Frankrijk, Biguglia
Van Corsica afkomstige chef Jean-Michel Querci wil met zijn creaties zijn liefde voor de producten van zijn eiland delen. Als uitvinder van de confituur op basis van Brocciu (verse Corsicaanse kaas), biedt de chef ons een culinaire reis door zijn roots. De lijn "O Mà" is zeer gevarieerd en omvat zowel zoete geneugten (confituurs, smeersels, gearomatiseerde suikers, taarten) als hartige lekkernijen...
Portfolio (68)
Frankrijk, Valence
...Decoreer uw gebak en verbeter de smaak van al uw creaties, niet alleen van sorbets en ijs, maar ook van cheesecakes, taarten, panna cotta en nog veel meer. Met hun frisse en 100% natuurlijke kleur zijn de fruit coulis van Rogelfrut perfect voor elk type topping. Verkoopeenheid Plastic flessen van 250 gr (6 per doos) Smaken Aardbei, rode vruchten, framboos, mango, mango en passievrucht, passievrucht.
Bijpassende producten
Bevroren fruitcoulis
Bevroren fruitcoulis
Andere Producten
Abrikoos
Abrikoos
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... vinaigrette te maken of om vlees te perfectioneren. En voor de zoetekauwen... herontdek uw klassiekers door deze siroop toe te voegen aan uw mooiste desserts: rijstpap, crèmes, panna cotta... alles is toegestaan! En voor de nieuwsgierige fijnproevers... te gebruiken om uw kwark te zoeten! Samenstelling: Infusie van hooi (water, hooi), suiker, citroensap op basis van concentraat.
Portfolio (15)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Talant
... ook jurylid in de show "Wie wordt de volgende grote patissier?". Het thema van vanille zal alle patissiers aanspreken. Dit boek begint met een reportage samen met Bertrand Côme op zijn vanilleplantage op Réunion. Maar ook met gasten zoals Benoît Castel en Pierre Hermé. In dit kookboek vind je 40 hartige en zoete recepten, eenvoudig, smakelijk en origineel: Panna cotta, gebrande vanille marshmallow, burrata met tomaat, citrus vanille vinaigrette, donuts met banketbakkersroom, ananas met citroengras. Referentie: BELI05 Op voorraad: 7 Producten Afmetingen: 128 Pagina's - Fr Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Deze PET-pot is ideaal voor desserts of voor het bevatten van uw desserts zoals: kwark, chocolademousse, panna cotta. Deze pot wordt ook vaak gebruikt voor uw voorgerechten. Het voordeel van deze producten ligt in hun uitlopende diameter. Potten beschikbaar in 2 formaten, verkocht met deksel.
Portfolio (244)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play