Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad* - Alcoholazijn* - Ongefilterd zeezout - 10% honing - 0,6% specerijen - Suiker* - Water -* Producten uit biologische landbouw Gebruikstips: Deze honing- en specerijenmosterd combineert de zoetheid van honing met de pittige smaken van specerijen, perfect om uw vlees, gegrild voedsel en vis te begeleiden. Besmeer een varkensgebraad met deze mosterd, een konijn is heerlijk, een zoet-zoute combinatie. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Castelnaudary
... kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-beleid. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van kant-en-klaar gerechten uit het Zuidwesten op basis van vlees. Les Mets de Provence verlevendigen het bord met culinaire hulpstukken, specerijen, smeersels voor aperitief en gerechten en groenten bereid met Provençaalse smaken. Aroma One is de specialist in kruiden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Revel
...Op een steenworp afstand van Castelnaudary, de hoofdstad van Cassoulet, bereidt Le Revelois al meer dan een halve eeuw recepten die zijn overgeleverd uit de tradities en ambachten van de Chauriens in het Lauragais-gebied. Le Revelois is vooral het verhaal van André MOREL, een leerling-slager uit Castelnaudary, die begin jaren '80, gepassioneerd door zijn werk en met de wil om smaken en...
Frankrijk, Paris
... gebracht met Corsicaanse smaken zoals tijm-rozemarijn, nepita en hazelnoot uit Cervione, dat perfect zal zijn om je gerechten knapperig te maken! Het is de ideale aanvulling om je vlees, vis te paneren, maar ook om je soepen en salades op te fleuren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (27)
...PROMOTIE VAN PRODUCTEN UIT MADAGASCAR is een importbedrijf van voedingsmiddelen afkomstig uit Madagascar. Onze specerijen groeien in een omgeving die rijk is aan biodiversiteit. Daarom zijn hun smaken en aroma's van nature heerlijk. Licht pittig, de zwarte peper uit Madagascar, met houtachtige en fruitige tonen, past perfect bij vele vlees- of groentegerechten. Geef al uw gerechten een vleugje...
Portfolio (1)
Frankrijk, Les Pavillons Sous Bois
... worden aangeboden. Dit helpt ons een brede gemeenschap van klanten te bedienen die houden van oosterse smaken en deze waarderen met onze voedzame biologische producten. De versheid blijft intact en de verpakking van voedingsmiddelen, dranken, groenten, specerijen, vlees, enz. wordt met de grootste zorg gedaan. Het scala aan leveranciers dat met ons samenwerkt, stelt ons in staat om volledig biologische...
Frankrijk, Cholet
CHARAL is sinds zijn ontstaan altijd gedreven door de wil om het beste vlees aan te bieden in vormen die elke dag beter aansluiten bij de evolutie van de smaken en levensstijlen van de consumenten. De smaak en malsheid van de producten van CHARAL zijn het resultaat van een onwrikbaar en constant kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Dit vereist elke dag, minuut na minuut, de inzet van de drie duizend...
Frankrijk, Amancy
... onthuld. Niet meer, niet minder. Geen grote woorden nodig om de liefde voor ons vak te beschrijven. En als we het hebben over het vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven, het vlees dat we zonder concessies kiezen, de ambachtelijke charcuteriemethoden die we willen behouden, de productie die altijd uit onze handen komt, de oorspronkelijke smaken van 'oude' traditionele lokale...
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play