Frankrijk, Saint Jean De Luz
De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
... kweken. Onze installatie in bassins stelt ons in staat om meer dan 200 ton schelpdieren en 50 ton schaaldieren op te slaan. Onze gebouwen, met een oppervlakte van meer dan 3000 m2, stellen ons in staat om grote dagelijkse volumes te verpakken en te verzenden.
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in verse en diepgevroren zalm en witvis in Boulogne-sur-Mer. Al 25 jaar bieden wij onze klanten ASC- en MSC-gecertificeerde en biologische zeeproducten aan tegen concurrerende prijzen! OCEANORD biedt u het voordeel van snelle, georganiseerde en gestructureerde logistiek dankzij ons team van experts en een strategische locatie voor ...
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
AQUADEM, Franse ambachtelijke kaviaarproducent, verkoopt onder het eigen merk "Caviar Perle Noire" meer dan 1000 kg kaviaar (voor een productie van ongeveer 2000 kg) en 2000 kg foreleieren (voor een productie van meer dan 8000 kg eieren en 120 ton forellen). Deze productie wordt gegarandeerd door 6 productielocaties in Périgord en door 10 technici. De verkoop onder het merk Caviar Perle Noire vin...
Portfolio (18)
Frankrijk, Thérouldeville
Sinds 1982 is het bedrijf CORNIC-NOVAMER gespecialiseerd in de sourcing van diepgevroren zeeproducten. CORNIC-NOVAMER biedt de commercialisatie van de volgende soorten aan: – Sint-Jacobsschelpen – Kabeljauw – Heek – Mosselen – Zalm – Merluza – Schelvis Het bedrijf heeft ervoor gekozen om de kwaliteitscontrole, verpakking en opslag te integreren om de kwaliteit van de producten te verbeteren. De ...
Portfolio (6)
Frankrijk, Massy
Welkom bij JOMANY, uw vertrouwde leverancier van zeeproducten. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van zeeproducten aan groothandels. Dankzij een bevoorrecht netwerk van vissers en een geavanceerde productiefaciliteit, kunnen wij onze klanten een constante beschikbaarheid en volledige controle over de kwaliteit van onze verse en diepgevroren producten garanderen. Vertrouw op...
Portfolio (19)
Frankrijk, Paris
Prodway International is een bedrijf dat in 2005 in Parijs, Frankrijk is opgericht. Wij zijn een leverancier van diepvriesproducten met het hoofdkantoor in Parijs en een filiaal in Argentinië. Wij doen import en export, groothandel. Wij exporteren voornamelijk diepvriesvis uit Zuid-Amerika en Azië. Geelbaars (Micropogonias Furnieri) Witte baars (Umbrina Canosai) Zwarte baars (Pogonias Cromis)...
Portfolio (4)
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
MOULES DE BOUCHOT DE LA COTE D’OPALE is een bedrijf gevestigd in Boulogne-sur-Mer in de HAUTS-DE-France. Wij zijn mosselkwekers van vader op zoon sinds 1983. Ons familiebedrijf kweekt op traditionele wijze bouchot-mosselen en verkoopt deze in bulk, half-groot en detailhandel. Wij kunnen voldoen aan uw aanvragen voor mosselen en kokkels en we kunnen uw bestellingen naar heel Europa verzenden. Onz...
Portfolio (3)
Frankrijk, Bourcefranc
De LAMBERT-ondernemingen zijn in de eerste plaats een familieverhaal; wij zijn producent en verzender van oesters sinds 3 generaties. Gelegen in het hart van het Marennes-Oléron-bekken, produceert onze onderneming ongeveer 400 ton oesters per jaar en verkoopt ongeveer 800 ton via verschillende dochterondernemingen in Frankrijk en het buitenland. Wij bieden een breed scala aan producten aan: - Fin...
Frankrijk, Lorient
ALPHA BAY handelt in diepgevroren zeevruchten. Levering van grondstoffen voor de voedingsindustrie. Van verpakte producten voor de detailhandel, de groothandel in de horeca. Filets van vis, porties, op maat gesneden. Sint-jakobsschelpen, mosselen, schaaldieren.
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
Het bedrijf Thador biedt sinds 2002 een origineel concept voor grote restaurants, cateraars en catering: de voorbereiding van uitzonderlijke schaaldieren. Zijn vakmanschap "een combinatie van inventiviteit, nauwkeurigheid en ambachtelijke methode" is de garantie voor een hoogwaardig resultaat: producten met een ongeëvenaarde textuur en smaak, klaar om te proeven. Werkend met just-in-time leveringe...
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
Gespecialiseerd in de verwerking van zeeproducten, verspreidt MERISUD zijn bereidingen onder twee merken: Les Richesses de la Mer, in de verse afdeling, en Armand Blot, in de delicatessenafdeling. Ongeveer vijftig referenties dragen het merk van de mediterrane keuken. Pastis, Cognac, tomaat, saffraan, venkel, witte wijn, olijfolie ... Met minimaal 50% vis zijn de koralen van zee-egels, de zarzuela...
Frankrijk, Pertuis
Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bied...
