Frankrijk, La Chapelle Sur Erdre
...Onze realisaties: Technicis Filtration ontwerpt en vervaardigt standaard of op maat gemaakte afzuigkappen en wanden, afhankelijk van uw project. Afhankelijk van uw behoefte realiseren wij uw afzuigingsproject of spuitcabine. We passen de afmetingen, de luchtstroom en het type filtratie aan op basis van uw toepassing, en met inachtneming van de bestaande normen. Lakken, schilderen, schuren of glazuren, hier zijn enkele voorbeelden van onze laatste realisaties. Breedte: 6m (2 kappen van 3m) Hoogte: 2,24m...
Portfolio (97)
Frankrijk, Cadeilhan
...vinaigrettes of gewoon op toast. Perfect om uw vlees en vis te glazuren, om te combineren met uw kazen, uw salades, het zal ook heerlijk zijn in tal van desserts: pannenkoeken, cakes, madeleines, speculaas... De combinatie van deze speciaal geselecteerde biologische honing en onze biologische zwarte knoflook zal uw smaakpapillen verrassen en verwennen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arengosse
... Aroma's en Kleurstof van Mandarijn : Extracten van echte citrusvruchten voor een frisse, zure smaak en een levendige tint. Aanbevolen Gebruik : Verfrissende Dranken : Strooi het over je thee, limonade of bruiswater voor een zoete citrusnoot. Lichte Desserts : Geef je fruitsalades, sorbets of yoghurt een sprankelende mandarijntoets. Creatieve Gebakjes : Transformeer je koekjes, muffins en glazuren met deze betoverende citrus smaak. Referentie:SUCRE00062B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Fondettes
...Rockglazuren, spiegelglazuren, magische glazuren, glazuren voor drip cakes... Maak van je taarten, desserts, koekjes en cupcakes ware kunstwerken! Even mooi als lekker!
Portfolio (16)
Frankrijk, Bernin
...sauzen, glazuren…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd. Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan L’AGAR BIO ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
Portfolio (8)
Frankrijk, Privas
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
Portfolio (41)
...Of ze nu elektrisch of op gas werken, de infraroodgoudtunnels zijn net zo divers en specifiek als de toepassingen die aan hen worden gevraagd. De behandeling wordt goudbruin maken genoemd voor crèmes, gratineren voor bereide gerechten, smelten voor kazen (pizza's, croque-monsieur,…), korsten voor sandwichbrood, braiseren of roosteren voor vlees, karameliseren of glazuren voor suikers en gebak… De...
Portfolio (84)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
Frankrijk, Rungis
...Nieuwe formule zonder Titaniumdioxide. Verbeterde stabiliteit bij alle pH-waarden van schuimen. Klaar-voor-gebruik warme glazuur met witte chocolade smaak, ideaal voor het volledig glazuren van uw desserts en een goede hechting van decoraties.
Portfolio (1)
Frankrijk, Montrouge
...Circulaire zeef op een kar voor beladen suspensies (glazuren, engobe,...), voornamelijk te gebruiken in de glazuurlijn. Ook nuttig voor de classificatie bij het lossen van kleine glazuurmalers en micro-bolletjesmalers voor zeefdrukpasta's. De karstructuur is in hoogte verstelbaar en heeft een draaibare wiel. Garantie: 2 jaar. Beschikbaar in 600 of 900 mm.
Portfolio (10)
Frankrijk, Feurs
Sinds 1855 is het familiebedrijf Nigay gespecialiseerd in de productie van karamel die in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of stukjes) door ambachtslieden en de voedingsindustrie wordt gebruikt. Het heeft zich op Europees en internationaal niveau weten te vestigen als de expert in karamel in de breedste zin van het woord, dankzij zijn erkende knowhow in aromatische karamels, kleursto...
Portfolio (6)
Frankrijk, Paris
CRISTALCO is de Europese marktleider op het gebied van suiker, alcohol en bio-ethanol, gespecialiseerd in de marketing van suikers in al zijn vormen, zowel voor de farmaceutische, chemische als de agrovoedingsindustrie.
