Frankrijk, Sendets
...Mechanisch gepelde cashewnoten, afkomstig uit Vietnam of Brazilië. De cashewnoten worden gemengd met zwarte knoflookpasta en zout in een mechanische menger. Ze worden vervolgens op lage temperatuur gekookt om het vocht te verwijderen, en daarna geroosterd. Dit maakt het een origineel aperitiefproduct dat verschillende smaken combineert. De cashewnoten met zwarte knoflook zullen unaniem gewaardeerd worden als aanvulling op een aperitief met familie of vrienden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Bidart
...Tapas : Diepvries garnalen in knoflook- en peterselie-beslag, verpakt in 500G - Een voorgebakken, hele, gepelde garnaal gepresenteerd door Maison Caudalie in een smakelijk beslag, klaar om zonder ontdooiing in olie van 180/190° te worden gedompeld. Diepvries tapas, verpakt in 500G (ongeveer 28 stuks), vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Frankrijk, Castelnaudary
...Gepelde bonen, eendenconfit, eendenbout van Franse oorsprong, puur varkensworst van Franse oorsprong, varkensconfit van Franse oorsprong, zwoerd, gekookte jus, zout, peper, specerijen, knoflook, tomaten. ADVIES VAN DE CHEF: Verwarm de Févoulade voorzichtig in een aardewerken schaal in de oven, met zichtbare worsten. Geniet ervan met een goede Corbières. De bonen werden pas onder het bewind van de...
Portfolio (37)
Frankrijk, Marseille
... regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, meer specifiek in Marseille, in de Bouches-du-Rhône. De producten van CROC'ELLA zijn gereserveerd voor groothandels, semi-groothandels en distributeurs. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling franco te laten leveren. *Volgens minimum bestelhoeveelheden Ontdek ook de gepelde gedroogde vruchten en de mengsels van gedroogd fruit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Portfolio (145)
Frankrijk, Vourles
...Voorbereiding voor falafel en groenteburger met amberkleurige brouwerijgrutten. De Malti’mix zijn bereidingen die gebruikt worden om het maken van zowel hartige als zoete recepten te vergemakkelijken. Samenstelling: Kikkererwtenmeel*, Amberkleurig gruttenmeel (afkomstig van graanmout)* (35%), Gepelde zonnebloempitten*, Havervlokken*, Chiazaad (Salvia hispanica)*, Knoflook*, Ui*, Zoete paprika...
Portfolio (7)
Frankrijk, Piolenc
PURPEREN KNOFLOOK PRODUCENT IN FRANKRIJK SINDS DRIE GENERATIES, EXPORT NAAR DUITSLAND, ZWITSERLAND, BELGIË.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play