Frankrijk, Aubigny En Artois
...Les Délices des 7 Vallées is een bedrijf uit de Hauts de France dat diepvriesgebak en brood produceert voor bakkerijen en patisserieën. Wij maken uitsluitend hoogwaardige viennoiseries en gebak om u de smaak en aroma's van goede producten te garanderen.
Frankrijk, Villers Cotterets
... ingrediënten voor de ongeveer 85 recepten die we elke maand maken. Onze desserts en gebakjes worden verpakt in bulk- of individuele verpakkingen. Onze op maat gemaakte productie stelt ons in staat om specifieke recepten te ontwikkelen die aan uw behoeften voldoen, en om uw specifieke en onderscheidende verpakkingen of etiketteringen te creëren. Onze producten, die breed geaccepteerd en gemakkelijk te consumeren zijn, zijn bestemd voor alle soorten horeca: de commerciële horeca, die eerder snel en modern is, lucht- en trein catering, vending, en de bakkerij- en patisserieafdelingen.
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Frankrijk, Saverne
Wilt u Bredele naar uw dierbaren sturen? Kunt u niet naar onze winkels komen en wilt u genieten van een van onze koekjes? Delice D’Alsace is onze online winkel, waar u een selectie van producten vindt, waaronder ons brede assortiment Elzasser koekjes (bredele) en andere specialiteiten. Met 20 jaar ervaring selecteert het huis Haushalter, gelegen tegenover het majestueuze kasteel van Rohan in Saverne, Elzas, het beste en creëert het lekkernijen voor zijn fijnproevers. Onze ambachten: Bakkerij, Patisserie, Chocolaterie, Suikerwerk, Deegwaren, Koekjes, Catering, IJsbereiding.
Frankrijk, Guignicourt
... constante kwaliteit te garanderen. Met verschillende formaten en gewichten zijn onze producten ook perfect afgestemd op de verschillende markten: grootwinkelbedrijven, commerciële horeca en gespecialiseerde netwerken van bakkerijen en patisserie.
Portfolio (1)
Frankrijk, Saillans
Le Père Craquant is een traditioneel bedrijf dat droge koekjes produceert. Het ambachtelijke productieproces stelt het bedrijf in staat om kwaliteitswerk te leveren en in harmonie met de ingrediënten te werken. Het is deze respect voor tradities, maar ook voor innovaties, met de ontwikkeling van nieuwe smaken, die ervoor zorgen dat de koekjes van Le Père Craquant in de loop der tijd een gezond en dieetvriendelijk product zijn, terwijl de smaak en de smaken van vroeger behouden blijven.
Frankrijk, Beaune
Onder begeleiding van grote chefs in een moderne en culinaire omgeving, ontdek en leer in enkele uren de geheimen van het maken die uw gebak omtoveren tot uitzonderlijke creaties. Het vakmanschap van gerenommeerde en gepassioneerde chefs, gecombineerd met de professionele apparatuur die tot uw beschikking staat, zal uw smaakpapillen verwennen zodat u op uw beurt andere smaakpapillen kunt...
...Faissole is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van beschuiten en geroosterd brood. Met een vakmanschap en een traditie van 130 jaar heeft het bedrijf zich op deze markt weten te vestigen. Tegenwoordig blijft het bedrijf zich ontwikkelen en breidt het zijn assortiment uit met biologische producten, gearomatiseerde varianten of met fruitinclusies uit onze regio's.
Frankrijk, Schirmeck Cedex
De MECATHERM Groep ontwerpt, fabriceert en installeert ovens, machines en geautomatiseerde productielijnen voor bakkerijproducten, gebak en patisserie, vers of diepgevroren, gebakken of voorgebakken over de hele wereld. Afhankelijk van het type producten, het proces en de gewenste snelheid, heeft de MECATHERM Groep een oplossing die aan uw behoeften voldoet:...
Frankrijk, 95870 Bezons
... verkoop per post van Poilane-koekjes! Poilane in Parijs is een gerenommeerde bakkerij, opgericht in 1932. Men zegt dat het de beste bakkerij van Frankrijk is en in feite serveren veel Parijse cafés Poilane-brood. Veel Parijse cafés serveren ook Poilane-brood, en misschien heb je het zelfs gegeten in een restaurant tijdens je reis naar Parijs! In deze gevestigde bakkerij worden klanten van over de...
Frankrijk, Reims
SPHERE PAPIER maakt deel uit van de papierdivisie van de SPHERE Groep. Wij vervaardigen en commercialiseren papierverpakkingen voor voedsel- en niet-voedselgebruik. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van voedselpapieren gecoat met plantaardige paraffine, zelfklevende zakjes, papieren tassen en zakken voor brood, gebak, fruit en groenten, bulkproducten en andere verpakkingsartikelen in...
Specialist in verkoopruimtes en winkelinrichtingen voor de voedingssector: Bakkerij, Banketbakkerij, Chocolatier, Slager, Roesteraar, Vleeswaren - Catering.... MOSAIC Inrichting biedt haute couture in inrichting. Ontdek al het werk van MOSAIC Inrichting op de website www.mosaic-agencement.com...
