Frankrijk, La Fresnais
...Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Bijpassende producten
Hele Sint-Jacobsschelpen
Hele Sint-Jacobsschelpen
Portfolio (1)
Frankrijk, Outreau
CHANNEL SEA FOOD is een bedrijf uit de Hauts de France dat gespecialiseerd is in de import en export van zeeproducten. Onze groep houdt voortdurend toezicht op de genetica en de creatie van nieuwe soorten, waardoor we een belangrijke speler op de markt zijn. Altijd luisterend naar onze klanten, nemen we uw suggesties zeer serieus om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Al meer dan 30 ja...
Portfolio (172)
Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
...Echte abdijbier. Zeer gebalanceerd, met een mooie rondheid. Een ronde & zachte bier. We proeven moutige tonen evenals intense fruitige noten die voor de rondheid zorgen. Fijne bloemige en hoppige tonen in de afdronk. Het is een bier dat gebalanceerd is met body. Stijl: Blonde Bier Alcohol: 6.4° Mouten: Pilsen, München 25, Abdij en Tarwe Hop: Golding, Challenger en Strisselspalt IBU: 21 Kaas: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, Comté fruitig Vlees: Varkensvlees (geroosterd Orloff) Vis: Gebakken sint-jakobsschelpen Gerechten: Potjevelsh...
Portfolio (14)
Frankrijk, Sète
...Ontdooi de Golfo Nuevo sint-jakobsschelpen in de koelkast om het snijden te vergemakkelijken en de stevigere textuur te behouden. Geniet van ze als carpaccio of gegrild, vergezeld van de saus naar keuze.
Portfolio (42)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000015948 De Koningin der Noten komt aan uw tafel! Als aperitief of als snack, deze prachtige Australische noot uit Queensland kan op duizend en één manieren worden genoten: puur, omhuld met chocolade, in koekjes, in ijs, of zelfs met sint-jakobsschelpen! Ze is ook heerlijk in combinatie met gedroogd fruit. Mmmm! Op het gebied van voeding is ze ook zeer genereus! Ze biedt namelijk...
Portfolio (114)
Frankrijk, Mietesheim
...De zachte en fruitige smaak van vruchtvleesazijnen voegt een verrassende exotische toets toe aan uw gerechten. De azijn met mangovruchtvlees past zeer goed bij witte vis en sint-jakobsschelpen. Ingrediënten: Mangovruchtvlees (42%), witte azijn 8° (41%), suiker, gelatine: pectine.
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
... kelder De PATXAKA heeft een amberkleurige uitstraling en biedt in de mond een sensatie van weelde. De anijs is zeer geïntegreerd en komt tot uiting in de smaak van drop. Noten van speculaas, met een rancio-finale. Proefsuggesties Als typisch Baskische digestief aan het einde van de maaltijd. In de keuken wordt de PATXAKA gebruikt om uw gambas of sint-jakobsschelpen te deglaceren of om uw pannenkoekenbeslag op smaak te brengen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...abrikoos en een vleugje citrus. Het geheel combineert prachtig en creëert deze favoriete cuvée die perfect past bij gevogelte of een risotto met sint-jakobsschelpen. Verrukkelijk! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druif: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... van de gourmet vanille hebben een lengte van 15 tot 18 cm. De kracht van zijn geur, zowel in aroma als in smaak, maakt het een uitzonderlijk ingrediënt dat rondheid en zachtheid aan uw bereidingen zal geven. U kunt bijvoorbeeld 1/3 van de inhoud van de zaden van de peul gebruiken om 50 cl melk te aromatiseren voor het maken van desserts, of 1/4 in een roomsaus die perfect zal passen bij gebakken sint-jakobsschelpen. Als u op zoek bent naar een zachte en troostende geur, zal de gourmet Bourbon vanille u zeker tevredenstellen. Gewicht: 35 g Oorsprong: Madagascar...
