Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Wat zijn de Crousticks Chocolat Noir? Een koekje met rijstmeel, maïs en 5% suiker, dat is alles. Een goede pure chocolade met minimaal 48% cacao zonder lecithine erin, die de zoetekauwen zal verrassen! Niet meer dan dat! Ingrediënten: PURE CHOCOLADE 50% Rijstmeel, maïsmeel, volkoren rijstmeel, rietsuiker Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Frankrijk, Carpentras
...De zoetheid van pure Sao Tome chocolade onthult stukjes cranberry's met heerlijke fruitige tonen, versterkt door knapperige cornflakes. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een droge en koele plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
Frankrijk, Nice
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Ingrediënten Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde! Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkantje...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken: Giet in kokend water 4 tot 6 minuten. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g: Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Vetten Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren 1,67 g 0,58 g Koolhydraten - Koolhydraten Suikers - Suikers 67,82 g 1,21 g Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout 0 g Ean13:3701511702328 Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Guignicourt
...Coque van chouxdeeg gevuld met een heerlijke warme crème op smaak gebracht met cacao en geglazuurd met een echte fondant, handmatig aangebracht •Zonder palmolie •Productcode: 643 •Barcode: 3660133006439 •Gewicht per eenheid: 90 g •Eenheden per doos: 18 •Palletisatie van de dozen: 8 dozen x 18 lagen •Stuks per pallet: 2.592 Gebruikstips: Zodra het product uit de diepvries komt, verwijder de beschermfolie en laat het product ongeveer 3 uur en 30 minuten ontdooien op een patisserie rooster in een positieve koelruimte.
Portfolio (1)
...Heerlijke truffels met Cognac Fine Champagne, smeltend en smaakvol, subtiel bestrooid met cacao. Truffette de France biedt u de romige genot van chocolade in combinatie met de subtiliteit van het aroma van Cognac Fine Champagne. Verpakt in een mooie zilveren doos, combineren deze chocolade truffels op verfijnde wijze de elegantie van de fine champagne met de smeltende textuur van de chocolade truffel.
Portfolio (6)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Frankrijk, Capdenac Gare
... aan de energiehuishouding. • Bron van kalium. Dit sporenelement ondersteunt de werking van het spier- en zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk. Verschillende smaken voor de dranken, chocolade [100% erwteneiwitten], vanille dessert, cacao hazelnoot toetjes en romige, champignonsoepen. Wanneer wordt het aangeraden? De eiwitrijke bereidingen van VÉGÉNUTRIL kunnen worden...
Portfolio (151)
Frankrijk, Berre L Etang
...Romige melange met een typisch Italiaanse smaak. Een combinatie van de beste Arabica- en Robusta-koffies met een zachte smaak en een rijke aroma. Aromatische kop, met een subtiele zuurheid, geuren van geroosterd brood, fruitige en kruidige tonen en een intense cacao-aroma. Een uitgesproken nasmaak van cacao die doet denken aan pure chocolade. Samenstelling 40% Arabica, 60% Robusta - Intensiteit 10...
Portfolio (8)
Frankrijk, Perpignan
... heeft, waardoor de cacao van de oogst tot de verwerking kan worden gevolgd. Sinds de oprichting is het bedrijf DIPA gevestigd in het historische hoofdkantoor van de groep Cémoi in Perpignan. Het bedrijf DIPA is inmiddels de tweede Franse en de derde Europese producent van industriële producten. Dit bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers en een omzet die in 2011 meer dan 390 miljoen euro bedroeg.
Frankrijk, Livry Gargan
Burçak Baharat is een Turks bedrijf dat bekend staat om zijn lange geschiedenis. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en export van een verscheidenheid aan specerijen (van 100 gram tot 25 kg), waaronder rode peper, koffie en bakproducten (slagroom, cacao, gezoete vanilline, bakpoeder, chocoladesaus, verschillende soorten zetmeel), granaatappelsiroop, appelciderazijn en wijnazijn, evenals...
Portfolio (46)
... chocolade en de verpakking met bedrijfslogo's. Onze sterke punten: - Raffinement: Kwaliteit en authenticiteit kenmerken onze chocolade. Lang in de mond, vervaardigd met de beste cacaobonen en grondstoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd. De chocolade is 100% pure cacaoboter. - Creativiteit en originaliteit: meer dan 50 unieke creaties worden aan onze klanten aangeboden met een assortiment van...
Frankrijk, Collobrieres
Het bedrijf Confiserie Azuréenne is gespecialiseerd in de productie van cacao, chocolade en snoepwaren. De producten zijn specifiek gekonfijte kastanjes, kastanjepasta en kastanje-ijs.
