Frankrijk, Aix En Provence
...Voor de smaakliefhebbers breidt ROGER zijn assortiment uit met een gloednieuwe beschuit: de Boterbeschuit. Smaakvol en heerlijk voor het ontbijt met het gezin, je kunt het besmeren met boter of vertrouwen op de boterachtige smaak en de luchtigheid! Boterbeschuiten Aixoises Samenstelling: Tarwebloem (tarwe, gluten), boter (10%), suiker, bakkersgist, zout, emulgator: sojalecithine...
Portfolio (31)
Frankrijk, Montelimar
...Over Nougat de Montélimar : Een nougat specialiteit, geproduceerd in de Drôme provençale regio in Montélimar (26200) - Traditioneel is Nougat de Montélimar alleen op smaak gebracht met vanille en gemaakt met amandelen, pistachenoten en Provençaalse honing. Ingrediënten : Suiker, amandelen, glucosestroop, honing, pistachenoten, aardappelzetmeel, poedersuiker, ongezuurd brood (water, zetmeel...
Portfolio (154)
Frankrijk, Bayonne
... geroosterde mout. Een brood dat zeker gemaakt is voor graanliefhebbers. Bovendien zijn sesamzaadjes rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren (gezonde vetten voor het lichaam, waaronder omega 3 en omega 6), die helpen het cholesterol te verlagen en hart- en vaatziekten te voorkomen. Het is ook een uitstekende bron van vitamine B1. Lijnzaad heeft ook voedingsstoffen die het onderscheiden van...
Portfolio (44)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...Een chocoladepasta met pure chocolade en een vleugje zwarte knoflook voor een zeer chocoladeachtige smaak. U zult de bijzondere smaak en de rondheid van de zwarte knoflook aan het einde van de mond ervaren, terwijl de umami-smaak de chocolade versterkt en naar voren brengt. Ideaal op pannenkoeken of op een sneetje brood. Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Puyricard
... 2015! (potten van 270g) Deze authentieke en smakelijke producten zijn altijd populair geweest. Ideaal met yoghurt, ijs en als vulling voor gebak en om te smeren op pannenkoeken, brioche, wafels, brood... Jam van melk Zuivelspecialiteit, een romige mix van verse melk en suiker met een fijne smaak van melkcaramel. Zeer laag vetgehalte en een hoge calciuminhoud. Caramelcrème met fleur de sel uit de...
Portfolio (48)
Frankrijk, Champier
... om op een natuurlijke manier te zoeten met een lagere glycemische index. Het kan worden gebruikt in natuurlijke yoghurt, kwark, pannenkoeken, wafels, brood, toast, muesli. Ook als vervanging van suiker bij het bereiden van taarten, cerealrepen, cakes, taarten, smoothies, milkshakes, sap...
Portfolio (13)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Dominante noot: Frisheid gebracht door de ananas en exotische smaak gebracht door de kokosnoot. Ingrediënten: Ananas 30%, Kokosnoot 30%, Suiker 40% Textuur: confituur met knapperige stukjes kokosnoot. Proefadvies: op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
...Ontdek de biologische druivengelei, een heerlijke creatie gepresenteerd in een pot van 160g. Zorgvuldig gemaakt van sap van druiven uit onze biologische teelt, biedt deze gelei een zachte textuur en een van nature zoete smaak die de heerlijke fruitige tonen van druiven oproept. Ideaal om te smeren op brood, pannenkoeken of brioche, kan deze druivengelei ook worden gebruikt in de patisserie, om...
Portfolio (127)
Frankrijk, Provins
... doordrenkt met honing, maar dit waren slechts voorlopers van het huidige speculaas. Het speculaas zoals we het vandaag de dag kennen, zou zijn oorsprong vinden in de Mi-Kong, letterlijk honingbrood in het Chinees, dat al in de 10e eeuw werd gegeten en gemaakt van tarwemeel, honing en soms op smaak gebracht met aromatische kruiden. Teksten uit de 13e eeuw noemen de Mi-Kong als onderdeel van de oorlogsrantsoenen van de ruiters van Genghis Khan, die het verspreidden onder de Arabieren. Het was in de Middeleeuwen, tijdens de kruistochten, dat de westerlingen het leerden kennen in het land Netto gewicht: 140g...
Portfolio (13)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play