Italië, Lauro
...Krokante kern en natuurlijke smaak, de chocoladebedekte amandelen mix vormen een heerlijke snack in de categorie dragées. Ideaal om te knabbelen na de maaltijden of als snack gedurende de dag, deze amandelen kunnen op verschillende manieren worden geconsumeerd. Je kunt plezier hebben met het creëren van smakelijke combinaties, waarbij je de chocoladebedekte amandelen mix gebruikt om je zoete bereidingen te garneren. Vergeet niet dat dit product zeer gewaardeerd wordt door de zoetekauwen, dus je kunt ook besluiten om deze verpakking cadeau te doen bij speciale gelegenheden.
Portfolio (10)
Italië, Giuliano
...Amandelmeel, gemengd of v of gepasteuriseerd, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, pure witte chocolade, rauwe amandelen, citroen, bakpoeder.
Portfolio (129)
L'Antica Compagnia Siciliana, een dynamische voedingsindustrie, gevestigd aan de voet van de Etna, is ontstaan uit de intuïtie en de wil van een groep Siciliaanse ondernemers die actief zijn in de patisserie, gastronomie, fastfood en dieetvoeding. Zij hebben de liefde voor hun geboorteland gecombineerd met een duidelijke en moderne ondernemersvisie. Een concreet project dat voortkomt uit een idee ...
Italië, Barletta
...De biologische gianduia cremino maakt deel uit van een lijn die ook biologische donkere gianduia met hele hazelnoten, biologische donkere gianduia met Puglia-amandelen en biologische melkgianduia met hele hazelnoten omvat.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
...Modica Chocolade Hazelnoot en Amandel - cacaopasta 50%, suiker, hazelnoten 5%, amandelen 5%.
Portfolio (56)
Italië, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg DOOS voor 4 Kg Beschrijving Rozijnen, Sinaasappel, Gekonfijte Ceder, Koffie, Piemonte Hazelnoten IGP en Amandelen bedekt met 58% Pure Pure Chocolade, 32% Melkchocolade of Witte Chocolade.
Portfolio (97)
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, Milano
...De ware expressie van Italiaanse koffie Ristretto, een blend van Braziliaanse Arabica Santos, vergezeld door hoogwaardige Arabica uit Peru, verspreidt een onmiskenbare geur van amandelen en pure chocolade; de kleine percentages Robusta uit Vietnam en de zeer gewaardeerde Robusta uit Oeganda die deze blend samenstellen, creëren een volle crema en het volle lichaam geeft een aanhoudende nasmaak...
Portfolio (8)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Italië, Taranto
...Verse boter, acaciahoning, scharreleidooiers en gekonfijte citrusvruchten uit Sicilië zijn enkele van de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van traditionele panettone en meer. Met bijzondere aandacht selecteert onze patissier Nilde Diciolla de grondstoffen uit onze regio om nieuwe combinaties te experimenteren en moderne en innovatieve producten te creëren. - PanPulia Elisir - Panettone met rode vruchten en pistache - Panettone met peer en pure chocolade - Panettone Trilogie van chocolade - Panettone met amandelen - Panettone Milano Ricco...
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij, geërfd...
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Pisa
In het hart van Toscane, dicht bij Pisa, produceert Amedei hoogwaardige Italiaanse chocolade afkomstig van geselecteerde plantages. Repen, Napolitains, Truffels en Pralines, Crèmes. Donkere en extra donkere chocolade, melk- en witte chocolade, chocolade met hazelnoten, met amandelen, met fruit en ganduja-chocolade, cru monorigin chocolade. Naast de klassiekers produceert Amedei Monorigin Cru...
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
... oprichter zijn overgedragen. De Suikerbonen van Varese van Ernesto Brusa ontstaan als volgt: suikerbonen met amandelen en grondstoffen van de beste kwaliteit, gecombineerd met een zorgvuldige en vakkundige verwerking. De Suikerbonen van Varese zijn alleen te koop bij Ernesto Brusa in de winkel die aan de fabriek is verbonden.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Italië, Catania
TYPISCHE SIZILIAANSE PRODUCTEN, GEBOREN UIT DE CULINAIRE KUNST VAN GUGINI RAO, ONTWIKKELD DOOR DE JAREN HEEN MET ENKELE ECHTE EN SIZILIAANSE PRODUCTEN VAN PISTACHE TOT AMANDELEN TOT KERSEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT U TE ONTVANGEN.
Populaire landen voor deze zoekterm