...BIO-ontpitte olijven in olijfolie – CAIXEIRO
Ontdek de biologische olijven van Caxeiro: een heerlijke mix van groene en paarse Cobrançosa-olijven, geconserveerd in extra vierge olijfolie. Perfect voor bij de borrel!
...Bent u een voedingsprofessional en heeft u interesse in paarse gesneden olijven?
Paarse gesneden olijven worden gebruikt in hartige bereidingen en geven een heerlijke smaak aan gerechten.
Ingrediënten: Olijven, water, zout, E211, citroenzuur.
De paarse gesneden olijven van CROC'ELLA worden gekweekt en bereid in Marokko.
CROC'ELLA is gespecialiseerd in de import, productie en distributie van...
...Diep paarseolijven van de citroenpunt variëteit. Deze olijven hebben een aangename, licht bittere smaak.
Verschillende productgroottes: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Land van herkomst: Algerije...
...wanneer de vrucht zijn mooie gekleurde reflecties krijgt.
Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruikmaakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, wat de smaakkwaliteiten intact houdt.
Ingrediënten: ontpitte Kalamata-olijven* 54 %, water, zout
*van biologische landbouw.
Kan sporen van olijvenpitten bevatten.
Netto gewicht: 8 kg
Afgegoten netto gewicht: 4,3 kg
Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.