Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Het gebakken ei is een natuurlijk product, gepasteuriseerd en zonder conserveermiddelen. Dit product bevat namelijk geen zout en geen toegevoegde vetten. Praktisch, het gebakken ei wordt gepresenteerd in een schaaltje, het enige wat je nog hoeft te doen is het op temperatuur te brengen. Eieren uit Frankrijk Verpakking: dozen van 80 gebakken eieren...
Portfolio (52)
Frankrijk, Ploufragan
...De inspanningen van de productie hebben geleid tot specificaties voor de verwerking tot gekookte en verse vleeswaren: worst, paté en ham. Verschillende bedrijven die bekend staan om hun vakmanschap maken deel uit van de Fermiers d’Argoat: BIGARD in Quimperlé (29), TALLEC in Bannalec (29), Jean Stalaven in Hillion (22), Maîtres Jacques in Rennes (35), Charcuterie du Blavet in Kervignac (56), ABC Industries in Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) en Herta in Illkirch (67).
Bijpassende producten
Charcuterie
Charcuterie
Andere Producten
EIEREN
EIEREN
Portfolio (4)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw gekookte vleesgerechten door het kookvocht toe te voegen. Koud of licht gekoeld is het een heerlijke start van een maaltijd, besprenkeld met een scheutje olijfolie. En als u nog wat over heeft, breek dan 2 of 3 eieren, klop ze los en maak er een heerlijke omelet van. Ingrediënten: tomaten (40...
Portfolio (142)
Frankrijk, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, enz. Realisaties: Slachthuizen, Verpakkingswerkplaatsen voor garnalen, Verpakkingswerkplaatsen voor mini Baby Bel, Eieren gieterijen, Kaasmakerijen, Meelfabrieken, Magazijnen, Logistieke platforms, Transstockeurs voor melkopslag, Eenheden voor de assemblage van voedingsadditieven, Verpakkingsfabrieken voor olijven, Fabrieken voor de productie van gekookte ham, babyvoeding, surimi, productie van veranda's, opslag van Corn Flakes, productie van diepgevroren gepaneerde vis, productie van samengestelde salades, enz.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
... de Provençaalse traditie maar houdt ook van het creëren van vernieuwingen, zowel in het product als in de verpakking. De nieuwigheid van dit jaar komt van de combinatie tussen onze smeersels en het ancestrale recept van de Provençaalse 'gibassié', wat heeft geleid tot een aperitiefkoekje op basis van olijfolie, zonder boter of eieren, met de smaken van de Provence: de Croq’ Apéro.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play