Frankrijk, Pessac
SAVIGNY SURGELES FRAIS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in diepvriesvoedsel. Het biedt kwaliteitsdiepvriesproducten aan, zoals diepvriesfruit, zeevruchten, Spaanse producten, paddenstoelen, professionele bereidingen, enz. Het bedrijf biedt advies- en promotiediensten voor diepvriesproducten aan. Het werkt samen met de industrie, lokale distributienetwerken en grote distrib...
Frankrijk, Thiais
Import-Exportbedrijf, CARABUS FH INTERNATIONAL is een mensgerichte onderneming die als doel heeft haar klanten en partners internationale producten aan te bieden in heel Frankrijk. Gevestigd in Thiais, is CARABUS FH INTERNATIONAL gespecialiseerd in de groothandel en detailhandel van zeevruchten, met name schaaldieren, vissen en weekdieren. Daarnaast levert het exotische agrovoedingsproducten, zoal...
Frankrijk, Puilboreau
Het bedrijf NGUYEN AND CO is actief in de import en export van vegetarische of veganistische voedingsproducten en honing. Wij verkopen al meer dan 20 jaar diepgevroren zeeproducten (zalm, garnalen, langoustines, enz.). Ons bedrijf is gevestigd in La Rochelle. Al onze producten voldoen aan de Europese en internationale sanitaire regels. Gezien de sanitaire situatie draagt NGUYEN AND CO ook sinds h...
Frankrijk, Audierne
Sinds meer dan 50 jaar commercialiseren de Viviers d’Audierne een diversiteit aan levende schaaldieren en verse vissen uit de beste visgebieden. Dankzij de kwaliteit en versheid van hun schaaldieren en vissen worden de Viviers d’Audierne erkend door talrijke professionals. Gelegen aan de westpunt van Bretagne, in Finistère, selecteren de Viviers d’Audierne elke dag voor u kreeften, langoustines, ...
Frankrijk, Bastia
...Al meer dan 35 jaar is Corse-Marée de specialist in kwaliteitszeevruchten. Corse-Marée staat klaar voor professionals in de regio's van groot Bastia, Saint Florent, Balagne en de oostkust tot aan Porto Vecchio. Corse-Marée biedt u aan: levende schaaldieren, producten van lokale vangst, evenals een ruime keuze aan verse vissen en schelpdieren uit de beste Franse havens. Corse-Marée verkoopt ook een selectie van diepgevroren zeevruchten, variërend van gamba's tot verschillende weekdieren, tot filets en ruggen van graatloze vissen.
Frankrijk, Rungis Cedex
...rode en witte saku tonijn, sint-jakobsschelpen, lijngevangen zeebaars, lijngevangen vis, haute gastro producten, alle schelpdieren, levende schaaldieren, zeevissen. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 41 80 88 88 of per fax op 01 41 80 64 64.
Frankrijk, Frontignan
SARL SCOTTO is een schelpdierbedrijf dat gespecialiseerd is in de nationale verzending van Bouzigues-oesters, mosselen en kleine schelpdieren.
Frankrijk, Fresnes
Wij zijn een Frans bedrijf gevestigd in Île-de-France, en we leveren aan restaurants en cateraars door heel Frankrijk in zeevruchten. - Verse en diepgevroren vis - Schelpdieren - Crustaceeën - Verwerkte producten zoals gerookte zalm, enz. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Frankrijk, Fleurance
Gelegen in de Gers, is het bedrijf GIMBERT al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zeeproducten. Het biedt een breed scala aan zeevruchten, waaronder vissen, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren en verfijnde gerechten zoals Bretonse Sint-Jakobsschelpen. De producten van GIMBERT Océan zijn aanwezig in tal van inkoopcentrales van de grote distributie. Als waarborg voor kwaliteit zorgt het bedrijf voor een duidelijke en nauwkeurige traceerbaarheid van alle producten in het GIMBERT Océan-assortiment.
Gelegen aan de mythische Boulevard Saint Germain, op een steenworp afstand van de Notre Dame de Paris, opende Bar à Iode Saint Germain in 2014 zijn deuren. Het verwelkomt u in een eenvoudige, authentieke en gezellige omgeving om te genieten van vis, schelpdieren en schaaldieren, vergezeld van een goed glas wijn!
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen...
Frankrijk, St Christol Les Ales
Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Wij zijn Bretons, Normandiërs, Vendéens, Charentais en we zijn naar Ierland geëmigreerd om terroirs te zoeken en u super speciale oesters te produceren met zoete, zoute, knapperige smaken in de mond: "De super speciale oesters OSTRA REGAL, SELECTIE Goud"...
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
Het bedrijf FERRIGNO biedt zijn Franse en buitenlandse klanten, die op zoek zijn naar kwaliteit, authenticiteit en originaliteit, een uitgebreid assortiment zeeproducten aan, verkocht onder het merk "Lou Ferrignade". De conserven: sardines en tonijn uit de Middellandse Zee, makrelen en ansjovis, sardientjes,... De bereide gerechten: vissensoep, krabbenbisque, bouillabaisse, tonijnstoofpot met wijn...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play