Frankrijk, Colomiers
Het bedrijf LE PETRIN DU PAPE is vooral een team van professionals in de bakkerij dat, dankzij geavanceerde apparatuur, in staat is om dagelijks duizenden broden te produceren. Het team bestaat uit ongeveer 100 mensen die gespecialiseerd zijn in de productie of in de bezorgservice. Wij vervaardigen en leveren in Toulouse en de omliggende regio een breed scala aan witte broden, boerenbroden en speciale broden, gebakken of voorgebakken. Ons assortiment broden bestaat uit individuele broodjes, sandwichbroden en gezinsbroden. We vullen ons broodassortiment aan met een reeks banketproducten.
Frankrijk, Montbozon
... bij het koninklijk paar. Toen kwam de Franse Revolutie van 1789. De kok van de koning, op de vlucht, vond onderdak in het kleine dorpje Montbozon bij de familie Lanternier. Om zijn gastheer en gastvrouw te bedanken voor hun ontvangst, vertrouwde hij hen het waardevolle recept van zijn biscuit toe. Wat ooit het dessert van de koningen was, werd toen de koning der desserts. Deze maxime zal het biscuit de Montbozon nooit meer verlaten, zelfs niet toen de grootvader van de huidige beheerder het beroemde recept aan de familie Lanternier kocht aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog.
Frankrijk, Bruges
... Canelous aan (een variant van canelés met chocolade), chocolade en guinettes (kleine kersen omhuld met een fondant op smaak gebracht met armagnac en chocolade). LE BOUCHON DE BORDEAUX verkoopt zijn producten in Frankrijk en internationaal.
Frankrijk, Le Cateau-Cambresis
... voedingsmiddelenindustrie op het gebied van bakken, maar ook op rijzen, opslag en wassen. SASA is de wereldwijde expert in rigide bakondersteuningen en anti-aanbakcoatings. DEMARLE heeft zich gevestigd als de referentie op het gebied van flexibele siliconen bakvormen.
Frankrijk, Tain L Hermitage
...Het bedrijf Gâteau Dauphinois ontwerpt en vervaardigt van generatie op generatie ambachtelijk fruitgevulde koekjes zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Door zijn succes en kwaliteit is het bedrijf zijn producten gaan verkopen in Frankrijk en nu ook in het buitenland. De traditionele receptuur en productie, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma's, maakt het echter mogelijk om deze heerlijke cake gedurende meerdere maanden te bewaren.
Frankrijk, Saint-Denis
Touflet Boulanger zorgt elke dag voor de productie en levering van vers brood en gebak aan de collectieve horeca. Met 10 bakkerijen zijn we dicht bij onze klanten: we leveren het hele jaar door in Île-de-France, Normandië en Hauts-de-France. Schoolvoeding, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen en hotels, wij zijn experts in de collectieve horeca en weten aan uw eisen te voldoen. Ontdek onze 8...
Frankrijk, Saint Martin
Vers product van de dag productie van bakkerij, gebak en patisserie, broodjes en koffie Wij ontwikkelen een concept voor Franse bakkerijen, patisserieën en broodjeszaken. Wij zijn op zoek naar potentiële partners in uw regio, aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u meer informatie over dit project kunnen geven, in de hoop dat u hierin een kans voor ontwikkeling en diversificatie van uw activiteiten ziet.
Frankrijk, Narbonne
...Pedro Sas is gespecialiseerd in laboratoriumproducten voor bakkerij en patisserie. Pedro heeft een sterke reputatie opgebouwd bij professionals. Pedro heeft een internationale uitstraling en dekt 4 Franse departementen: l'Aude, le Tarn, la Haute Garonne en l'Ariège.
Frankrijk, Soultz Sous Forets
Het bedrijf Paul Heumann is sinds 1907 producent van ongezuurd brood.
Frankrijk, Servon Sur Vilaine
Bridor biedt een assortiment van meer dan 30 heerlijke recepten, ontwikkeld door de meesterbakkers van de school Lenôtre in Parijs. Een grote selectie van baguettes. Kleine en grote broden op de plaat. Krokant en goudbruin, bestemd voor de professionals in de horeca en de restauratie. Producten die uitsluitend van pure boter zijn en zonder gehydrogeneerde vetten. Leverancier van bakkerij. Leverancier van brood. Leverancier van banket. Leverancier van patisserie. Fabrikant van ongekookte diepvriesdeegwaren. Leverancier van voorgeproefde diepvriesdeegwaren. Groothandel in diepvriespatisserie.
Frankrijk, Amiens Cedex 3
... van de verschillende geldende wetgeving. Opgericht in 1955 door een bakker-patissier uit Amiens, heeft Florensuc meer dan 60 medewerkers in Frankrijk. Florensuc biedt een breed scala aan decoraties voor ambachtslieden en industrieën. • De ambachtelijke markt: Patissiers, Bakkerijen, Cateraars, Restaurateurs • De industriële markt: Fabrikanten van gebak, brood, banket en ijs. 60% van de omzet komt uit export naar 60 landen. Certificering Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kant-en-klare gebakjes. DUFOUR INDUSTRIE biedt u een compleet en gevarieerd assortiment gedroogde producten: soesjes, babas, bladerdeeg, zandtaarten, genovese en meringues.
Frankrijk, Sainte Hermine
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
Frankrijk, Roncq
Frankrijk, Sarrebourg
Frankrijk, Montelimar

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play