Frankrijk, Baie-Mahault
...Herontdek de traditie met onze premium gezouten kabeljauw, perfect voor iconische recepten zoals bacalhau. Het stevige en smaakvolle vlees is een waar genot voor liefhebbers van authentieke smaken.
Portfolio (51)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJN Serveer koel rond 10°C om te combineren met een Caesar salade, geitenkaas met honing of een Luikse salade. Het is de ideale partner voor een rugfilet van kabeljauw met citroen of een curry-kalkoen roerbak.
Portfolio (60)
Frankrijk, Paris
De sieraden van Shyloh distribueert het merk Shyloh al bijna 10 jaar. Gevestigd in het hart van Parijs, Frankrijk, verwelkomen wij u in onze showroom, maar ook online op www.shylohpro.fr. Wij bieden mooie en duurzame dagelijkse sieraden aan. Gemaakt van roestvrij staal, zijn ze hypoallergeen en verandert de kleur van de sieraden niet in de loop van de tijd of door contact met water. Als groothan...
Portfolio (200)
Frankrijk, Outreau
CHANNEL SEA FOOD is een bedrijf uit de Hauts de France dat gespecialiseerd is in de import en export van zeeproducten. Onze groep houdt voortdurend toezicht op de genetica en de creatie van nieuwe soorten, waardoor we een belangrijke speler op de markt zijn. Altijd luisterend naar onze klanten, nemen we uw suggesties zeer serieus om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Al meer dan 30 ja...
Portfolio (172)
Frankrijk, Paris
... Atlantische Oceaan, wordt onze kabeljauw met de grootste zorg verwerkt om de voedingskwaliteiten te behouden en uw huisdier een ongeëvenaard genot te bieden.\n\nOnze gedroogde kabeljauwsticks onderscheiden zich door hun aantrekkelijkheid en rijkdom aan collageen. Ideaal voor kieskeurige eters en gevoelige dieren, zijn deze traktaties zonder toevoegingen of conserveermiddelen een gezonde en...
Portfolio (115)
Frankrijk, Saint Malo
... vangst ingevroren, allemaal op open zee. Wij bieden onze blokken van rug- en filetstukken van kabeljauw PBO aan, bestemd voor B-to-B, in verpakkingen van 2 paraffine chemises van 7,5 kg, samengevoegd in een doos. Aarzel niet om ons uw behoeften te laten weten en meer informatie over onze producten te vragen!
Portfolio (43)
Frankrijk, Thérouldeville
...Kabeljauw...
Portfolio (6)
Frankrijk, Bidart
...Product uit de zee: Piquillo-peper, Kabeljauw & AOP Espelette-peper - IFS - 500G - De piquillo-peper met kabeljauw & AOP Espelette-peper, diepgevroren, IFS-gecertificeerd van Maison Caudalie, zonder kleurstoffen, zonder aroma's of kunstmatige additieven, combineert een bechamel met kabeljauw en Espelette-peper en wordt aangeboden in een zak van 500G (ongeveer 9 gevulde pepers per zak). Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Gonesse
...Kabeljauw met gegrilde groenten, met een bijgerecht naar keuze...
Portfolio (32)
Frankrijk, Wissous
...Kabeljauw Bloedworst (Smeerbare Bloedworsten) Ref: FINE004 Inhoud: 225 g...
Portfolio (186)
Frankrijk, Montigny-Le-Bretonneux
Ôkéanos is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en verkoop van diepgevroren zeeproducten. Ôkéanos is uw partner om u de beste service te bieden voor de bevoorrading van zeeproducten. Ons bedrijf beheert de gehele keten op een verantwoorde en duurzame manier, zowel op het gebied van productie als transport en commercialisatie. Wij garanderen kwaliteit en hygiëneprocedures. Met onze erv...
Portfolio (15)
Frankrijk, Sète
...Gezouten kabeljauw op de plancha met de huid naar beneden of Chiquetaille de morue: een typisch gerecht uit de Antillen als hoofdgerecht, geserveerd met een aardappelsalade, het is een must!
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...Probeer de Basilicum Olijfolie met je pastagerechten, tomaten, feta, mozzarella, kalfsvlees, kabeljauw, garnalen, aardbeien, abrikozen en citroen. Ingrediënten: Extra vierge olijfolie 99%, basilicum 1%.
Portfolio (80)
Frankrijk, Riec Sur Belon
...Wij bieden aan: Kabeljauw (herkomst Ierland & Spanje): gekweekt in suspensie in open zee. Ze zijn herkenbaar aan hun zwarte schelpen met blauwe en gele reflecties. Bouchot-mosselen (herkomst Frankrijk): gekweekt volgens een traditionele methode, op palen die "Bouchots" worden genoemd. Deze mossel heeft een donker zwarte schelp en een intense gele kern, en wordt gewaardeerd door fijnproevers...
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...AOC Riesling Alsace domaine Klein ​Droog, Fruitig, Minerale Aan het oog: Lichtgeel, met groene en heldere reflecties, benadrukt zijn kenmerkende frisheid In de neus: Bloeiende citrusnoten, subtiele citroenaroma's, minerale tinten In de mond: Een dominante zure structuur die deze wijn een volle, complete karakter en een minerale expressie geeft Perfecte combinatie: Zuurkool, Snoekbaarsfilet, Rug van kabeljauw met gestoomde groenten Serveertemperatuur: 8 tot 10°C Bewaring, veroudering: 5 tot 7 jaar...
Portfolio (43)
Frankrijk, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs is een bedrijf uit de regio Toulouse, opgericht in 2019 door twee Mam 'preneur. Multi-product, we zijn in staat om aan veel verzoeken te voldoen in zeer diverse sectoren zoals de vroege kindertijd, themacadeaus, modeaccessoires en sieraden, of zelfs decoratie. Onze producten worden vervaardigd in onze werkplaats gelegen in het noorden van Toulouse. We benadrukken de waarde...
