Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
29km
... voedingsspecialiteiten met aromatisering. Onze likeur, gemaakt door het macereren van stelen en bloemen in alcohol, wordt zeer koud genuttigd aan het einde van de maaltijd. Ze is ook zeer gewaardeerd in zoete culinaire bereidingen (macarons, sabayon, banketbakkersroom), als topping op ijs, in cocktailbereidingen. Een scheutje lavendel likeur in witte wijn maakt er een uitstekende "Provençaalse" kir van!
Portfolio (41)
Frankrijk, Aix En Provence
107km
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play