Frankrijk, Malataverne
77km
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
188km
...antioxidant E300, zuurgraadregulator E330, conserveermiddelen E202, E270. De ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: schelpdieren, vissen en schaaldieren. Energie: 372 kJ / 89 kcal Vetten: 5 g Eiwitten: 11 g Zout: 1,7 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Vienne
130km
... laboratorium in Kampot deze mengsels van zout en specerijen gecreëerd om u de smaken van Azië te laten ontdekken. De speciale Barbecue KHLA zoutmix is klaar voor gebruik. Netto gewicht: 450 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
247km
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Renaison
160km
...De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Portfolio (56)
Frankrijk, Perpignan Cedex
227km
...is dille ook een schat op gastronomisch vlak. Het voegt een frisse, anijsachtige en citroenachtige toets toe aan marinades, lichte sauzen, rauwkost en fruitsalades en natuurlijk aan vis, waarmee het de perfecte combinatie vormt. In het dagelijks leven wordt dille ook gebruikt om olijfolie, azijnen, augurken of zelfs zout op smaak te brengen door gewoon een paar bladeren in de fles of pot te doen. Op dieetgebied zorgen de geur en de pittige aroma's van dille ervoor dat het gebruik van zout aanzienlijk kan worden verminderd. Een 100% gezondheidsvoordeel!
Bijpassende producten
Aneth
Aneth
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
68km
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play