Frankrijk, Paris
... het bos van Chantilly, waar 1.000 m² is gewijd aan de vervaardiging van onze unieke chocolade. Als ware smaakartiesten verwennen de chocolatiers onze zintuigen met krachtige, delicate, subtiele aroma's... We werken ook al vele jaren 'op maat' voor prestigieuze Parijse en internationale huizen en kunnen, indien gewenst, uw toekomstige assortiment ontwikkelen.
Frankrijk, Englos
Wij bieden een assortiment luxe ambachtelijke en gouden chocolade aan om uw koffie te begeleiden. Wij distribueren onze chocolade in luxe hotels en restaurants in heel Europa.
Frankrijk, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading is een handelaar in apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie: vleesindustrie, kaasindustrie, chocolade, koekjes, snoep, conserven en bakkerij. Wij kunnen nieuwe en tweedehands apparatuur leveren van de volgende merken: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Frankrijk, Marfaux
... zakelijke cadeaus wilt aanbieden aan uw klanten, uw medewerkers wilt bedanken voor hun werk of prestigieuze evenementen wilt organiseren, wij bieden originele en gepersonaliseerde creaties om aan uw verwachtingen te voldoen. Onze tabletten, pralines, truffels en vele andere chocolade lekkernijen worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, zorgvuldig geselecteerd om hun uitzonderlijke kwaliteit...
Frankrijk, Paris
...Sinds 2022 is ELITOPHE SAS een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in voedingsproducten. Hoofdzakelijk is ELITOPHE SAS leverancier van cacao, met name cacaobonen, en ontwikkelt het biologische cacaobonen. Het bedrijf levert ook cacaobonen, soja, sesam en pinda's op internationaal niveau. Dit zijn natuurlijke, biologische producten afkomstig uit Afrikaanse landen zoals Ivoorkust, Guinee of Benin. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
Frankrijk, Marseille
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
Portfolio (19)
Frankrijk, Fleurance
... empowermentproject hebben geïdentificeerd. We bieden cacao, koffie, fruit, chocolade, thee, koekjes, jam, borrelhapjes, rijst, specerijen... allemaal afkomstig uit de biologische landbouw. We werken zowel met particulieren als met professionals via de collectieve horeca, cafés/restaurants en lokale overheden.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
... zwarte tuiles). Kwaliteit is een prioriteit voor Les Chevaliers d'Argouges, daarom heeft het bedrijf vanzelfsprekend de benaming "pure cacaoboter chocolade" verworven, wat certificeert dat de chocolade geen plantaardige vetten bevat.
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanale chocolatier, deelt zijn passie voor chocolade met u. Zijn chocolade is het resultaat van een vakmanschap dat moderniteit en traditie combineert. Hij investeert in een ultra moderne en efficiënte productie-installatie, die het mogelijk maakt om traditioneel ambachtelijk werk te combineren met industriële precisie. Een assortiment van meer dan 150 smaken met fruit, bloemblaadjes, specerijen, zaden...
Frankrijk, Perpignan
CEMOI is een bedrijf dat zich uitsluitend richt op chocolade. CEMOI produceert chocolade in al zijn vormen voor industriële doeleinden. Er is chocolade in vloeibare of vaste vorm: Coating, bakkerijstokken, druppels en chips, tank, cacaomassa, … Cacaopoeder, vloeibare of vaste glazuurpasta, vloeibare of vaste vulling,… Om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, beschikt CEMOI over een zeer breed assortiment chocoladeproducten, bovendien dekt het bedrijf alle productsegmenten van instapniveau tot zeer hoog segment.
Frankrijk, Saint-Lo
...Kadodis selecteert in Frankrijk en België ambachtslieden en kleine MKB's die bekend staan om hun vakmanschap en de kwaliteit van hun chocolade, koekjes, taarten en fruitpasta's. Geniet van zijn heerlijke pralines, fijne pure chocolade, ganaches, fantasietruffels, pralinés, mendiants, krokante lekkernijen, cerisettes, orangettes, fruitpasta's, nougats. Het koninkrijk van chocolade. De lekkernijen van Charlotte.
Frankrijk, Salles-Et-Pratviel
... traditionele en authentieke manier, met respect voor het vakmanschap van de meester-chocolatiers, waarbij een concept van gezondheid en welzijn wordt geïntegreerd. Alle chocolade wordt gemaakt van gebroken bonen volgens een traditionele methode.
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
Le chocolat des Français is een nieuw merk dat ambachtelijke chocolade aanbiedt, 100% pure cacaoboter en gemaakt in Frankrijk.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play