Portfolio (30)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Kleur: Wit Druivensoort: 100% Chardonnay Vinificatie: Zachte pneumatische persing en koude bezinking. Gecontroleerde alcoholische fermentatie tussen 16 en 17 °C. Rijping: Tank. Botteling: Op het domein. Volume: 75 cl Proefnotities: Een frisse en lichte Chardonnay met een mooie mineraliteit, een zeer verfrissende wijn. Bewaring: 1 tot 2 jaar. Wijn-spijscombinatie: Ideaal als aperitief bij sint-jakobsschelpen Volume: 75 cl ​Kleur: Wit...
Portfolio (43)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Roubia
... rode vruchten. Gerechten & wijn combinaties Ideaal als aperitief, Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Zeevruchten, Schaal- en schelpdieren, Varkenskotelet, Kalfschnitzel Serveertemperatuur: 13° - 17° Kleur: Rood Druivenras: Carignan, Cinsault, Grenache Alcohol: 12,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...grapefruit en limoen. Het wordt ook ondersteund door een zeer mooie sprankeling. De Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs vertegenwoordigt ook lichtheid en frisheid. Wij raden aan om deze cuvée te reserveren voor uw meest verfijnde gerechten. Bijvoorbeeld om uw vis in saus te verheffen. Het zal met succes een carpaccio van Sint-Jakobsschelpen of schaaldieren begeleiden.
Portfolio (4)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...weelderige bloemige en kruidige tonen (vanille). Volle mond met vet, volume. GERECHT/WIJN COMBINATIE: Vis in saus, sint-jakobsschelpen, gerookte hammen, kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 9°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Rungis Cedex
...rode en witte saku tonijn, sint-jakobsschelpen, lijngevangen zeebaars, lijngevangen vis, haute gastro producten, alle schelpdieren, levende schaaldieren, zeevissen. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 41 80 88 88 of per fax op 01 41 80 64 64.
Frankrijk, Rungis
...J’Océane is importeur van zeeproducten: import van tonijn, import van zwaardvis, import van sint-jakobsschelpen en import van kreeft. J'Océane is een onmisbare partner geworden voor de Franse horeca, maar ook voor de Japanse horeca. In staat om elke dag het beste van de zee te bieden, is het succes van het bedrijf te danken aan de expertise van zijn teams, de kwaliteit van zijn gespecialiseerde...
Frankrijk, Fleurance
Gelegen in de Gers, is het bedrijf GIMBERT al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zeeproducten. Het biedt een breed scala aan zeevruchten, waaronder vissen, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren en verfijnde gerechten zoals Bretonse Sint-Jakobsschelpen. De producten van GIMBERT Océan zijn aanwezig in tal van inkoopcentrales van de grote distributie. Als waarborg voor kwaliteit zorgt het bedrijf voor een duidelijke en nauwkeurige traceerbaarheid van alle producten in het GIMBERT Océan-assortiment.
Frankrijk, Tourlaville
... gespecialiseerd in schelpdieren: sint-jakobsschelpen en -noten, wulk, mosselen uit Barfleur, zeepieren, venusschelpen en clams; en Normandische schaaldieren zoals kreeften en krabben. We bieden ook een breed scala aan vissen van onze kust, zoals zeebaars, grijze dorade, makreel, zalm en verschillende koppotigen. We bieden tal van diensten aan om aan de eisen van onze klanten te voldoen: fileren, sorteren, schubben, ontdarmen, verpakken, invriezen, verzending binnen Frankrijk, exportverzending.
Frankrijk, Rungis Cedex
... biedt een mooie selectie van vissen met de verkoop van verse zeevruchten zoals kweekbaars of kweekdorade, evenals de verkoop van sint-jakobsschelpen. Dit is slechts een voorproefje van wat wij u kunnen aanbieden. U kunt ons rechtstreeks telefonisch bereiken voor een snelle reactie op 01 46 87 62 17 of per fax op 01 46 87 63 60 voor meer informatie over de permanente aanvoer van verse vis.
Frankrijk, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van originele recepten met hoogwaardige producten, zoals sint-jakobsschelpen, slakken, truffels... en de commercialisering van deze gastronomische producten aan professionals. De toegevoegde waarde: "durven" verschillende productfamilies te combineren om recepten aan te bieden die buitengewoon en feestelijk zijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play