Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Almondy Daim - 12 voorgesneden stukken. Almondy amandelcake met Daim, gecombineerd met amandelen en gouden room, met knapperige karamel-amandelboter.
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (123)
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Frankrijk, Herrlisheim Près Colmar
Gevestigd in Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), verkoopt de confiserie Dragées Adam dragées en gevulde chocoladebonbons. In onze ateliers zijn we druk bezig om de juiste verhouding tussen suiker en de vulling van chocolade of amandel te vinden, zodat we een maximaal aroma kunnen vrijgeven. De dragée is het belangrijkste product, gemaakt van amandelen uit Italië, Frankrijk en Spanje, hazelnoten...
Frankrijk, Marseille
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
Portfolio (19)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... unieke samenstelling van zijn calissons. Als echte fruitconfiseur zorgen wij voor de productie: gekonfijte meloenen 'tot in het hart', een hoog percentage amandelen en de suiker die voordelig is vervangen door fruitsiroop vormen het geheim van de verfijning en de smaak van de Calissons Léonard PARLI. Wij verkopen onze productie uitsluitend aan traditionele winkels die de kwaliteit van onze specialiteiten waarderen en kunnen benadrukken.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
Frankrijk, SERRES-CASTET
...Ambachtelijke productie van snoep, fijne chocolade, gedroogd fruit en amandelen omhuld met chocolade van hoge kwaliteit. Assortiment van snoep en chocolade-specialiteiten, waaronder de beroemde GEBRANDEDE DRUIVEN, gemarineerd in grote cru's zoals Sauternes, Jurançon... Sinds 1945, het jaar van oprichting van de chocolaterie door Guy Verdier, zet de 3e generatie zich in om het nobele karakter van...
Frankrijk, Vallon Pont D'arc
Frankrijk, Challans
...Délices d'Anvers wil zijn klanten chocoladesmaken laten ontdekken die voor sommigen nog onbekend zijn. De originaliteit van zijn presentaties maakt van deze chocolatier een ambachtsman die verliefd is op zijn vak. Voor een doop of een communie zoekt iedereen een mix van eenvoud en bijzonderheid. Om u tevreden te stellen, biedt Délices d'Anvers een breed scala aan verpakkingen en smaken (amandelen...
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Frankrijk, Quimper
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play