Portfolio (6)
Frankrijk, Cosnes Et Romain
...Ze dienen voor de magnetische zuivering van poeder- of korrelproducten (max. Ø8mm), zoals chemische of voedingsmiddelen, kunststoffen, pigmenten en glazuren, en ter bescherming van verwerkingsapparatuur zoals malen, walsen, kalanderen, rekken, snijden, persen, enz.
Portfolio (46)
Frankrijk, Talant
...Kleur al uw gebak natuurlijk met onze Natuurlijke Rode Aardbeien Voedingskleurstof in Poedervorm. Veelzijdig, u kunt deze natuurlijke kleurstof gebruiken in verschillende soorten bereidingen: macaron-schelpen, zoete bereidingen, glazuren, crèmes... Onmisbaar voor het maken van trendy gekleurde taarten, zoals de rainbow cake, of als kleurreferentie voor de verschillende smaken van uw macarons...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cohade
...Chocoladeglazuur voor uw ijslolly's Foto niet bindend – Kan licht variëren Wij kunnen ook verschillende au-bain-marie systemen maken voor het onderdompelen van uw ijslolly's direct bij het uitnemen uit de bak. Wij kunnen verschillende soorten au-bain-marie systemen maken. Zo kunt u uw ijslolly's direct per 40 glazuren.
Portfolio (45)
Frankrijk, L'union
... - Bereidingen voor mousselinecrème - Bereidingen voor bavarois (zeer ruime keuze aan smaken) - Bereidingen voor botercrème (puur boter) - Mixen voor amandelcrème - Diverse premixen (cake, chocoladecake, muffins, koekjes, ...) - Natuurlijke of chocolade génoise mixen - Talrijke mixen (meringue, wafel, crêpe, donut, ...) - Glazuren (natuurlijk of gearomatiseerd)...
Portfolio (12)
Frankrijk, Domjean
... voorkomen, het bevroren dessert enkele minuten voor het glazuren uit de vriezer halen.Bewaring: Beschermd tegen licht en vocht (max. 70% R.H.), bij een temperatuur tussen min. 4°C en max. 20°C. Gevoelig voor sterke geuren. In de koelkast bewaren na opening en binnen twee weken na opening consumeren.Verpakking: Emmers van 2kg, 5kg of 14kg.
Portfolio (6)
Frankrijk, Clermont L Herault
...Het bedrijf CONCEPT MOSAIQUE is gespecialiseerd in de verkoop van mozaïeken voor zwembaden en badkamers in glasmozaïek en glazuren. Onze mozaïeken zijn ook ideaal om de keukenachterwand, spa's en hammams te personaliseren. Wij bieden een ruime keuze aan glasmozaïeken, glazuren, mozaïekdecoraties, vloerbedekkingen... Ons doel is om een breed en origineel assortiment materialen voor de decoratie...
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Frankrijk, Marseille
... - Functionele systemen voor zuivelproducten (bereiding voor slagroom, voor chocolademousse, voor milkshake, enz.) - Functionele systemen voor glazuren en toppings Caragum International® heeft zijn cosmetische divisie gelanceerd met de POLYNAT®T11, een 100% plantaardig ingrediënt. Dit COSMOS-gecertificeerde ingrediënt stelt formulators in staat om in te spelen op de wensen van consumenten die meer natuurlijkheid in producten en verkorte INCI-lijsten verlangen.
Frankrijk, Vannes
... 'crumbles' = knapperige inclusies en decoraties - Gekruide croutons en gefrituurde inclusies - Gedroogde kazen - Vleeswaren - Italiaanse kazen - Verwerkte groenten: Halfgedroogd, geconserveerd, in blik - Plantaardige oliën - Gedroogde of geconserveerde vruchten - Noten en afgeleiden: Hazelnoten, Pistachenoten - Suikervullingen en glazuren met tussenliggende of anhydride vochtigheid - Chocolade...
Frankrijk, Le Genest St Isle
...). Presentatie in de vorm van droge of natte poeder met DOP, DIDP, MEG, H2O… Manipulatie zonder stof. Trioxide van antimonium met hoge zuiverheid. Trioxide van antimonium als witte pigment. Opacifier in keramische glazuren. Hoge oplosbaarheid in MEG en HCI. Fabrikant van vlamvertragende preparaten. Fabrikant van masterbatchmengsels. Verpakking in zakken met hoes.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play