma's en tannines. De wijnen van CHÂTEAU LA VIEILLE CURE worden via de handel naar meer dan 25 landen verkocht, maar de belangrijkste markt blijft Frankrijk, gevolgd door Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.
Frankrijk, Saint-laurent-des-combes
... opbrengst, een van de meest veeleisende in de Bordeaux-wijngaarden, dwingt producenten om de belasting van de wijnstokken te beperken, zodat de druiven zeer geconcentreerd zijn in kleurstoffen, tannines en aroma's.
Frankrijk, Verberie
...In Argentinië is het koken van vlees op kolen een kunst en een traditie. De reputatie van het Argentijnse vlees komt voort uit de kwaliteit van het vee, maar ook uit de kwaliteit van de gebruikte kolen. De Argentijnse kolen komen van bomen zoals algarrobo of quebracho (quiebra hacha - hamerbreker), van hard en dicht hout, met een hoge concentratie tannines. De gebruiksduur, eenmaal de kolen aangestoken, is 4 tot 5 uur. Kenmerken: Lengte: 25/80mm / Kwaliteit: horecaVaste koolstof: 65 tot 75% / Vochtigheid: 5 tot 7%Vluchtige stof: 28 tot 18%...
...Deze fase maakt de extractie van de tannines en de kleur die in de schil van de druif zitten mogelijk. Wanneer de vaten een temperatuur van ongeveer 16-18°C bereiken, begint de activiteit van de gisten en de alcoholische fermentatie.
Frankrijk, Cucugnan
...in Rouffiac-des-Corbières. Dit is wat het domein bijzonder maakt, een wijngaard die zich uitstrekt over twee duidelijk verschillende terroirs. Door de hoogte rijpen de druiven langzaam, wat de tannines verfijnt, de structuur opbouwt en de aroma's concentreert. De proeverij van de wijnen die hieruit voortkomen laat geen twijfel bestaan: de wijnmaker is erin geslaagd, na meer dan twintig jaar hard werken, de wilde natuur te temmen en u het beste te bieden van wat de moeder natuur kan geven. Een proeflokaal op het domein verwelkomt elke bezoeker die het wil ontdekken...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play