... Cognacfusten, biologische perzik van de wijnstok (Frankrijk), biologische en eerlijke rietsuiker (Brazilië), citroentijm (Frankrijk)
Te serveren gekoeld, puur of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief.
Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm
Macération: minimaal 4 maanden
Alcoholpercentage: 33,6°
Gewicht: 1,2 kg...
OSUD Distillerie de l’Ubaye, gevestigd in het hart van de Provence, is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van :
- likeuren uit de Provence en de Alpen
- génépi des alpes
- limoncello
- pastis
- fruitcrèmes
- aperitieven
- gin
- wilde tijm alcohol uit de Provence
De planten die we gebruiken voor de vervaardiging van onze alcoholische dranken worden met de grootste zorg geselecteerd en ...
...Kenmerkende neus van de wijnperzik, met een hint van amandel / perzikpitten. Deze aperitief biedt door zijn frisheid en lage suikergehalte de volle fruitigheid van een rijpe perzik. Te drinken zeer koud en bij voorkeur zonder ijs.
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: Fles 75cl
SKU: 058...
...Deze heerlijke Gewürztraminer Saint-Georges balanceert tussen finesse en genot. Met een uitstekende balans komt zijn elegante aromatiek tot uiting in de mond met subtiele tonen van lychee, abrikoos, perzik, jasmijn, roos en specerijen. De suiker is hier zeer verteerbaar en maakt het mogelijk om deze wijn te genieten als aperitief, maar ook bij foie gras, blauwschimmelkazen of als dessert. Maak...
... aromatische frisheid van de druiven te behouden.","Label":"Biologische Teelt","Cépage":"Viognier","Accord met et vin":"Te genieten op een koele temperatuur (8-10°C) als aperitief en tijdens een gezellige maaltijd. Deze wijn past perfect bij een gesneden kipgerecht, een visfilet, sushi of pittige Aziatische gerechten.","Millésime":"2019"}...
...
Proeverij
Tussen 10 en 12 °C
Bewaarpotentieel: 5 tot 10 jaar
Balans: zoet
Combinaties met eten en wijn: Als aperitief, als dessert met taarten, gebak...
Noten van perzik en citrus
Alcoholpercentage: 12,5% volume...
...{"PROEVERIJ":"Deze Chardonnay heeft een mooie, heldere, glanzende gele kleur met gouden reflecties. De neus biedt intense aroma's van exotisch fruit (ananas) en witvlezig fruit (perzik, abrikoos, ...), aangevuld met toast- en vanilletonen. Zijn frisse mondgevoel en de volle, romige afdronk maken het de ideale metgezel voor uw aperitief, waar hij geserveerd kan worden met salades, wit vlees, vis...
... die een aanhoudende rand van fijne bubbels voedt. De fijne en elegante neus opent zich met tonen van gekonfijte perzik. De mond wordt gedomineerd door fruit.
COMBINATIE EN PROEF MOMENTEN: De aroma's van deze drank passen zeer goed bij kaviaar; als aperitief, na het diner met taart; de hele nacht voor uw festiviteiten; in de nachtclub of voor alle grote evenementen met familie of op het werk. Te drinken rond 8°C.
BENAMING CEE: AROMATISCHE DRANK OP BASIS VAN WIJN
INGREDIËNTEN: CHARDONNAY EFFERVESCENT, PERZIKENLIKEUR + GOUDE175...
...Deze frambooskleurige rosé heeft geuren van aardbei en abrikoos. In de mond komt een lichte zoetheid en smaken van perzik naar voren. Deze rosé is zeer veelzijdig; geserveerd zeer koud, kan hij van aperitief tot dessert worden genoten.