Frankrijk, Sarcelles
DOGAL FOOD, een Franse onderneming die gespecialiseerd is in kwaliteitsdiepvriesproducten, biedt een breed scala aan diepvriesproducten tegen aantrekkelijke prijzen. We selecteren onze producten met grote zorg uit de grootste merken: Melek, Din’Halal, Ottoman Taste, Lamb Weston, Alfa. Met vele jaren ervaring in de wereld van diepvriesvoedsel, bieden we eersteklas halal diepvriesproducten en zijn ...
Portfolio (131)
Frankrijk, Reims
...Mozzarella sticks Lambweston Configuratie per doos: 6x1kg Configuratie per pallet: 81 dozen/pallet Bewaring: -18°C...
Portfolio (106)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...De nieuwe snacktrend uit de Verenigde Staten, herzien door de chefs van Cocotine, biedt nieuwe smaken voor uw verschillende consumptiemomenten. De Omelettines van Cocotine zijn beschikbaar in de smaken: Cheddar-bacon 3 kazen (emmental, mozzarella, blauw) Cheddar-bacon van kalkoen Wit: Tomaten-basilicum...
Portfolio (52)
Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...100% Mozzarella - zak van 2kg...
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
... lactose)","Valeur énergétique (kJ)":"Energiewaarde (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"","Valeur énergétique (kcal)":"Energiewaarde (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Buffelmelk, zout, stremsel,","Lipides":"Vetten 21g","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"","Apparence":"Bol","Protéines":"Eiwitten 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mandelieu
...De extra vierge olijfolie François Roméo, op smaak gebracht met basilicum, brengt alle mediterrane geuren samen in één fles. Ideaal om uw visgerechten te begeleiden, uw tomatensauzen op smaak te brengen, uw tomaat/mozzarella salades te verlevendigen, en de op smaak gebrachte olijfolie met basilicum doet ook wonderen voor uw pasta. Maak een reis naar Italië en het zuiden van Frankrijk! Netto gewicht: 0,250 KG Capaciteit: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Tourcoing
...France Cake Tradition, producent van biologische taarten sinds 1996, heeft deze heerlijke knapperige pizza's met onweerstaanbare smaak voor u geselecteerd om te genieten naar uw wens. Bij het aperitief, alleen of met mozzarella, zongedroogde tomaten en andere gegrilde groenten, als snack voor onderweg of gewoon als smakelijke tussendoortje.
Portfolio (6)
Frankrijk, Mietesheim
...Probeer de Basilicum Olijfolie met je pastagerechten, tomaten, feta, mozzarella, kalfsvlees, kabeljauw, garnalen, aardbeien, abrikozen en citroen. Ingrediënten: Extra vierge olijfolie 99%, basilicum 1%.
Portfolio (80)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Deze mousse helpt je om mooie, harmonieuze en vooral originele feesttafels te creëren. Bedek je schuimblok met zijdepapier en prik er snoepprikkers in om een snoepbar te maken. Je kunt dit schuimblok ook vullen met aperitiefprikkers zoals: tomaat mozzarella, olijven/kaas, enz.; Aan jou de keuze Afmetingen: 8P x 8l x 4H centimeter Afmetingen: 8P x 8l x 4H centimeter...