Portfolio (38)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
...HAASTOLIE VAN KABELJAUW AROMATISCH MET APPLE VAN DE MARÉCHAL Natuurlijk product dat wordt gebruikt als voedingssupplement voor dieren, bevat alkaloïden die het zenuwstelsel stimuleren en de eetlust bevorderen. Ook gunstig voor groei en voortplanting door de aanvoer van essentiële vetzuren (meervoudig onverzadigd). => De appelaroma vergemakkelijkt het gebruik en de opname GEBRUIKSAANWIJZING...
Portfolio (26)
Frankrijk, Ham
... perfect samengaat met vis, terwijl lavas een smaak biedt die doet denken aan bouillonblokjes, wat een heerlijke complexiteit aan uw bouillons en sauzen toevoegt. Tijm daarentegen prikkelt de smaakpapillen met zijn aromatische en licht pittige smaak. Voeg onze Vismix toe aan uw bereidingen en ga op culinaire reis op volle zee. Receptidee: Vispakketjes met zeevruchtenkruiden Ingrediënten: 4 visfilets (merluza, kabeljauw, dorade, zalm, naar keuze) 1 citroen, in schijven gesneden Enkele takjes venkel Zout Referentie: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Portfolio (127)
Soline Camart: Een Assortiment van Aanpasbare Armbanden voor Uw Professionele Behoeften Ontdek Soline Camart: Uw partner voor aanpasbare armbanden. Gespecialiseerd in gepersonaliseerde armbanden met boodschap, bieden wij een assortiment dat is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven, evenementenorganisaties, groothandels en wederverkopers. Onze producten zijn ideaal om ...
Portfolio (100)
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
... aanbiedingen en kwaliteit te perfectioneren. Blokken zalm (pulp, vlees, stukken en stukken, filets). Filets van zalm Porties zalm Blokken zalm Poke van zalm Zalmbuik (belly) Lenden en steaks van tonijn (germon) Lenden en steaks van tonijn (albacore) Kabeljauw MSC (diepvries zee) Kabeljauw MSC (diepvries zee) Merlu (diepvries zee) Alaska kabeljauw...
Portfolio (5)
Frankrijk, Rungis Cedex
MAS SA is een groothandel in verse vis in Rungis en specialist in fijne zeevruchten en filets. Algemeen in zeevruchten en zoetwatervissen. Alle soorten filets, Noorse zalm, Schotse zalm, geïmporteerde en Franse tong, zeeduivel, kabeljauw. Wij onderhandelen dagelijks over de beste zeevruchten en bieden u een assortiment zeevruchten die bekend staan om hun kwaliteit en versheid. MAS is leverancier...
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in verse en diepgevroren zalm en witvis in Boulogne-sur-Mer. Al 25 jaar bieden wij onze klanten ASC- en MSC-gecertificeerde en biologische zeeproducten aan tegen concurrerende prijzen! OCEANORD biedt u het voordeel van snelle, georganiseerde en gestructureerde logistiek dankzij ons team van experts en een strategische locatie voor ...
Frankrijk, Le Portel
...Wij zijn producent/fabrikant van vispulp, visvlees en stukjes vis (zalm, kabeljauw, schelvis) die we in industriële blokken invriezen. Onze jaarlijkse productie bedraagt ongeveer 4000 ton diepvriesproducten. Onze fabriek, gevestigd in Boulogne/Mer, is BRC-, BIO- en MSC-gecertificeerd.
Frankrijk, Marseille
Importeur van Griekse en Kretenzische producten sinds bijna 20 jaar, Alpha Omega is gevestigd in Marseille. Wij zijn gespecialiseerd in Griekse voedingsproducten: olijfolie uit Kreta, olijfolie uit Kalamata, feta en halloumi kazen, Griekse Kalamata-olijven, ouzo en Griekse dranken, kabeljauw-eieren voor tarama, pita-brood, biologische Griekse producten en ambachtelijke producten. Onze producten...
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
Mareyeur - importeur van verse vis, oorsprong IJsland. Groothandel in Boulogne-sur-Mer, specialist in kabeljauwfilet. 100% vers, 100% zonder toevoegingen, kwaliteit en service: een team dat naar u luistert. Zeebaars, zeewolf, wijting, kabeljauw, zwarte plaats, julienne, schol, heilbot, wijting, beschikbaar in filets, of staartfilets. Onze producten zijn gecertificeerd met MSC en IRF, wat duurzame...
...Hallo, Wij zijn een import/exportbedrijf, gespecialiseerd in voedingsmiddelen, gezouten vis, kabeljauw (Colin, Makayabu, Bacalhau, Julienne, Ambassade...), rijst, kip, olie, enz. Wij exporteren over de hele wereld. Wij kunnen zeer grote hoeveelheden leveren, afhankelijk van uw behoeften. Onze levertijden zijn 7 tot 30 dagen.
Frankrijk, Rungis
... verwerkingslaboratoria, een onberispelijke producttraceerbaarheid en de nauwe banden die het onderhoudt met zijn leveranciers en klanten. Franse horeca: lijnbaars, kabeljauw, tarbot, dorade, tong, staart van de heilbot, gele en zwarte schelvis, pagre, wilde en gekweekte zeebaars, octopus, inktvis, rascasse,... Japanse horeca: filet van albacore tonijn, vet en rood, zalm uit Noorwegen en met een rood label, dorade uit kweek (Griekenland), zeebaars uit kweek (Griekenland), verse en bevroren octopus, witte mul,... Gemeenten: leverancier van zeeproducten aan grote gemeenten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play