Frankrijk, Baie-Mahault
...Ontdek ons assortiment diepvriesvlees, geselecteerd op kwaliteit en versheid. Elk stuk wordt zorgvuldig bereid en snel ingevroren om al zijn voedings- en smaakkwaliteiten te behouden. Ideaal voor uw dagelijkse maaltijden of speciale gelegenheden, ons diepvriesvlees is verkrijgbaar in verschillende variëteiten: rundvlees, kip, varkensvlees, lam en meer. Geniet van het gemak en de houdbaarheid van onze diepvriesproducten, terwijl u bij elke hap van een mals en smaakvol stuk vlees geniet. Bestel nu voor een optimale culinaire ervaring.
Portfolio (51)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Japanse keuken, onze gyoza's met kip zijn bereid van tarwebloem en gevuld met gehakt varkensvlees. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. U kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van uw voorkeuren. *SAKURA merk PINJA Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Maïskorrels, druivenpitolie, Himalaya-zout, zwarte peper, tijm, rozemarijn Allergenen: sporen van gluten Receptidee Ideaal om uw vlees (kip, kalfsvlees, varkensvlees), uw vis, uw kazen te paneren, en perfect om over uw salades te strooien.
Portfolio (27)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... soort onder deze honderden Salvia is de salie stricha, die een krachtige, licht bittere en kamferachtige smaak heeft en perfect samengaat met wild, geroosterd varkensvlees en lamsvlees, kalfsvlees, kip, kalkoen of zelfs eend.
Bijpassende producten
Salie
Salie
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Luitré-Dompierre
... te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Of u nu een professional in de horeca bent of een detailhandelaar, wij hebben het vlees dat u nodig heeft om aan de eisen van uw meest veeleisende klanten te voldoen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vleessoorten, waaronder: - Rundvlees - Kalfsvlees - Varkensvlees - Gevogelte - Lamsvlees Door te kiezen voor CBViandes-Distri kiest...
Portfolio (37)
Frankrijk, Lyon
... verwerkers leveren: Zacht vet, hard vet en spek van varkensvlees (VPF indien nodig), Schouder 3 D en 4 D, borst met of zonder huid, keel, lever, mager varkensvlees, schenkels, mager varkensvlees, trimming, capa, wildvlees, ezel, hert, stier, kangeroe, PAC-gans, kip, gevogelte... Wij kunnen u ook voorstellen doen voor alle vissen en producten uit de visserijsector (alleen diepvries). Neem contact met ons op voor een consult op 04 74 05 69 97...
Portfolio (51)
Frankrijk, Evreux
Bedrijf gespecialiseerd in de fabricage van professionele barbecues sinds 2010, op maat en op bestelling, want uw barbecue moet bij u passen! - Koken op houtskool, horizontaal of verticaal, op gas met keramische straler of lavasteen, elektrisch... er is vast een barbecue die aan uw eisen voldoet! Specialist in het koken van kip in spatchcock-stijl, varkensvlees en varkens van meer dan 100 kg...
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Wij vervaardigen en distribueren in heel Frankrijk en Europa een assortiment diepvriesproducten uit de Réunionse gastronomie, zoals - bouchons, nems, samoussas, samoussasdeeg, bacalao-balletjes, bonbonpiments, Creoolse worstjes en gerookte worstjes, sarcive, magere gerookte varkensvlees en gerookte kip. De leveringen worden verzorgd door een toonaangevende koeltransporteur op de markt om een...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play