Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... Jus" kenmerken. Vinificatie en rijping Oogst van de druiven op perfecte rijpheid. Selectieve sortering van de beste trossen door middel van een fotometrische analyse bij ontvangst van de oogst. Fermentatie gedurende 15 dagen. Pneumatische persing om de kwaliteit van de sappen te behouden. Malolactische fermentatie in vaten. Rijping in vaten (nieuwe vaten en vaten van 5 jaar oud) gedurende 12 maanden. Botteling op het optimale moment en rust van de wijn voor de commercialisatie. PROEFNOTITIES Deze wijn met een kersenrode kleur onthult een complexe neus. Serveertemperatuur: 16 - 18°C...
Portfolio (60)
Frankrijk, Valence
Bijpassende producten
Acerola
Acerola
Andere Producten
Abrikoos
Abrikoos
Portfolio (68)
Frankrijk, Orleans
... geboren onder het teken van delen en positieve energie. Het is het resultaat van de overpeinzing van een groep vrienden die besloten om zich later te storten op de productie van dranken. Het idee is om een nieuwe ervaring en een alternatief te bieden gedurende de dag of tijdens feestelijke momenten. Hibiscus staat bekend als een plant die rijk is aan anthocyanen, flavonoïden, fytosterolen en...
Portfolio (23)
Frankrijk, Maxeville
... vetten en onttrekt het een deel van de vetten die in het voedsel aanwezig zijn. Dit proces vermindert sterk het verlies van water en sappen in het voedsel, is onmiddellijk en snel, genereert geen geur of vette rook, en geeft het voedsel een aroma dat eerder in de alcohol is geïntroduceerd. Voorbeelden van een "showkook"-ervaring: het koken van een ei in de zaal, warme soufflé in de zaal, spectaculaire karamelisatie, flambé in de zaal, maar ook andere "verrassings"-kookmethoden voor vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, fruit...
Populaire landen voor deze zoekterm