Portfolio (57)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke droge worst zonder lactose, zonder gluten Ambachtelijk geproduceerde droge worsten, zonder lactose, zonder gluten. Natuurlijke darmen. Verschillende thema's voor borrelhapjes (met Périgord-noten, met Bayonne-ham, met stier, met paprika en Piment d'Espelette, extra mager, met mozzarella, gedroogde tomaat en basilicum...) Stuk van ongeveer 220 g, houdbaarheid 3 maanden. We leveren bij...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Levallois Perret
... smaak aan tomaatgerechten: tomatensauzen, pizza's, ratatouille. Het is uitstekend met allerlei soorten groenten: aubergines, courgettes, champignons, artisjokken, kikkererwten, rijst. Het combineert aangenaam met knoflook, ui, tijm en olijfolie. Het geeft smaak aan vinaigrettes, salades en kazen zoals mozzarella. Het is een genot met eieren, of ze nu in omeletten of roerei zijn. De voordelen van basilicum: Het is een natuurlijk antibacterieel middel dat uw longen en bronchiën reinigt van ongewenste stoffen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
...biedt de basilicum in vlokken Florixir® een authentieke mediterrane culinaire ervaring. Receptidee: Caprese-salade met Basilicum in Vlokken Ingrediënten: 2 goed rijpe tomaten 1 bol mozzarella Enkele bladeren verse basilicum 2 eetlepels extra vierge olijfolie Zout en peper, naar smaak Referentie: AR803817 Ean13: 3760306803817...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de delicate aroma's te behouden.\n\nPROEVERIJ\nZeer lichte en heldere rosé kleur met subtiele zalmroze reflecties. De neus presenteert delicate aroma's van verse witte vruchten, meloen en perzik, met tonen van sinaasbloesem. De mond is fris, rond en delicaat. Deze rosé kan alleen worden gedronken of gecombineerd met een frisse salade van mozzarella en tomaten, sashimi van zalm, gegrilde kalfskoteletten of zachte verse kazen. \nServeren bij 10-12°C."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100 % Biologische Oude Witte Wijnazijn, - Takken van Basilicum uit Biologische Landbouw. In een stuk van turbo gegrild en extra vierge olijfolie met Basilicum. Deze azijn is perfect voor Italiaanse vinaigrettes of voor een pasta- en mozzarella-salade. Deze azijn is beschikbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
Frankrijk, Annecy Cedex 9
... eisen van de markt: smeerkaas, plakken kaas, voorverpakte kaas, plakjes. Wij leveren aan supermarkten verse en biologische zuivelproducten met volledige traceerbaarheid: biologische CABÉCOU, biologische CAMEMBERT, biologische PERAIL, biologische Mozzarella. Ons logistiek platform biedt ook diepgevroren producten aan met de Sweet Tropic-lijn: tropisch fruit dat op het juiste moment is geoogst, vol zonneschijn en binnen enkele uren na de oogst ingevroren, waardoor alle smaken behouden blijven en de textuur intact blijft.
Frankrijk, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, een dochteronderneming van de Savencia Groep, commercialiseert en ontwikkelt een breed scala aan kazen, zowel vers als diepvries: emmental, mozzarella, verse kazen, geitenkaas, kaascrèmes, gesmolten kaas. Gebruikt als functionele ingrediënten, zijn onze producten bestemd voor BtoB (voedingsindustrie, distributeurs…) in Europa en wereldwijd. Wij bieden ook een aangepaste en...
...Het bedrijf d'Herbignac is gespecialiseerd in de productie van mozzarella, poeder en caseïne. Het is gezamenlijk opgericht door Eurial, Ingrédia, Sodiaal en Bonilait/3A. Het is een dochteronderneming van de Eurial-groep in Nantes (44).
Frankrijk, Maurs
... producten: Tome fraîche, Cantabella (kaas van het type Cantal), Cantazolla (mix van Cantal en mozzarella). We bieden producten aan die geschikt zijn voor de horeca. Onze missie is om producten te commercialiseren die voldoen aan traditionele productiemethoden. Deze aanpak wordt gevalideerd door de volgende certificaten: Product van de Bergen, Producten gecertificeerd zonder GGO's, en Handvest van goede praktijken in de veeteelt.
Frankrijk, Bossée
Fabrikant van biologische producten. Fabrikant van verse regionale biologische producten. Bedrijf voor de verwerking van biologische producten. Biologische voedingsmiddelen voor professionals. Fabrikant van biologische kant-en-klaar maaltijden. Voorbereide biologische sandwiches: biologische Griekse sandwich, biologische mozzarella sandwich, biologische vegetarische sandwich, biologische geitenkaas sandwich... Voorbereide biologische salades.
Frankrijk, Montagny

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play